Меню сайту

Категорії розділу

Наше опитування
Оцініть наш сайт

Всього відповідей: 2231

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Форма входу

Пошук

Календар
«  Серпень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Корисні посилання



Для користувачів
в бібліотеці діє зона Wi-Fi










   



https://twitter.com/rokitnebiblio





Вітаю Вас, Гость · RSS 29.03.2024, 15:43

Головна » 2016 » Серпень » 29

     Святково та радісно відзначили 25-річницю з дня Незалежності України в с. Обсіч.  Бібліотекар Рябущиць С. Д. і завідуюча клубом Рябущиць О.М. організували святковий концерт  «Незалежній Україні, слава нині і вовік» з нагоди великого національного свята нашої державності.

                 Україна – мальовнича земля,

                 Україна – родючі поля,

                 Україна – Богом дана для нас,

                 Вона берегиня завжди повсякчас

     Такими словами розпочали святковий концерт ведучі Бурмака Марина та Рябущиць Юлія. Протягом усього свята дівчата: Жеребило М.Ф. Семеняка К.П. Бурмака М.В. та інші, піснями «Лише у нас на Україні», «Ти шляхом праведним святим» та ін., а також віршами, які звучали під музичний супровід висловлювали свою любов до рідної неньки України

     Продовжив святкову програму квест, у якому приймали участь молоді дівчата с. Обсіч.

     Учасники розділились на три команди: «Патріот», «Веселка», «Обана». Їхнє завдання було подолати п’ять зупинок на певно обраних маршрутах. Дівчата були дуже спритні і змогли  показати свої інтелектуальні знання та знання про історію незалежності України. Журі у складі зав. клубу і бібліотекаря підсумували бали та нагородили подарунками команду «Обана» яка перемогла у квесті.

      А тим часом поки команди подорожували по своїх маршрутах біля клуба звучала музика і проводилися ігри із глядачами. Проходив ярмарок на якому Мініч О. В. та Бурмака Н.В. запрошували усіх присутніх поласувати: запашними  булочками, рулетиками, печивом, холодним квасом та ін.

     Книжкова виставка «Символи гордість нації» розкрила суть і значення символів нашої держави. А також була представлена виставка декоративно – прикладного мистецтва «В душі України вишивка живе».

     На завершення свята у виконанні учасників масового заходу звучала пісня «А ми бажаєм вам добра».

Світлана Рябущиць.


Категорія: | Переглядів: 491 | Додав: WWWWW_W | Дата: 29.08.2016 | Коментарі (0)


     Нинішнього 2016 року Україна відзначає 160 років від дня народження (27 серпня) та 100 років від дня смерті (28 травня) великого генія України, вічного революціонера Івана Яковича Франка.

     Саме ювілею з дня народження, святкової недільної днини 28 серпня і була присвячена літня тераса «Бібліотеки під відкритим небом». На літньому бібліотечному майданчику для відвідувачів бібліотеки та гостей міста демонструвалась книжково-ілюстративна інсталяція «Іван Франко: майстер духу і слова».

     Книжкова інсталяція вміщувала критичний та публіцистичний матеріал, художню літературу автора, фото світлини письменника, його родини та друзів по перу. А, маленьких користувачів, які завітали до нас з мамами ознайомили з літературними творами для дітей, зокрема зачитали для них казочку «Лисичка і рак».

     P.S. з літньої тераси книжково-ілюстративна інсталяція «Іван Франко: майстер духу і слова» перемістилась до читальної зали бібліотеки де буде діяти протягом поточного тижня. Тож, запрошуємо до перегляду.

Оксана Лісовець.


Категорія: | Переглядів: 436 | Додав: WWWWW_W | Дата: 29.08.2016 | Коментарі (0)

Рокитнівська ЦСПШБ © 2024 | Хостинг від uCoz | Розробка та дизайн: Іван Соколов