Меню сайту

Категорії розділу

Наше опитування
Оцініть наш сайт

Всього відповідей: 2231

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Форма входу

Пошук

Календар
«  Грудень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Корисні посилання



Для користувачів
в бібліотеці діє зона Wi-Fi










   



https://twitter.com/rokitnebiblio





Вітаю Вас, Гость · RSS 26.04.2024, 20:42

Головна » 2014 » Грудень » 10

     Читання – ось краще навчання, а з якого формату черпаються знання дійсно не має значення. «Читай! Формат не має значення», саме під такою назвою у читальному залі Рокитнівської центральної районної бібліотеки діє промо-виставка.
     Виставка створена за ініціативи молодіжної секції Української бібліотечної асоціації у рамках проекту «Display-crossing». Мета цього проекту - популяризація такого напрямку роботи, як організація книжкової виставки, акцентування уваги на розробці її дизайну, професійному спілкуванню між бібліотекарями та пошук ідей і форм популяризації книги, які на сьогодні будуть цікавими для користувачів книгозбірень.
     Завітавши до бібліотеки на відвідини виставки ви ознайомитесь з «Давніми форматами», «Вічною класикою», «Трендові LOOK-u» саме такими розділами представлена виставка.
     А, ще біля виставки організоване опитування «Лайкни своєму формату читання», саме тут можна кинути свій лайк до скриньки за той формат, якому ви надаєте перевагу – паперова книга, електронна книга. Проголосувати за свій формат читання «Обери свій формат читання» ви можете і он-лайн відвідавши наші аккаунти в соціальних мережах: ВК (https://vk.com/id154862115), Фейсбук (https://www.facebook.com/rokytnivskyi.tsrb), Однокласники (http://ok.ru/rokitnvska ... Читати далі »

Категорія: | Переглядів: 692 | Додав: WWWWW_W | Дата: 10.12.2014 | Коментарі (0)


     07.12.2014 року  в читальному залі Рокитнівської міської бібліотеки проведено інформаційне повідомлення «Аудіоподкасти для незрячих та слабозорих».
     Бібліотекар Клавдія Самойлюк розповіла присутнім, серед яких і ті, хто має слабкий зір, що у 2012 році Рівненська обласна бібліотека запровадила нову послугу для незрячих та слабозорих людей – створення аудіоподкастів (звукові файли) та їх представлення на веб-сайті бібліотеки (http://audio.libr.rv.ua/ua/audio/). Звукова інформація представлена у різних рубриках: здоров’я, мистецтво, сучасна література, цікаво знати, аудіо книга, повір у себе та інші.
     Також повідомила, що у  жовтні 2013 року дана послуга запроваджена і в Рокитнівській центральній районній бібліотеці. У меню веб-сайту створений новий розділ АУДІО-ПОДКАСТИ (http://roklibr.at.ua/index/audio_podkasti/0-194).    
 
Аудіоподкасти представлені в таких рубриках:
- Сучасна література - Характеристика творів української та світової літератури.
- Фактологічні оповіді - Найцікавіші моменти життя і творчості видатних митців.
- Загадки історії - Найвідоміші загадки світу, географічні дива, звірі, природні стихії.
- Феномен життя й здоров’я.

Категорія: | Переглядів: 598 | Додав: WWWWW_W | Дата: 10.12.2014 | Коментарі (0)


     5 грудня 2014 року,  в  Рокитнівській  централізованій системі публічно-шкільних бібліотек, відбулося  ще одне  відкриття  музейної експозиції «Відомі люди-це гордість селища»,  в приміщенні  публічно-шкільній бібліотеці  смт. Томашгород.   
     Бажання продовжувати традиції, зберігати і примножувати надбання предків, виховувати бережливе ставлення й почуття гордості до мистецької спадщини рідного селища, підкреслити вагомість внеску діяльності відомих людей-земляків у розвиток малої батьківщини – ось основна мета, яку ставили перед собою завідуюча бібліотекою Ярослава Грудень  та бібліотекар шкільного відділу  Ірина Лавренюк,   організатори створення музейної експозиції.

Музейна експозиція складається з 3-х стендів:
1. Книжково-ілюстративна ... Читати далі »

Категорія: | Переглядів: 591 | Додав: WWWWW_W | Дата: 10.12.2014 | Коментарі (0)

Рокитнівська ЦСПШБ © 2024 | Хостинг від uCoz | Розробка та дизайн: Іван Соколов