Меню сайту

Категорії розділу

Наше опитування
Оцініть наш сайт

Всього відповідей: 2231

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Форма входу

Пошук

Календар
«  Серпень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Корисні посилання



Для користувачів
в бібліотеці діє зона Wi-Fi










   



https://twitter.com/rokitnebiblio





Вітаю Вас, Гость · RSS 19.04.2024, 05:55

Головна » 2016 » Серпень » 25

     Найбільше національне свято України – це День її незалежності. Цього річ ми відсвяткували  25-ту річницю Незалежності нашої України. Тож, і програма ювілейних святкових заходів в нашому селищі була дуже насиченою та цікавою.

     Розпочалося районне свято святковою ходою в рамках Всеукраїнського проекту «Парад вишиванок» від будинку культури до площі райдержадміністрації  де і розпочались ювілейні святкування державного свята. Також жителі та гості селища прийняли участь у Всеукраїнському флешмобі «Співаємо разом Державний Гімн України», розпочавши цим святковий мітинг.  Хвилиною мовчання вшанували загиблих у боротьбі за незалежність України, Героїв Небесної Сотні та військовослужбовців, які загинули в зоні проведення АТО.

     В офіційній частині свята до присутніх з вітаннями звернулись керівництво району та селища. В цій же частині відбулось і  нагородження Почесними грамотами працівників установ та підприємств різних галузей за значний особистий внесок у становлення, розбудову української державності, високий професіоналізм, з нагоди 25-ї річниці незалежності України. Почесну грамоту від райдержадміністрації з нагоди свята отримала і я, провідний бібліотекар районної бібліотеки Оксана Лісовець, за що щиро вдячна всім ініціаторам мого нагородження.

     Ну, а після нагородження розпочалась святкова частина це і фольклорне свято; і конкурс вишиванок;  конкурс на кращий курінь; на кращу виставку квіткових композицій; виставку декоративно прикладного та ужиткового мистецтва; різноманітні дитячі та спортивні конкурси.

     Працівники бібліотек райцентру для учасників святкування оформили патріотичну книжково-ілюстративну виставку «Живеш в Україні – цінуй українське, знай українське, гордись українським», виставку декоративно-прикладного мистецтва «Вінок рукотворної краси». А, ще для всіх бажаючих навчитись власноруч плести патріотичну фенічку (браслет) проведено майстер-клас. Тож, чимало гостей свята отримали чудову патріотичну прикрасу.

     Також, ізюминкою цьогорічного святкування Дня незалежності України стало «Місто майстрів» відвідавши яке можна було дізнатись про ази бісероплетіння, сучасної вишивки, плетіння кошиків з лози, виготовлення пряжі (ниток) з льону.

     Завершилось святкове дійство нагородженням переможців конкурсів, святковим настроєм, позитивними емоціями. І, хочеться побажати, щоб наша славна Україна та її часточка Рокитнівщина були завжди багаті на веселі події, різноманітні заходи, справжніх патріотів, майстрів своєї справи. Щоб над нами завжди було мирне голубе небо, звідусіль линув веселий, щирий дитячий сміх, щоби ми ніколи не забували наших героїв, захисників нашої Вітчизни.

     Слава Україні!

     Героям Слава!

Оксана Лісовець. 


Категорія: | Переглядів: 446 | Додав: WWWWW_W | Дата: 25.08.2016 | Коментарі (0)

Рокитнівська ЦСПШБ © 2024 | Хостинг від uCoz | Розробка та дизайн: Іван Соколов