Меню сайту

Категорії розділу

Наше опитування
Оцініть наш сайт

Всього відповідей: 2231

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Форма входу

Пошук

Календар
«  Серпень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Корисні посилання



Для користувачів
в бібліотеці діє зона Wi-Fi










   



https://twitter.com/rokitnebiblio





Вітаю Вас, Гость · RSS 19.04.2024, 23:47

Головна » 2016 » Серпень » 04

     10 серпня 2016 року о 14.00 годині в рамках циклу відеоконференцій «Твоє право» у інтернет-центрі бібліотеки відбудеться відео-зустріч з Шерудою Оленою Павлівною і Мельничук Єлизаветою Степанівною - адвокатами, що співпрацюють з Рівненським місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги. 

     Тема обговорення: «Сімейні правовідносини». 

     Розглядатимуться такі питання: укладання шлюбу, визнання шлюбу недійсним, розлучення, аліменти на утримання дітей, батьків тощо.

      Запрошуємо зацікавлену аудиторію до нашої бібліотеки для участі у відеоконференції та обговоренні по темі, це чудова можливість поставити питання спеціалістам стосовно теми відеоконференції.

НАШІ КООРДИНАТИ:

вул. Піонерська, 2 «а».

Тел. 2-19-54

e-mail: rvbiblio@gmail.com  

ЧЕКАЄМО САМЕ НА ВАС!

 

 


Категорія: | Переглядів: 344 | Додав: WWWWW_W | Дата: 04.08.2016 | Коментарі (0)


     Видавництво книг "Лілія" з нагоди Дня Незалежності України розпочинає прийом робіт і запрошує авторів: поети та прозаїки долучитися до нового літературного альманаху «Україні присвячую...», приуроченому поняттям патріотизму, любові до рідної мови, землі, народних символів, нашій багатій героїчній історії і не менш героїчному сьогоденню, любові до рідного краю і своєї Батьківщини.

     Умови: прозові та поетичні твори мають розміщуватись на 3-х сторінках документу Microsoft Word формату А-5, (12 кегль, Times New Roman, одинарний міжрядковий інтервал). 

     Термін подання творів: з 1 до 24 серпня 2016 року

     Роботи подаються на попереднє узгодження у електронному вигляді, з повним ім'ям автора, його домашньою адресою, контактним телефоном. На попереднє узгодження роботи надсилайте на електронну адресу ukrajini@i.ua 

     Альманах буде видано із залученням коштів авторів. Кожен автор переказує на платіжну картку Видавництва 150 гривень вступного внеску. Якщо автор бажає розмістити текст більше 3-х сторінок, здійснює доплату з розрахунку 30 гривень за кожну додаткову сторінку.

     За участь у проекті, один примірник альманаху буде надіслано кожному автору Укрпоштою, коштом Видавництва. Якщо автор бажає отримати додаткові примірники, здійснює доплату, по 65 гривень за кожен додатковий примірник.

Джерела:

http://vidatiknigu.com.ua/index/ukrajini_prisvjachuju/0-72

http://rdob-blog.ucoz.ua/news/stante_chastinoju_novogo_literaturnogo_almanakhu_ukrajini_prisvjachuju/2016-08-03-757


Категорія: | Переглядів: 506 | Додав: WWWWW_W | Дата: 04.08.2016 | Коментарі (0)


     На стелажі у вільному доступі для усіх перехожих   лежать  книжки, журнали зібрані за темою «Здоров’я – це скарб, цінуй його»  бери, сідай на зручний стілець і читай.  Під такою назвою представлена літня тераса «Бібліотека під відкритим небом» 10 липня 2016 року на подвір’ї Центральної районної бібліотеки. Перехожі та користувачі читальні знайомилися з літературою про інфекційні захворювання у літку, корисна засмага, обережність на водоймах та інше.

     17 липня 2016 року, на літній терас і «Бібліотека під відкритим небом», запропонована тема «Книги для сімейного читання». Працівники бібліотеки прагнули, щоб цей простір працював для усіх творчих людей. Щоб кожен мав змогу почитати тут свої вірші, показати картини, дітвора пограти в любимі ігри. Прагнемо, щоб наша бібліотека на вулиці згуртувала всіх, кому не цікаво бути на самоті із собою,кому не байдуже  захоплення друзів, хто хоче та вміє слухати і говорити.

     На викладці відвідувачі знайомилися з новою українською, зарубіжною  літературою, детективами, романами для відпочинку, журналами «Мир семьи» та іншими темами.

             24 липня 2016 року на наших відвідувачів чекала тематична викладка «Читаємо влітку (шкільна програма)», яка насамперед зацікавила учнів шкіл та ознайомила з новими книгами та книгами, які давно користуються популярністю у школярів.

               31 липня, відбулась викладка журналів на тему «Найцікавіші місця України». Бібліотекар читальної зали провела подорож по самих цікавих місцинах нашої України з користувачами бібліотеки та мешканцями селища Рокитне. Тут були представлені Рівненські сюрпризи: фортеця міста Дубно, міста Острога, каземати Тараканівського форту, базальтові стовпи Костополя, тунель кохання Клевання. Ознайомлено з Карпатами, гірським комплексом Черкащини, містом Львовом,  музеями міста Києва, Гуцульщиною, містечком з табакерки Бережани, Тернопільської області та іншими цікавими місцями. Присутні ділилися спогадами про перебуванням в  Артеку Буковель.

Запрошуємо Вас на наші наступні зустрічі. Чекаємо!

Працівники відділу обслуговування.

 

 

  

 


Категорія: | Переглядів: 458 | Додав: WWWWW_W | Дата: 04.08.2016 | Коментарі (0)


Спасибі Володимиру за хрещення народу,

                                                                                         Вість про цю подію йде від роду до роду.

     28 липня відзначаємо День хрещення Київської  України – Русі, свята всіх православних християн. В читальній залі, Рокитнівської центральної районної бібліотеки оформлено книжково – ілюстративну виставку «Україна – земля споконвічних християнських святинь», біля якої бібліограф Валентина Єремейчук, провела мистецький калейдоскоп  «Ікони козацької доби». Оформлено три стенди  під назвою «1028 років Хрещення Київської Русі» та «Пам’ятні монети до Хрещення України - Русі», які відображають  історичні події того часу. Стенди демонструються в районній державній адміністрації та читальному залі районної бібліотеки. Хочеться закінчити такими словами:

                                                                                                                Я – не окраїна, я – не руїна.

                                                                                                                   Я – Україна, я – Україна!

                                                                                                                    Навік обрала собі дорогу:

                                                                                                                       Іду до Бога, іду до Бога.

Валентина Лінкевич.

 


Категорія: | Переглядів: 52173 | Додав: WWWWW_W | Дата: 04.08.2016 | Коментарі (0)


     20 липня в інтрнет-центрі бібліотеки відбулась відеоконференція з циклу «Твоє право» на тему «Порядок безоплатного отримання земельної ділянки у власність».

     На відеоконференції розглядались питання приватизації земельної ділянки, оформлення права на земельну частку (паї). Консульти: Теперик Оксана Василівна та Іващенко Ірина Ігорівна – адвокати, що співпрацюють з Рівненським місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Марія Гуз. 

 

 

 

 

 

 


Категорія: | Переглядів: 349 | Додав: WWWWW_W | Дата: 04.08.2016 | Коментарі (0)


     16 липня день прийняття Декларації про державний суверенітет України. Державний суверенітет — верховенство держави на своїй території і незалежність у міжнародних відносинах. Верховенство держави означає дію в межах її території тільки однієї публічної влади, яка визначає повноваження усіх державних органів і посадових осіб, а також підлеглість цій владі всього населення території. Незалежність держави в міжнародних відносинах — це її не підпорядкованість будь-якій зовнішній владі, владі інших держав.

     До цієї дати, прийняття  Декларації про державний суверенітет України, в центральній районній бібліотеці  оформлено книжково-ілюстративну викладку «Суверенітет  України – як це було?». Працівниками книгозбірні підібрано матеріали та оформлено стенди «Україна – суверенна держава», які  демонструються в районній державній адміністрації.  В день суверенітету 16 липня, провели перегляд відеофільму «Моя країна Україна», з юнацтвом.

Валентина Лінкевич.


Категорія: | Переглядів: 413 | Додав: WWWWW_W | Дата: 04.08.2016 | Коментарі (0)

Рокитнівська ЦСПШБ © 2024 | Хостинг від uCoz | Розробка та дизайн: Іван Соколов