Меню сайту

Категорії розділу

Наше опитування
Оцініть наш сайт

Всього відповідей: 2231

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Форма входу

Пошук

Календар
«  Серпень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Корисні посилання



Для користувачів
в бібліотеці діє зона Wi-Fi










   



https://twitter.com/rokitnebiblio





Вітаю Вас, Гость · RSS 27.04.2024, 06:09

Головна » 2016 » Серпень » 29 » Святковий концерт «Незалежній Україні, слава нині і вовік» в селі Обсіч, за участю бібліотекаря бібліотеки-філії с. Обсичі.
12:29
Святковий концерт «Незалежній Україні, слава нині і вовік» в селі Обсіч, за участю бібліотекаря бібліотеки-філії с. Обсичі.

     Святково та радісно відзначили 25-річницю з дня Незалежності України в с. Обсіч.  Бібліотекар Рябущиць С. Д. і завідуюча клубом Рябущиць О.М. організували святковий концерт  «Незалежній Україні, слава нині і вовік» з нагоди великого національного свята нашої державності.

                 Україна – мальовнича земля,

                 Україна – родючі поля,

                 Україна – Богом дана для нас,

                 Вона берегиня завжди повсякчас

     Такими словами розпочали святковий концерт ведучі Бурмака Марина та Рябущиць Юлія. Протягом усього свята дівчата: Жеребило М.Ф. Семеняка К.П. Бурмака М.В. та інші, піснями «Лише у нас на Україні», «Ти шляхом праведним святим» та ін., а також віршами, які звучали під музичний супровід висловлювали свою любов до рідної неньки України

     Продовжив святкову програму квест, у якому приймали участь молоді дівчата с. Обсіч.

     Учасники розділились на три команди: «Патріот», «Веселка», «Обана». Їхнє завдання було подолати п’ять зупинок на певно обраних маршрутах. Дівчата були дуже спритні і змогли  показати свої інтелектуальні знання та знання про історію незалежності України. Журі у складі зав. клубу і бібліотекаря підсумували бали та нагородили подарунками команду «Обана» яка перемогла у квесті.

      А тим часом поки команди подорожували по своїх маршрутах біля клуба звучала музика і проводилися ігри із глядачами. Проходив ярмарок на якому Мініч О. В. та Бурмака Н.В. запрошували усіх присутніх поласувати: запашними  булочками, рулетиками, печивом, холодним квасом та ін.

     Книжкова виставка «Символи гордість нації» розкрила суть і значення символів нашої держави. А також була представлена виставка декоративно – прикладного мистецтва «В душі України вишивка живе».

     На завершення свята у виконанні учасників масового заходу звучала пісня «А ми бажаєм вам добра».

Світлана Рябущиць.

Переглядів: 495 | Додав: WWWWW_W     | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Рокитнівська ЦСПШБ © 2024 | Хостинг від uCoz | Розробка та дизайн: Іван Соколов