Меню сайту

Категорії розділу

Наше опитування
Оцініть наш сайт

Всього відповідей: 2231

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Форма входу

Пошук

Календар
«  Червень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Корисні посилання



Для користувачів
в бібліотеці діє зона Wi-Fi










   



https://twitter.com/rokitnebiblio





Вітаю Вас, Гость · RSS 26.04.2024, 07:59

Головна » 2018 » Червень » 27 » ВІДПОЧИВАЙТЕ З КНИГОЮ. КНИГА У ВІДПУСТКУ.
19:39
ВІДПОЧИВАЙТЕ З КНИГОЮ. КНИГА У ВІДПУСТКУ.

Літо – це море сонця, світла, тепла … Це пора радості … Це сонце в небесах … І яскравий блиск в очах …

Літо пора відпусток, відпочинку. І, якому б відпочинку ви не надавали б перевагу, подорожам, відпочинку на морі. А можливо ви надаєте перевагу відпочинку на дачі, на природі, чи просто відпочинку дома, завжди розділити з вами радість літа зможе КНИГА.

Пропонуємо вашій увазі книжкові новинки, вітчизняні бестселери, що надійшли до фонду нашої бібліотеки. Різноманітна підбірка книг стане вам у пригоді під час літнього відпочинку, принесе нові знання, емоції, захоплення.

Тож відпочивайте корисно і нехай це літо вам принесе море цікавих подій, радість спілкування, безліч позитиву. Гарних літніх вражень!


 

 

Дашвар Л.

Покров : роман / Дашвар Люко. — Харків : Книжковий Клуб «Клуб Сімейного Дозвілля», 2015. — 384 с.

 

Романи Люко Дашвар незмінно мають успіх у читача. Вона пише так гостро й пронизливо, психологічно й чутливо, що торкається струн душі кожного… неможливо не співчувати її героям, як неможливо не звернути уваги на гострі, болючі, неоднозначні питання, які порушує письменниця…

Ніч проти 30 листопада 2013 року багато чого змінює і в житті країни, і в долі киянки Марячи Озерової. Після розміреного напівсонного існування дівчина опиняється у вирі подій і не сподіваних зустрічей: виснажливі чергування на Майдані, зникнення коханої людини та пошуки нащадків у сьомому коліні славного козака Яреми Дороша, яких прокляла його дружина – зрозуміла шляхтянка Станіслава. Та чи не даремні пошуки? Адже перед цими щасливцями постає непростий вибір – незліченні скарби, що їх мають успадкувати від свого предка, чи кохання і воля…

 

 


 

 

 

 

Дочинець М.

Мафтей. Книга, написана сухим пером : роман / М. Дочинець,2017.-352 с.

В основу нового роману лауреата Шевченківської премії Мирослава Дочинця лягли неймовірні події в Мукачеві, про які писали європейські газети середини ХІХ століття. Для чого переповідаються історії? Може, з волі блукаючого відлуння, а може, тому, що діла проминулі срібними нитками вплітаються в мережу сьогочасної доби…

Всі дивляться в дзеркало і майже ніхто не заглядає за скло, за срібний покрив. А головна ж тайна там. Мафтей зазирнув і …

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

Жадан С.

Інтернат [Текст] : роман / Сергій Жадан. – Чернівці : Меридіан Черновіц, 2017. – 336 с.

 

Одного разу, прокинувшись, ти бачиш за вікном вогонь. Ти його не розпалював. Але гасити його доведеться й тобі…

…Січень 2015 року. Донбас. Паша, вчитель однієї зі шкіл, спостерігає, як лінія фронту неухильно наближається до його дому. Стається так, що він змушений цю лінію перетнути. Щоби потім повернутись назад. І для цього йому щонайменше потрібно визначитись, на чиєму боці його дім…

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

Кідрук М.

Зазирни у мої сни : роман / Макс Кідрук. – Харків : Книжкеовий Клуб «Клуб Сімейного Дозвілля», 2016. – 528 с. : іл.

 

На що здатний батько заради порятунку сина, якого поглинає примара, що оселилася у снах?..

Очевидно, на світі немає дитини, яка б не бачила моторошних снів. Але що робити, якщо жах зі сновидіння поступово переповзає в реальне життя? У дворічного Тео під час нескладної операції раптово зупинилося серце. Упродовж тридцяти шести секунд малюк тримався на межі між світом мертвих і живих. А тоді повернувся. Спливло два роки, перш ніж Мирон Белінський зрозумів, що його син повернувся не сам. Щось прийшло разом із Тео: учепилося і прослизнуло у свідомість, поки хлопчак перебував по той бік лінії, яку більшість із нас перетинає лиш один раз. У відчайдушних намаганнях урятувати сина Мирон виїжджає до Америки, де найновіші досягнення нейротехнологій дають змогу зазирнути в людський сон. Він не здогадується, що бажання допомогти веде до катастрофи, адже найгірше почнеться, щойно той, хто оселився у снах маленького Тео, збагне, що за ним спостерігають.

 


 

 

 

 

 

Лис В. С.

Діва Млинища: /Володимир Лис. – 2-ге вид. – Харків: Книжковий Клуб «Клуб Сімейного Дозвілля», 2018. – 368с.

Хто вона, таємнича біла постать, яка іноді являється мешканцям села Загоряни, що жили понад річкою Мережкою – на Млинищі? Від чого берегла, про що попереджала зникла в лісі нещасна закоханна? Вона стала совістю для Панаса Терещука, який, жертвуючи своїм коханням, на довгих двадцять п’ять років солдатчини покинув Україну, аби привезти з переможного наполеонівського Парижа старовинну мапу рідного села. Двісті років захована під стріхою батьківської хати, вона змінить життя недолугого історика Святослава Чишука… А між цими двома загоряннями будуть десятки зраджених і щасливих доль, зламаних і відчайдушно вирваних у смерті життів односельців, чиї історії змусять усміхатися і плакати, дивуючись вічній земній любові…

Володимир Лис – володар численних відзнак конкурсу «Коронація слова», автор «Найкращого роману десятиріччя». 2016 року поповнив перелік творчих нагород титулом «Золотий письменник України». Новий роман стане гідним ідейним продовженням творів «Століття Якова» та «Соло для Соломії».


 

 

 

Малярчук Т.

Забуття [Текст]: роман / Таня Малярчук. – Львів: Видавництво Старого Лева, 2016. – 256с.

Що таке час, як не кит, який поглинає все, зрівнюючи у бездонному череві геніїв і невдах, шляхетних добродіїв і політичних злочинців. Скільки людських життів непересічних українців стали тим заковтнутим планктоном. Їх неможливо дістати із забуття, хіба що хтось із живих відчує нагальну потребу згадувати. У цьому романі тим славетним забутим є В’ячеслав Липинський, український історик польського походження, філософ і невдалий політик, засновник українського монархізму. Його життя було суцільним рухом проти вітру, пожертвою заради ідеї. Але й ним поживився синій кит української пам’яті. Авторка вкладає розповідь про цього чоловіка в уста молодої жінки, героїні роману, нашої сучасниці, котра досліджує старі газети, щоб віднайти власну ідентичність і доторкнутися до минулого, яке вирізали з її історії, як з кіноплівки. Роман став переможцем літературної премії "Книга року ВВС" у 2016 році.

 


 

 

 

Положій Є.

П’ять сукенд, п’ять днів. Роман. – К.: Нора-Друк, 2016. – 176 с. – серія «Читацький клуб».

П’ять секунд, п’ять днів, п’ять років, вічність — такий часовий алгоритм нового роману Євгена Положія. Головний герой, який все життя — у Вільних профспілках, на обох Майданах — бореться за справедливість, зрештою, коли починається війна, йде на фронт і там потрапляє в «Іловайський котел». Тяжко поранений, у складі групи з тринадцяти бійців, намагається вижити в безнадійній ситуації. Після піврічного лікування, восьми операцій, емоційно виснажений, він приймає рішення, що вже зробив свою справу і прийшов час відпочити. Але коли старий товариш — народний герой, той, хто разом з ним пліч-о-пліч боровся за правду, тепер силою і страхом створює в рідному місті свою бізнес-імперію, стає очевидним: якщо не борешся зі злом, опиняєшся на темному боці. Тож боротьба триває.

 

 


 

 

 

Шкляр В.

Чорне Сонце: збірка / Василь Шкляр; худож. Маріанна Пащук. – 2-ге вид. – Харків: Книжковий Клуб «Клуб Сімейного Дозвілля», 2018. – 304с.: іл.

Російсько-українська війна очима бійця полку "Азов".

Хто і навіщо затягує криваву драму? Чому гинуть найкращі? Чому місцеві вважають своїх визволителів ворогами? Яким наш герой бачить майбутнє Вітчизни? Глибока, сповнена смутку, болю й надії оповідь хлопця, якого честь і сумління змусили взяти до рук зброю.

До видання ввійшли твори "Чорне Сонце", "Танець під чортову дудку", "Крук - птаха нетутешня", "Останній шанс Захара Скоробагатька", "Високі гори у Ялті", "Цілком таємні історії".

Книги на Вас чекають у фонді абонементу.

ЦІКАВОГО ЧИТАННЯ! СУПЕРОВОЇ ВІДПУСТКИ!  КРУТЕЗНИХ  ВАМ КНИЖЕЧОК!

Оксана Лісовець.

Категорія: Архів новин | Переглядів: 505 | Додав: Ксюша8095     | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Рокитнівська ЦСПШБ © 2024 | Хостинг від uCoz | Розробка та дизайн: Іван Соколов