Меню сайту

Категорії розділу

Наше опитування
Оцініть наш сайт

Всього відповідей: 2231

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Форма входу

Пошук

Календар
«  Червень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Корисні посилання



Для користувачів
в бібліотеці діє зона Wi-Fi










   



https://twitter.com/rokitnebiblio





Вітаю Вас, Гость · RSS 26.04.2024, 08:25

Головна » 2018 » Червень » 27

Літо – це море сонця, світла, тепла … Це пора радості … Це сонце в небесах … І яскравий блиск в очах …

Літо пора відпусток, відпочинку. І, якому б відпочинку ви не надавали б перевагу, подорожам, відпочинку на морі. А можливо ви надаєте перевагу відпочинку на дачі, на природі, чи просто відпочинку дома, завжди розділити з вами радість літа зможе КНИГА.

Пропонуємо вашій увазі книжкові новинки, вітчизняні бестселери, що надійшли до фонду нашої бібліотеки. Різноманітна підбірка книг стане вам у пригоді під час літнього відпочинку, принесе нові знання, емоції, захоплення.

Тож відпочивайте корисно і нехай це літо вам принесе море цікавих подій, радість спілкування, безліч позитиву. Гарних літніх вражень!


 

 

Дашвар Л.

Покров : роман / Дашвар Люко. — Харків : Книжковий Клуб «Клуб Сімейного Дозвілля», 2015. — 384 с.

 

Романи Люко Дашвар незмінно мають успіх у читача. Вона пише так гостро й пронизливо, психологічно й чутливо, що торкається струн душі кожного… неможливо не співчувати її героям, як неможливо не звернути уваги на гострі, болючі, неоднозначні питання, які порушує письменниця…

Ніч проти 30 листопада 2013 року багато чого змінює і в житті країни, і в долі киянки Марячи Озерової. Після розміреного напівсонного існування дівчина опиняється у вирі подій і не сподіваних зустрічей: виснажливі чергування на Майдані, зникнення коханої людини та пошуки нащадків у сьомому коліні славного козака Яреми Дороша, яких прокляла його дружина – зрозуміла шляхтянка Станіслава. Та чи не даремні пошуки? Адже перед цими щасливцями постає непростий вибір – незліченні скарби, що їх мають успадкувати від свого предка, чи кохання і воля…

 

 


 

 

 

 

Дочинець М.

Мафтей. Книга, написана сухим пером : роман / М. Дочинець,2017.-352 с.

В основу нового роману лауреата Шевченківської премії Мирослава Дочинця лягли неймовірні події в Мукачеві, про які писали європейські газети середини ХІХ століття. Для чого переповідаються історії? Може, з волі блукаючого відлуння, а може, тому, що діла проминулі срібними нитками вплітаються в мережу сьогочасної доби…

Всі дивляться в дзеркало і майже ніхто не заглядає за скло, за срібний покрив. А головна ж тайна там. Мафтей зазирнув і …

 

 

 

 

 

 

 


... Читати далі »


Категорія: Архів новин | Переглядів: 505 | Додав: Ксюша8095 | Дата: 27.06.2018 | Коментарі (0)


27 червня в інтернет-центрі бібліотеки (Пункті європейської інформації (ПЄІ) для юних користувачів проведений експрес-гід «Найкращі місця для відпочинку в Європі».

Учасники переглянули відео файл топових міст Європи куди варто поїхати з дітьми під час канікул. Юнакам побачене сподобалось та зацікавило, залишається донести інформацію до батьків та планувати подорожі :).

Оксана Лісовець.


Категорія: Архів новин | Переглядів: 523 | Додав: Ксюша8095 | Дата: 27.06.2018 | Коментарі (0)


27 червня до державного свята України - Дня Конституції України проведено годину державності «Конституція України – мрії і сподівання».

22 роки тому в Україні було прийнято Основний Закон держави, під час години присутнім розповіли про історичні передумови прийняття Основного Закону України, основні її засади, про шлях, пройдений нашою державою від Конституції Пилипа Орлика до прийняття нової Конституції України. Також користувачів книгозбірні ознайомлювали з тематичною правовою викладкою «Основний закон гарантує».

Оксана Лісовець.

 

 

 

 


Категорія: Архів новин | Переглядів: 400 | Додав: Ксюша8095 | Дата: 27.06.2018 | Коментарі (0)

Рокитнівська ЦСПШБ © 2024 | Хостинг від uCoz | Розробка та дизайн: Іван Соколов