Меню сайту

Категорії розділу

Наше опитування
Оцініть наш сайт

Всього відповідей: 2231

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Форма входу

Пошук

Календар
«  Червень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Корисні посилання



Для користувачів
в бібліотеці діє зона Wi-Fi










   



https://twitter.com/rokitnebiblio





Вітаю Вас, Гость · RSS 29.04.2024, 06:33

Головна » 2014 » Червень » 14

     Семінар – практикум «Використання  нових технологій – зростання іміджу сучасної бібліотеки» - був проведений для працівників бібліотек, які працюють  в межах проекту «Публічні бібліотеки – мости до електронного урядування» за підтримкиПрограми «Бібліоміст». Під час заходу учасники семінару отримали інформацію про проект «Публічні бібліотеки – мости до електронного урядування», та зокрема про сутність поняття, мету і завдання «електронних послуг».

     Під час практичних занять учасники тренінгу визначили основні питання, з яких вони зверталися до органів державної влади та місцевого самоврядування, а також проаналізували наявні інтернет-ресурси свого району, через які можна брати участь в електронному урядуванні та отримувати адміністративні послуги.

     Учасники семінару відмітили актуальність та зручність використання Інтернету у вирішенні професійних, громадських і особистих питань. Своєю історією успіху поділились працівники ПШБ сіл Масевичі (Мартенюк М.Т.), Борове (Фоменко С.І.), Рокитне (Ничипорчук С.Ф., Кириловець Н.Т.), Старе Село (Рудик Г.П.), смт Томашгород (Грудень Я.А.).

     Провідним методистом ЦРБ Дудик Л.І. була продемонстрована електронна презентація  «Бібліотека – це передусім майданчик апробації нових методик роботи» та надана консультація «Інсталяція – нова форма візуалізації бібліотечного простору».

     Провідний бібліотекар ЦРБ Лісовець О.М. надала практичну консультацію по роботі бібліотек в соціальних мережах «Профіль Рокитнівська ЦРБ в соціальних медіа».

     Консультаційно – практичні заняття були надані і по інформаційно – бібліографічному обслуговуванню користувачів.

Провідний методист  ЦРБ       Дудик Л.І.

     


Категорія: | Переглядів: 594 | Додав: WWWWW_W | Дата: 14.06.2014 | Коментарі (0)


     10 червня 2014 року в читальному залі Рокитнівської міської бібліотеки проведені ігри-забави «Народні дитячі ігри на Поліссі».

     В ході заходу бібліотекар Клавдія Самойлюк розповіла присутнім, що ігри є найбагатшим жанром дитячого фольклору Рівненського Полісся, форма вираження світу дитинства, радість, пізнання, спілкування, творчість, фантазія, забава. Тому ігри займають важливе місце в народній педагогіці поліщуків, передаються від покоління до покоління зберігають неперервність дитячих традицій.

     Далі діти ознайомились з такими іграми як «Подоляночка», «Просо», «Хрещик», «Кіт і миші», «Куці-баба», «Гуси і вовк», «Хованки».

     Було цікаво і весело.

Клавдія Самойлюк


Категорія: | Переглядів: 846 | Додав: WWWWW_W | Дата: 14.06.2014 | Коментарі (0)

Рокитнівська ЦСПШБ © 2024 | Хостинг від uCoz | Розробка та дизайн: Іван Соколов