Меню сайту

Категорії розділу

Наше опитування
Оцініть наш сайт

Всього відповідей: 2231

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Форма входу

Пошук

Календар
«  Листопад 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Корисні посилання



Для користувачів
в бібліотеці діє зона Wi-Fi










   



https://twitter.com/rokitnebiblio





Вітаю Вас, Гость · RSS 28.04.2024, 22:06

Головна » 2016 » Листопад » 11

10 листопада по обіді галасливо пройшла екскурсія до районної бібліотеки членами клубу «Червона калина» на чолі з керівником Антоніною Хмельовською, а це учні 5-В класу Рокитнівської ЗОШ №3. Клуб працює в напрямку національно-патріотичному виховані, етнографічному.

Антоніна Боровська ознайомила присутніх з роботою абонемента: що потрібно, щоб записатися до бібліотеки, основними правилами книгозбірні, які книги є у фонді, як віднайти потрібну книгу, як берегти книгу, розповіла про алфавітний каталог бібліотеки та інше. Піднявшись на другий поверх, учні потрапили до читальної зали, де бібліотекар Валентина Лінкевич розповіла про функції відділу. Познайомила  з довідковою літературою, яка є в читальному залі, яку пресу одержуємо: газети, журнали, учні дізнались про постійні та тимчасові виставки літератури, куточок краєзнавчої літератури. А ось саме цікаве, це знайомство з інтернет-центром. Оксана Миколаївна Лісовець поінформувала гостей про правила користування Інтернет-центром, правилами запису, можливостями віднайти потрібну інформацію, яка може бути відсутня у книжковому фонді книгозбірні. Також наголосила про консультаційні та навчальні послуги, і, про те, що інтернет-центр може бути хорошим майданчиком і для відпочинку: поспілкуватися з друзями, прийняти участь в різноманітних освітніх, ігрових… заходах. Запросили бібліотекарі екскурсантів стати учасниками різноманітних бібліотечних заходів: майстер-класів, годин спілкування, відпочинку, он-лайн вікторин інше.                                        

Валентина Лінкевич.

Оксана Лісовець.


Категорія: Архів новин | Переглядів: 483 | Додав: WWWWW_W | Дата: 11.11.2016 | Коментарі (0)


9 листопада, у день вшанування пам’яті Преподобного Нестора-літописця, наша держава відзначає День української писемності та мови, свято, яке гуртує усіх нас – на шляху відродження духовності, зміцнення державності, формування громадянського світогляду. Кожен народ відбувся тоді, коли усвідомив себе у рідному слові.

До цієї дати, в Рокитнівській районній бібліотеці, в читальному залі, оформлена книжково-ілюстративна виставка «Рідна мова – роду основа». На протязі, тижня біля виставки проведено годину спілкування «Без мови рідної й народу нашого нема», бібліотекарем Валентиною Лінкевич. Цікаво провела бесіду бібліограф читальні Валентина Єремейчук «Із пазурів смерті: письменники «розстріляного відродження».

Заходи проведені з гімназистами Рокитнівської гімназії та учнями Рокитнівської ЗОШ №3.

Валентина Лінкевич.


Категорія: Архів новин | Переглядів: 560 | Додав: WWWWW_W | Дата: 11.11.2016 | Коментарі (0)

Рокитнівська ЦСПШБ © 2024 | Хостинг від uCoz | Розробка та дизайн: Іван Соколов