Меню сайту

Категорії розділу

Наше опитування
Оцініть наш сайт

Всього відповідей: 2231

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Форма входу

Пошук

Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Корисні посилання



Для користувачів
в бібліотеці діє зона Wi-Fi










   



https://twitter.com/rokitnebiblio





Вітаю Вас, Гость · RSS 29.04.2024, 01:29

Головна » Архів новин
« 1 2 ... 53 54 55 56 57 ... 83 84 »

     28 вересня в читальному залі Рокитнівської центральної районної бібліотеки відбувся святковий захід з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек.

         З професійним святом бібліотекарів району привітали представники влади: голова райдержадміністрації Микола Кушнір, голова районної ради Анатолій Кінчур, заступник голови районної ради Світлана Пахнюк, начальник відділу культури райдержадміністрації Наталія Ярмошко, директор КЗ «Рокитнівська центральна бібліотечна система» Юлія Коханевич.

     Вітаючи бібліотекарів посадовці побажали віри у власні сили, надії у завтрашній день, щоб любов’ю та затишком наповнювалися їхні оселі.

     За багаторічну сумлінну працю, вагомий внесок у розвиток бібліотечної справи в районі, пропаганду книги, добросовісне виконання посадових обов’язків та з нагоди Всесвітнього Дня бібліотек відзначено Грамотою та премією народного депутата України Василя Яніцького  Мельник Віру Миколаївну, заступника директора КЗ «Рокитнівська ЦБС» по роботі з дітьми.

     Грамотами Рокитнівської райдержадміністрації відзначені працівники бібліотечної справи:

  • Лобач Тетяна Петрівна, бібліотекар відділу обслуговування Рокитнівської ЦРБ;
  • Кулакевич Руслана Савівна, бібліотекар бібліотеки – філії с. Блажове;
  • Бричка Наталія Леонідівна, бібліотекар бібліотеки – філії с. Карпилівка.

     Почесні грамоти Рокитнівської районної ради за вагомий внесок у розвиток бібліотечної справи, за багаторічну сумлінну роботу по пропаганді української літератури і культури та з нагоди відзначення Всеукраїнського дня бібліотек вручено:

- Мартенюк Марії Трохимівні – бібліотекарю бібліотеки-філії с.Масевичі;

- Фоменко Світлані Іванівні – бібліотекарю бібліотеки-філії с.Борове;

- Місюрі Лідії Петрівні – бібліотекарю бібліотеки-філії с.Кам’яне.

Дирекція КЗ «Рокитнівська ЦБС» відзначила грамотами:

  • Будкін Галину Ярославівну, бібліотекаря бібліотеки – філії с. Сновидовичі;
  • Герасимчук Ганну Миколаївну, бібліотекаря бібліотеки – філії с. Біловіж;
  • Ничипорчук Світлану Федорівну, бібліотекаря бібліотеки – філії с. Рокитне.

     Своєрідний підсумок зробленого, досягнутого зробила провідний методист Рокитнівської ЦРБ Дудик Людмила Іванівна.

... Читати далі »


Категорія: Архів новин | Переглядів: 766 | Додав: Ксюша8095 | Дата: 02.10.2018 | Коментарі (0)


На початку року методичним відділом КЗ «Рокитнівська ЦБС» був оголошений районний конкурс творчої майстерності «Наша бібліотека може …».

Основним завданням конкурсу було виявлення ефективних форм інноваційного бібліотечного досвіду для залучення користувачів у бібліотеку, розвитку творчих ініціатив бібліотечних спеціалістів району, стимулювання та впровадження в практику роботи інноваційних ідей.

Протягом вересня в читальному залі ЦРБ діяла виставка конкурсних робіт учасників.

Це і хатинка для буккросингу, яка була встановлена у парку відпочинку в центрі селища, «Жива книжкова полиця» в корчмі «Старий млин» відділу обслуговування Рокитнівської ЦРБ (бібліотекар Лобач Т.П.).

Бібліотечний пікнік «Немає кращої пори, ніж літо сонячне і книги» представила бібліотекар відділу обслуговування Рокитнівської районної бібліотеки для дітей Комзюк Л.А., бібліотечний круїз по книзі О. Гріна «Під пурпуровими вітрилами» провела бібліотекар відділу обслуговування Рокитнівської районної бібліотеки для дітей Скаковець Т.Є.

Томашгородською міською бібліотекою презентовано молодіжну поличку «#Відкрий свою книгу» (завідуюча Куришко І. Ю.).

В бібліотеці – філії с. Біловіж діє гурток «Книголюбчики», який бере участь в проведені майстер-класу по виробленню ляльки-мотанки.

Бібліотекар с. Біловіж Герасимчук Г.М. провела майстер-клас по виробленню ляльки-мотанки. Народні ляльки, створені з клаптиків тканини, мішковини і прядив’яної мотузки, трави та соломи, образні й символічні дуже цікавили відвідувачів.

Велику експозицію до конкурсу підготували працівники бібліотеки с. Борове Довгаль В.В. та Фоменко С.І.: виставка картин із штучних квітів та із атласних стрічок, оригінально оформлена карта України, представлено майстер – класи «Чарівний світ кольорових пелюсток» із різноманітних серветок, «Декоративне мило ручної роботи».

Літнє дозвілля представлено роботами квілінгу «Квіти для мами» бібліотекарями сіл Глинне (Лесковець Н. М.), Дерть (Чубик Н. П.).

Бібліотека с. Карпилівка (Бричка Н. Л.) представила інсталяцію – загадку «Соняшник» та майстер – клас «Вироби із старих газет».

Окрасами конкурсних робіт були виставки інсталяції: «Духовна спадщина Полісся» Рокитнівська міська бібліотека (завідуюча Ковальчук Г.Ф.), «Моя Україна – єдина країна» бібліотека с. Дубно (Ковтун Н. І.), книжковий кошик «Читай зі смаком» бібліотека с. Єльне (Колдунович Ж. Є.), «Афіша розваг» бібліотека с. Заболоття (Кравченя С. А.), «Від яблучка до яблучка» бібліотека с. Осницьк (Тимощук М. І.), «Не порушуйте наші права» бібліотека с. Рокитне (Ничипорчук С. Ф.).

Під інтригуючим заголовком були представлені виставки-інсталяції – «У тебе поганий день? У КНИГ є щось для тебе. Візьміть з собою З книжкових сторінок  трошки …» бібліотека с. Березове (Жежук М.Х.), «Всі дороги ведуть до бібліотеки»     бібліотека с. Купель (Налапко Ж. В.), «Візьми книжку почитати – візьми іграшку пограти» бібліотека с. Старе Село (Пишняк Т. І.), виставка – долоні «Візьми мене» бібліотека с. Обсичі (Рябущиць С. Д.), «Валіза вражень» бібліотека с. Переходичі (Лісовець Р. І.), «Ранець – читанець» бібліотека с. Дроздинь (Лісовець А. К.), «Агентство «Бібліородина» бібліотека с. Камяне (Місюра Л. П.), «Бібліотечно – краєзнавчий туризм» бібліотека с.Масевичі (Мартенюк М. Т.), «Бібліорулетка» бібліотека с. Томашгород (Шерстюк Л. В.).

Окрасою експозиції стали фотозони «Квіти для мами» та майстер- клас від бібліотеки с. Блажове (Кулакевич Р. С.), «Я читач бібліотеки» бібліотека с. Сновидовичі (Будкін Г. Я.).

Нову літературу рекламує книжковий вішачок «I am Hatbook» від бібліотеки с. Залавя (Ушко Л. А.).

< ... Читати далі »

Категорія: Архів новин | Переглядів: 691 | Додав: Ксюша8095 | Дата: 02.10.2018 | Коментарі (0)


Моя професія – бібліотекар,

Я з книгою пов’язана усе своє життя,

І так, як ліки продає аптекар,

Так я лікую книгою серця.

        30 вересня за православним календарем свято Віри, Надії, Любові та матері їх Софії. А також в цей день припадає Всеукраїнський день бібліотек. Для користувачів міської бібліотеки-філії смт Рокитне був підготовлений та проведений святковий екскурс «Історичними стежками Міської бібліотеки-філії смт Рокитне». На початку нашої презентації із словами привітання до присутніх звернулась завідуюча бібліотекою Ковальчук Г.Ф. і передала слово ведучій Зарченко Д.В., яка продовжила наше свято. Варто зазначити, що протягом всіх років у бібліотеці працювали: 1950р.-Нікуліна К.М., Сеген Н.О., Дудник Г.Я., Цехотська Н.Д., Корженко М.І., Зеленко Р.Л., Скаковець Т.Є., Комзюк Л.А., Халімончук С.В. На даний час працюють Самойлюк К.Ю. і Ковальчук Г.Ф.

        Головним завданням нашої презентації було показати значення книги в житті людини і зробити книгу супутником життя, а не тільки навчальних досягнень. Без минулого немає майбутнього, тому ми зобов’язані знати зі своїми користувачами історію нашої бібліотеки.

Галина Ковальчук.


Категорія: Архів новин | Переглядів: 400 | Додав: Ксюша8095 | Дата: 02.10.2018 | Коментарі (0)


Дорогі друзі, колеги!

Щиро вітаємо Вас з професійним святом - Днем бібліотек!

Бажаємо всім Вам міцного здоров'я, гарного настрою та творчих успіхів!

Щоб Ваша праця завжди приносила Вам радість і задоволення! Постійного Вам руху до ще нескорених вершин Вашої професійної досконалості! Оптимізму, благополуччя, вдячних читачів, щедрих дарувальників, надійних партнерів! Щастя і добра Вам і Вашим родинам! Віри, Надії, Любові та Мудрості :)!

Колектив КЗ «Рокитнівська ЦБС».


Категорія: Архів новин | Переглядів: 313 | Додав: Ксюша8095 | Дата: 30.09.2018 | Коментарі (0)


26 вересня об 11 годині у інтернет-центрі бібліотеки відбувся вебінар із циклу "Твоє право" на тему: "Зміни у законодавстві  по питаннях стягнення аліментів та виїзду дитини за кордон".

Спікери вебінару – Юрій Висоцький, Оксана Оніщук, спеціалісти Рівненського МЦ з надання БВПД.

Присутні почули відповіді спеціаліста по темі відеоконференції.

Оксана Лісовець.

 

 

 

 

 

 


Категорія: Архів новин | Переглядів: 402 | Додав: Ксюша8095 | Дата: 27.09.2018 | Коментарі (0)


В період децентралізації влади і проведення державних реформ бібліотечні працівники повинні як ніколи доводити свою значимість. У сучасному світі бібліотека перестає бути місцем, де зберігаються книги. Сьогоднішня бібліотека покликана бути різноманітною: з «галасливими» та «тихими» зонами, з відкритим простором та усамітненими місцями відпочинку. Це потужний центр сімейного дозвілля та можливість реалізації громадських ініціатив у різних формах. І однією із таких бібліотек і є бібліотека-філія села Месавичі, завідуючою якої є Марія Трохимівна Мартенюк. Яка присвятила бібліотечній справі 43 роки свого життя. Весь час вона старається йти в ногу з часом, бере активну участь в різних Всеукраїнських, обласних та районних конкурсах і проектах. І, як результат наполегливої праці в 2011 році стає переможцем конкурсу «Організація нових бібліотечних послуг з використанням вільного доступу до Інтернету» у рамках програми «Бібліоміст» та отримує безкоштовно 3 комплекти комп’ютерного обладнання та послуги інтернету на три роки. В 2011 та 2015 роках брала участь у обласному фестивалі-конкурсі інноваційного досвіду «Бібліофест», 2017 році отримала перемогу в районному конкурсі «Краща  бібліотека району» та обласному конкурсі «Краща сільська бібліотека» увійшла в шістку кращих. Вона одна із перших хто працює над розвитком сільського туризму, вдало співпрацює з органами місцевої влади.

Отже, 14 вересня 2018 року на виконання плану роботи методичного відділу центральної районної бібліотеки на базі бібліотеки-філії села Месавичі, було проведено заняття творчої лабораторії «З візитом до колеги». Мета візиту: ознайомлення із інноваційними формами роботи, вивчення та в подальшому запровадження передового досвіду даної бібліотеки.

Нас привітно зустріли Марія Трохимівна, бібліотекар та активіст бібліотеки Примак Анатолій, які зробили оглядову екскурсію по бібліотеці. Наша колега розповіла про зонування приміщення, познайомила із виставкою краєзнавчих виробів та роботами місцевих художників, різьбярів, народних умільців с.Масевичі Денисюк Петра Кириловича та Олександра Петровича.

Заняття розпочала провідний методист центральної районної бібліотеки Марія Гуз, яка коротко розповіла про інновації, досягнення даної бібліотеки та познайомила з планом занять.

Далі слово мала директор Масевицької  ЗОШ І-ІІІ ст., депутат районної ради Смик Людмила Миколаївна. Яка не тільки розповіла, але й підготувала презентацію про співпрацю Марії Трохимівни з органами місцевої влади та школою. Пізніше Людмила Миколаївна запросила учасників відвідати Масевицьку загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів, де люб’язно провела екскурсію по навчальному закладі.

З історією села та бібліотеки познайомив учень 8 класу, активний користувач бібліотеки Примак Анатолій. (Він також був гідом під час краєзнавчого маршруту до стопи Божої матері, та Живоносного джерела).

З презентацією «Співпраця бібліотеки з громадою села» виступила бібліотекар Мартенюк М.Т. Вона детально розповіла про інноваційні форми і методи в своїй роботі, поділилась досвідом бібліотечного фандрейзингу (залучення позабюджетних коштів для розвитку бібліотеки). Інновації в краєзнавчій роботі стали невід’ємною частиною бібліотечного життя. Серед таких інноваційних форм поширення набули: віртуальні подорожі, краєзнавчі подорожі-квести, бібліотечні флешмоби, слайд-розповіді, виставки-інсталяції, історико-краєзнавчі лабіринти та інші.

В роздатковий матеріал для кожного учасника був презентований буклет «Краєзнавчо-туристичний маршрут села Масевичі» та виріб із дерева від різьбяра Олександра Петровича.

Для учасників занять було запропоновано релігійну частину краєзнавчо-туристичного маршруту с.Масевичі. Маршрут розпочали із відвідин Свято – Миколаївського храму, де нас гостинно зустрів отець Анатолій, настоятель місцевого храму. Учасники навчання із захопленням слухали розповідь отця Анатолія про історію будівництва храму. Після чого настоятель храму благословив кожного учасника, подарував іконку та миро із гори Афон.

Далі відвідали святе місце де на камені є відбиток стопи Божої Матері. Існує легенда, що коли Божа Мати ішла з Києво-Печерської лаври до Почаєва то її шлях пролягав саме через нашу місцевість де вона і залишила відбиток своєї стопи на цьому камені. Це місце я відвідую не вперше і видно що його відвідують люди, адже весь час тут є живі квіти. На завершення нашого маршруту ми відвідали Живоносне джерело що знаходиться на території чоловічого монастиря. Де наш гід розповів нам легенду про Живоносне джерело яке почув від своєї прабабусі, а Марія Трохимівна розповіла про історію заснування, будівництво та про насельників даного монастиря.

Після відвідин цих святих місць наша команда отримала заряд бадьорості та енергії. На душі у кожного стало тепліше.

У невимушеній обстановці, учасники виїзного заняття ділилися враженнями про побачене і почуте під час краєзнавчо-туристичного маршруту, організованого працівником бібліотеки-філії села Масевичі та провідним методистом Рокитнівської центральної районної бібліотеки. Виїзне заняття творчої лабораторії – як форма переймання передового досвіду – справило глибоке і незабутнє враження на колег з бібліотек-філій району, збагатило присутніх новими знаннями з історії і кул ... Читати далі »


Категорія: Архів новин | Переглядів: 721 | Додав: Ксюша8095 | Дата: 26.09.2018 | Коментарі (0)


Буккросинг (це процес, при якому люди обмінюються книгами) - явище давно не нове, але до сих пір популярне у всьому світі. Буккросинг в бібліотеках Рокитнівщини діє ще з початку 2012 року. І, нещодавно соціальний рух Буккросинг ("book” – «книга», "crossing” – «рух») стартував в корчмі «Старий млин» та парку відпочинку в центрі селища.  Буккросинг це – процес, при якому люди обмінюються книгами, і тим самим просувають культ читання, традиція “відпускати книгу на волю”: залишати книги на спеціальних полицях в людних місцях, аби незнайомці мали можливість їх прочитати чи навіть взяти з собою, взамін поділившись своєю улюбленою книгою (Людина, прочитавши книгу, залишає її у громадському місці, для того, щоб інша, випадкова, людина могла цю книгу знайти та прочитати. Та у свою чергу (за бажанням) повинна повторити процес. Ця практика є дуже популярною в Європі та Америці, а тепер – і в Україні).

Популярність буккросингу спростовує теорію про те, що друкована книга доживає свій вік. Незважаючи на масове використання електронних носіїв, ніщо не замінить шелесту сторінок і зворушливих нотаток на полях. Популярний книгообмін - це не просто обмін, але й нові емоції, спілкування і знайомства: у книгах часто знаходять листи-послання, листівки, фотокартки та адреси попередніх читачів.

З метою просування читання колектив нашої книгозбірні розширює межі буккросингу в нашому селищі. Віднині долучитись до Міжнародного руху Буккросингу можна не тільки в бібліотеці, а й в популярних місцях відпочинку жителів та гостей селища, вуличні бібліотеки - хатинка для буккросингу була встановлена у парку відпочинку в центрі селища, «Жива книжкова полиця» в корчмі «Старий млин».

Колектив книгозбірні щиро вдячний керівництву селищної ради Тетяні Богданець та керівнику корчми «Старий млин»  Олександру Климончуку за сприяння в популяризації та просуванні буккросингу в селищі. Дуже вдячні нашому спонсору Василю Лобачу за подаровані нам хатинки для буккросингу та книжкову поличку.

Тож, друзі запрошуємо Вас долучатись до міжнародного руху Буккросингу. Беріть книги з полиць без читацького квитка, без запису, рекомендуйте знайомим, "звільняйте власні книги". Всі книги не мають номерів та шифрів. Ви вільні у виборі та в строках повернення книги чи журналу. Давайте мінятись книгами, побудуємо разом "живу" бібліотеку!

P.S. дуже просимо ставитись до книг, журналів та книжкових полиць бережно, давайте разом подбаємо про корисне дозвілля жителів та гостей селища :)).

Оксана Лісовець,

Тетяна Лобач.

 

 


Категорія: Архів новин | Переглядів: 1055 | Додав: Ксюша8095 | Дата: 08.09.2018 | Коментарі (0)


12 вересня об 11 годині у інтернет-центрі бібліотеки відбудеться відеоконференція із циклу "Реформи в державі: роз'яснення фахівця" на тему: «Порядок проведення періодичних медичних оглядів: обов’язки роботодавця, проблемні питання. Джерела пилової алергії в бібліотеках, заходи профілактики». 

Роз’яснення надаватимуть:

- лікар з гігієни праці відділу з питань гігієни праці Управління Держпраці у Рівненській області Василь Литвин;

- головний державний інспектор відділу з питань гігієни праці Управління Держпраці у Рівненській області Тетяна Ткачук.

Запрошуємо зацікавлену аудиторію до нашої бібліотеки для участі у відеоконференції та обговоренні по темі, це чудова можливість поставити питання спеціалісту стосовно теми онлайн-консультації.

НАШІ КООРДИНАТИ:

вул. Піонерська, 2 «а».

... Читати далі »


Категорія: Архів новин | Переглядів: 394 | Додав: Ксюша8095 | Дата: 06.09.2018 | Коментарі (0)


Стягнення заборгованості за кредитним договором.

Сучасні реалії свідчать, що чималу кількість проблем складають порушення прав та свобод громадян саме у різного роду фінансових зобов’язаннях. Найпоширенішим таким фінансовим зобов’язанням серед населення і є кредитний договір. Відповідно до ст. 1054 Цивільного кодексу України (далі – ЦК України), за кредитним договором банк або інша фінансова установа (кредитодавець) зобов’язується надати грошові кошти (кредит) позичальникові у розмірі та на умовах, встановлених договором, а позичальник зобов’язується повернути кредит та сплатити проценти. При цьому, варто пам’ятати, що банк не може надавати кредит під процент, ставка якого є нижчою від процентної ставки за кредитами, які бере сам банк, і процентної ставки, що виплачується ним по депозитах. Виняток можливий лише у випадку, коли у здійсненні такої операції банк не матиме збитків.

Як вбачається, одними із істотних умов кредитного договору є строк (термін) повернення позичених коштів, прострочення якого спричинює певні юридичні наслідки для позичальника.

Так, відповідно до ст. 610 ЦК України, порушенням зобов'язання є його невиконання або виконання з порушенням умов, визначених змістом зобов'язання (неналежне виконання). У відповідності до ст. 611 ЦК України, у разі порушення зобов'язання настають правові наслідки, встановлені договором або законом, зокрема сплата неустойки.

Згідно зі ст. 549 ЦК України неустойкою (штрафом, пенею) є грошова сума або інше майно, які боржник повинен передати кредиторові у разі порушення боржником зобов’язання. Пенею є неустойка, що обчислюється у відсотках від суми несвоєчасно виконаного грошового зобов'язання за кожен день прострочення виконання. За прострочення платежу, пеня сплачується на користь кредитора, у розмірі,  що встановлюється за згодою сторін, тобто за умовами кредитного договору (ст. 1 ЗУ «Про відповідальність за несвоєчасне виконання грошових зобов’язань»). 

Зазвичай, стягнення заборгованості відбувається у позасудовому та судовому порядках. Позасудовий порядок полягає у повідомленнях про вимогу сплатити заборгованість за кредитним договором, попередження про наслідки невиконання зобов’язання, або ж наявності виконавчого напису нотаріуса. Судовий ж порядок полягає у примусовому стягненні кредитних коштів, у зв’язку із зверненням до суду із позовною заявою про стягнення заборгованості за кредитним договором. Окрім того, не варто забувати, що наявність судового рішення про задоволення вимог кредитора, яке не виконано боржником, не припиняє правовідносин сторін кредитного договору, не звільняє останнього від відповідальності за невиконання грошового зобов'язання та не позбавляє кредитора права на отримання сум, передбачених частиною другою статті 625 ЦК України (тобто, сплати самої суми боргу з урахуванням  встановленого індексу інфляції за весь час прострочення, а також сплати кредиторові 3 % річних від простроченої суми, якщо інший розмір процентів не встановлений договором або законом), оскільки зобов'язання залишається невиконаним належним чином відповідно до вимог статей 526, 599 ЦК України. (п.17 Постанови Пленуму Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ « Про практику застосування судами законодавства при вирішенні спорів, що виникають із кредитних правовідносин» № 5 від 30.03.2012 року).                                  

 Довідково. Сарненський місцевий центр з надання БВПД знаходиться за адресою: м. Сарни, вул. Широка, 22 (другий поверх приміщення «Приватбанку»). Тел.: (03655) 3-22-20, (067) 856 74 35.Телефон безкоштовної гарячої лінії 0 800 213 103 (цілодобово).

Березнівське бюро правової допомоги:м. Березне, вул. Київська, 9(приміщення ЦНАПу та статистики),тел. (03653)5-34-44, (067) 836 50 41, (096) 117 38 45.

Володимирецьке бюро правової допомоги:смт Володимирець, вул. Соборна, 20 (приміщення Володимирецької районної державної нотаріальної контори),тел. (03634) 2-58-08, (068) 091 88 85.

Дубровицьке бюро правової допомоги: м. Дубровиця, вул. Воробинська, 9(приміщення районної бібліотеки), тел. (03658)2-00-06, (068) 085 13 52;.

Рокитнівське бюро правової допомоги:смт Рокитне, вул. Незалежності, 21 (приміщення Управління Державної казначейської служби України в Рокитнівському районі),тел. (03635)2-30-03, (097) 318 59 96.

Фахівці Володимирецького бюро правової допомоги  

Сарненського місцевого центру з надання безоплатної 


Категорія: Архів новин | Переглядів: 375 | Додав: Ксюша8095 | Дата: 06.09.2018 | Коментарі (0)


02 вересня Рокитнівчани та гості селища відсвяткували День селища, 130-й, ювілейний День народження.

З ранку у Свято Троїцькому храмі відбулась святкова літургія.

На спортивній базі ОЗНЗ «Рокитнівська ЗОШ І-ІІІ ст. №3» пройшли: турнір з волейболу, турнір з міні-футболу 40+

Протягом дня на стадіоні «Ювілейний» проходили святкові заходи:

  • Конкурси, виставки, майстер класи для дітей;
  • Робота атракціонів;
  • Фотовиставка «Рокитне в історії»;
  • Ярмарок товарів власного виробництва;
  • Урочиста частина;
  • Виступи вихованців дитячої музичної школи;
  • Виступ гурту «Made In Ukraine»
  • Святкові салюти.

Бібліотечні працівники районної бібліотеки також не залишились осторонь святкувань. Для жителів та гостей селища була підготовлена ретро – фото виставка «Рокитне в історії», яка експонувалась протягом всього святкового дня та викликала великий інтерес у присутніх.

Бібліо-майстрині районної бібліотеки провели для присутніх на святі майстер клас «Мішечок гарного настрою» навчивши бажаючих власноруч зробити хороший, позитивний подарунок, який стане в нагоді на будь-яке свято  та буде приємним презентом батькам, родичам, друзям і т. д.

Тож, вкотре хочемо привітати наше селище з ювілеєм. Побажати, щоб кожен мешканець та гість нашого селища мав найкращий настрій, пам’ятав про минуле, пишався теперішнім, творив майбутнє, був щасливим, жив у достатку і благополуччі. Нехай у кожного буде своя прекрасна історія, яка сталася на вулицях улюбленого селища.

Ми — це наше селище!

 

Оксана Лісовець.

 

... Читати далі »


Категорія: Архів новин | Переглядів: 454 | Додав: Ксюша8095 | Дата: 03.09.2018 | Коментарі (0)

Рокитнівська ЦСПШБ © 2024 | Хостинг від uCoz | Розробка та дизайн: Іван Соколов