Меню сайту

Категорії розділу

Наше опитування
Оцініть наш сайт

Всього відповідей: 2231

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Форма входу

Пошук

Календар
«  Грудень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Корисні посилання



Для користувачів
в бібліотеці діє зона Wi-Fi










   



https://twitter.com/rokitnebiblio





Вітаю Вас, Гость · RSS 25.04.2024, 15:03

Головна » 2014 » Грудень » 1 » Поетичний зорепад «Поезія – це душа»
16:51
Поетичний зорепад «Поезія – це душа»
Немає магії сильнішої, ніж магія поезії.
                                                               
      «Поезія – це душа» -  під такою назвою, в Рокитнівській районній бібліотеці, пройшов поетичний зорепад  місцевої авторки селища Томашгород Олени Василівни Горпиніч.
     Є люди, яких не помічаєш поміж сотень інших, а поговориш – відчуєш: перед тобою особистість, багата внутрішнім світом людина. Саме такою людиною є наша місцева поетеса, ветеран праці, член громадського літературно-мистецького об’єднання «Рокита».
     Якщо ви не знали особисто цю приємну жінку то, прочитавши її вірші, відчуєте її щирість, відвертість душі і серця, її простоту, щире захоплення природою,  любов до мови, любов до України, як святині даної нам Богом. Неодноразово пані Олена стає переможцем районних поетичних конкурсів на різну тематику, які оголошувались в районній газеті «Новини Рокитнівщини».
     Зустріли Олену Василівну короваєм. В читальному залі гості із Житомирщини, Олевського району – сестри пані Олени, мама, якій 82 роки, чоловік, друзі по перу, члени «Рокити» та запрошені гості.
     Почато поетичний зорепад  відео оглядом творчості "Вірю, Знаю, Зможу... Олена Горпиніч" (https://www.youtube.com/watch?v=lAVOgiCdUu4). Ведучі заходу, Тетяна Лобач та Антоніна Боровська, познайомили присутніх з життям та творчістю Олени Василівни, а Валентина Єремейчук, бібліограф районної бібліотеки, ознайомила з поезією авторки.
     Олена Василівна Горпиніч читала свої вірші і цікаво розповідала про те, як створює свої збірочки, що її надихає, яким темам надає перевагу. Не приховуючи емоцій радості, хвилювання, захоплення дякувала організаторам дійства. 
     Колеги по перу  Віра Терещук, Валентина Дідик, Надія Богданець, Анна Волошина та інші підготували авторці віршовані привітання, кожен подарував символічний подарунок. Голова районного літературно-мистецького об'єднання «Рокита», Віра Терещук, вручила Олені Василівні грамоту від літературно-мистецького об'єднання «Рокита».  Сім’я Іваненків Вікторія та Анатолій привітали пані Олену піснею про маму, яку приурочили мамі поетеси. Зал дружно підхопив пісню, зі сльозами на очах старенька  мама дякувала присутнім, за повагу до неї  та її доньки. Вітали нашу героїню  сестри, які зичили їй здоров’я та творчих успіхів у написанні поезій, віршів для дітей, гуморесок. Не дивлячись що на дворі пізня осінь Олену Василівну задарували квітами. Авторка дарувала свої збірочки присутнім у залі, бібліотеці презентувала дві збірочки «Натхнення від природи» та збірочку для дітей «Виростайте по скоріше».
     Працівники районного будинку культури супроводжували захід музикою та піснями.
     Закінчилась зустріч роздачею автографів. Також, Олена Василівна висловила побажання, прохання  і надалі організовувати такі зустрічі – презентації з іншими письменниками нашого краю, всі присутні на заході підтримали пані Олену. Так, що далі буде…
Валентина Лінкевич,
Оксана Лісовець.


Переглядів: 666 | Додав: WWWWW_W     | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Рокитнівська ЦСПШБ © 2024 | Хостинг від uCoz | Розробка та дизайн: Іван Соколов