Меню сайту

Категорії розділу

Наше опитування
Оцініть наш сайт

Всього відповідей: 2231

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Форма входу

Пошук

Календар
«  Жовтень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Корисні посилання



Для користувачів
в бібліотеці діє зона Wi-Fi










   



https://twitter.com/rokitnebiblio





Вітаю Вас, Гость · RSS 26.04.2024, 07:59

Головна » 2019 » Жовтень » 02

«Найдовше живуть люди веселі, ті що не сумують, які ідуть по життю з піснею»

Ян Ларрі, чеський письменник.

Поважний вік – найпрекрасніша пора життя. Це золота пора осені, час збирання плодів – підсумок трудових та творчих досягнень цілого покоління. Це початок нового життя, причому цікавого і різноманітного. Похилий вік – це своєрідний обов’язок, який слід виконати: варто прожити кілька десятиліть з користю для себе і для оточуючих.

01 жовтня в Міжнародний день людей похилого віку, бібліотечні працівниці райцентру в парку в центрі селища організували святкове паті «Завжди молоді!», для людей поважного віку.

Книжкові новинки, пісні молодості, танці, приємне спілкування, горнятко гарячого чаю з солодощами згуртували активних, молодих душею жителів та гостей селища, яким старіти немає часу. Наприклад, баба Катя з села Лісового у свій поважний вік є опікуном п’яти онуків, оптимістка, живчик, має великі плани на майбутнє, адже живе не тільки заради себе, а й заради своїх онуків і хоче поставити всіх онуків на ноги.

Ось, заради таких енергійних та життєрадісних людей в нашій книгозбірні плануються систематичні посиденьки «Старіти? Немає часу!», які розрадять, згуртують, об’єднають… шановне панство.

Оксана Лісовець.

 


Категорія: Архів новин | Переглядів: 339 | Додав: Ксюша8095 | Дата: 02.10.2019 | Коментарі (0)


Всеукраїнський день бібліотек, свято, яке щорічно святкуємо 30 вересня, в красиву, осінню, золоту пору року.

Напередодні свята, працівники книгозбірні та наші користувачі працювали, творили, майстрували, щоб створити справжню святкову атмосферу  для всіх відвідувачів бібліотеки. Фойє нашої книгозбірні прикрашають святкова інсталяція «Друге життя книгам», фотозона «Я люблю читати!», біля якої може сфотографуватись кожен бажаючий, передавши свою любов до читання.

Святкового дня, 30 вересня, у книгозбірні діяло «Бібліо-кафе» – дегустації літературних новинок і бібліотечних послуг із запашною кавою та солодощами. Також проводили акцію дублер – шоу: «Бібліотекар на годину», користувачів книгозбірні обслуговувала голова районного літературно-мистецького об’єднання «Рокита» Волошина Анна Михайлівна. Провели вуличну акцію із розповсюдження рекламних листівок «Зустрінемось у бібліотеці!».

Директор КЗ «Рокитнівська ЦБС» Юлія Коханевич відвідала обласний святковий захід, що проходив в головній книгозбірні нашої області, Рівненській обласній бібліотеці. Адже під час святкування професійного свята нагороду отримувала наша колега Ірина Куришко, завідуюча Томашгородською міською бібліотекою, за перемогу в обласному конкурсі-огляді сільських бібліотек Рівненської області «Краща сільська бібліотека», який ініціювала Громадська організація «Рівненське обласне відділення Української бібліотечної асоціації». Ми щиро радіємо та вітаємо колегу з перемогою та нагородою.

Цей професійний рік був щедрий для нас на перемоги, професійні подорожі, в тому числі і закордонні, на участь у різноманітних обласних конкурсах, навчаннях, тренінгах, майстер класах…

Ми навчаємось, працюємо, креативимо… для вас, наші найкращі користувачі, щоб ви завжди могли сказати бібліотека@ - моя територія, мій відкритий PROстір. І найвищою нагородою для нас є теплі слова вітань від наших щирих друзів.

Оксана Лісовець.

Більше фото за посиланням:

https://www.facebook.com/pg/rokytnivskyi.tsrb/photos/?tab=album&album_id=1205956336255749

 


Категорія: Архів новин | Переглядів: 369 | Додав: Ксюша8095 | Дата: 02.10.2019 | Коментарі (0)

Рокитнівська ЦСПШБ © 2024 | Хостинг від uCoz | Розробка та дизайн: Іван Соколов