Меню сайту

Категорії розділу

Наше опитування
Оцініть наш сайт

Всього відповідей: 2231

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Форма входу

Пошук

Календар
«  Квітень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Корисні посилання



Для користувачів
в бібліотеці діє зона Wi-Fi










   



https://twitter.com/rokitnebiblio





Вітаю Вас, Гость · RSS 05.05.2024, 06:48

Головна » 2013 » Квітень » 19 » Відкриття музейної-експозиції «Народні умільці с. Карпилівка»
16:15
Відкриття музейної-експозиції «Народні умільці с. Карпилівка»

19 квітня 2013 року в системі Рокитнівської ЦСПШБ відбулось наступне відкриття музейної експозиції, цього разу визначна подія сталась у с. Карпилівка, а саме в приміщенні Карпилівської публічно-шкільної бібліотеки.

            Щоб по-справжньому пізнати свій рідний народ, необхідно вивчати його історію, мову, культуру. І не тільки культуру, що створена талановитими архітекторами, художниками, музикантами, акторами, письменниками, вченими, але й ту, що впродовж багатьох століть творилася й плекалася в народному середовищі, передавали від покоління до покоління, безперервно розвивалися, утверджувалася, ставала традиційною.

Саме сьогодні нам необхідно зрозуміти велич нашої народно-традиційної культури, її довічний гуманізм, добробут, щиру гостинність, щоб спрямувати свої вчинки на утвердження української духовності.

І саме цю мету ставили перед собою господині закладу Любов Андріївна Усач та Галина Петрівна Бричка організовуючи музейну експозицію у публічно - шкільній бібліотеці «Народні умільці с. Карпилівка».

Гостинно з хлібом та сіллю зустріли гостей учасники свята, чудова дівчина, яка порадувала присутніх задушевною українською піснею Яна Олександрівна Іванова (художній керівник Карпилівського СБК), ведучі заходу Ольга Іванівна Сорока (педагог організатор Карпилівської ЗОШ), Наталія Василівна Майєр (керівник хореографічного колективу Карпилівської ЗОШ).

Присутніми на заході були і самі майстрині, які радо подарували свої роботи для музейної експозиції, це Опанасюк Єфросинія Петрівна, ткаля; Антикало Надія Йосипівна, вишивальниця, Бричка Наталія Леонідівна, майстриня з бісероплетіння, Антикало Наталія Іванівна, в’язальниця.

Завітали на відкриття музейної експозиції громада села, представники сільської ради, учні та вчителі місцевої школи, колектив Рокитнівської ЦРБ.

Тож, щиро вітаємо колег Карпилівської ПШБ з відкриттям музейної-експозиції. Бажаємо творчих успіхів, примноження експозицій у музеї, багато екскурсій, цікавих зустрічей…


Оксана Лісовець








Переглядів: 865 | Додав: WWWWW_W     | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Ксюша8095  
Дорадно, що бережете свою спадщину.

Ім`я *:
Email *:
Код *:

Рокитнівська ЦСПШБ © 2024 | Хостинг від uCoz | Розробка та дизайн: Іван Соколов