Меню сайту

Категорії розділу

Наше опитування
Оцініть наш сайт

Всього відповідей: 2231

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Форма входу

Пошук

Календар
«  Серпень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Корисні посилання



Для користувачів
в бібліотеці діє зона Wi-Fi










   



https://twitter.com/rokitnebiblio





Вітаю Вас, Гость · RSS 05.05.2024, 09:17

Головна » 2021 » Серпень » 10 » ВІДПОЧИВАЄМО З КНИГОЮ.
15:47
ВІДПОЧИВАЄМО З КНИГОЮ.

Літо – це море сонця, світла, тепла … Це пора радості … Це сонце в небесах … І яскравий блиск в очах …

Літо пора відпусток, відпочинку. І, якому б відпочинку ви не надавали б перевагу, подорожам, відпочинку на морі. А можливо ви надаєте перевагу відпочинку на дачі, на природі, чи просто відпочинку дома, завжди розділити з вами радість літа зможе КНИГА.

Пропонуємо вашій увазі книжкову підбірку, що стане вам у пригоді під час літнього відпочинку, принесе нові знання, емоції, захоплення.  

     Тож відпочивайте корисно і нехай це літо вам принесе море цікавих подій, радість спілкування, безліч позитиву. Гарних літніх вражень!

Книги чекають на вас: вул. Піонерська, 2а.

 

 

Гресь А.

Як пригорнути кактус? Книга для батьків, які хочуть зрозуміти своїх підлітків. — X. : ВГ «Основа», 2019. — 201, [7] с.

Ця книга для тих, у кого вдома є незрозумілий, вередливий, різ­кий, агресивний підліток, який ще вчора був милим, ласкавим, до­брим малюком. І для тих, у кого вдома є замкнений, мовчазний, обра­жений на весь світ підліток, який ще вчора був усмішливим, товарись­ким, відкритим.

Ця книга покликана допомогти мамам і татусям зрозуміти і прий­няти свою «нову» дитину, яка подорослішала. Дбайливі батьки на­вчаться розуміти причини поведінки свого підлітка, не приймати скороспішних рішень, знаходити з дитиною спільну мову, вживати пра­вильні слова. А головне — бачити у своїй дитині хороше, навіть якщо цього зараз не видно.

 

 

Ґільєм Балаґе

Мессі [Текст] / Ґільєм Балаґе ; переклад з англійської Юрія Скавінського. — Львів : Видавництво Старого Лева, 2019. — 728 с.

Сьогодні Мессі — володар «Золотого м’яча» і «Золотої бутси», «новий» Марадона, один із найрезультативніших гравців ФК «Барселона» та найкращий гравець сучасності... А починав він як сором’язливий, проте амбіційний хлопець з дефіцитом гормона росту та слабкими фізичними даними. Вже у юному віці він творив щось неймовірне на футбольному полі та обходив гравців, старших за нього. А ще «Блоха», як прозвали Мессі, понад усе мріяв грати у професійний футбол. Заради своєї мети йому довелося емігрувати, розлучитися з сім’єю, пройти дорогий курс лікування, пережити чимало травм та цькування преси, щоб стати тим, ким він є - найкращим футболістом світу.

Ґільєм Балаґе, зібравши коментарі впливових людей зі світу футболу, привідкриває завісу, яким насправді був у житті та футболі Ліонель Мессі, вихідець з бідних кварталів аргентинського містечка Росаріо, якого охрестили генієм футболу.

 

 

Кідрук М.

Де немає Бога : роман / Макс Кідрук. — Харків: Книжковий Клуб «Клуб Сімейного Дозвілля», 2018. — 480 с.

Люди — соціальні істоти. Існування суспільства неможливе без співпраці, розуміння та дотримання справедливості. Та чи існує це все поза соціумом, коли людина опиняється на межі життя та смерті?

Доведена до відчаю українка з великою сумою грошей, яка ігнорує дзвінки від чоловіка. Росіянин-пілот, який намагається приборкати аерофобію після загибелі коханки в катастрофі рейсу MH17. Найвідоміший політик Баварії на пікові кар’єри, який ненавидить свою роботу. Гравець американської Національної футбольної ліги, життя якого розвалилося після одного невдалого розіграшу. Таємний папський кардинал, який прямує до країни, де офіційно не існує Католицької церкви... Незнайомці з різними долями. Єдине спільне для них — рейс 341, і він веде до найбільшого випробування у їхньому житті.

«Де немає Бога» — роман Кідрука — спроба збагнути, чи є всередині нас щось таке, що втримує від перетворення на звірів у місці, де не діє мораль, у місці, де немає Бога.

Менсон Марк

Витончене мистецтво забивати на все. Нестандартний підхід до проблем / пер. з англ. Антоніна Ящук. — К.: Наш формат, 2018. — ібо с.

Ми живемо в культурі, зацикленій на занадто оптимістичних очікуваннях. Із самого дитинства нам нав’язують нереалістичні ідеали, яких ми прагнемо досягти попри все: лише найвищі оцінки, досконала зовнішність, надсучасні ґаджети, найкрутіша робота, тільки екзотичні подорожі й не менш яскраві світлини в соцмережах. Постійно женучись за успіхом і щастям, ми намагає­мося уникати будь-якого негативу. Однак негативний досвід, як переконує Марк Менсон, надзвичайно цінний: він звільняє нас від міражу щастя.

 

 

 

 

Шкляр Василь

Самотній вовк : роман  / В. Шкляр . — Харків : Книжковий Клуб «Клуб Сімейного Дозвілля», 2019 . — 224 с.

«Самотній вовк» (під попередньою назвою «Елементал») — найдинамічніший роман Василя Шкляра, написаний на основі реальних подій. Українець, вояк Французького іноземного легіону, отримує надважливе завдання — вивезти з окупованої Чечні дочку генерала, на яку полюють російські спецслужби. Легіонер охоче вирушає в «гарячку точку» не лише завдяки фантастичній винагороді — до Чечні втекла його дівчина разом з тамтешнім командиром кримінального угруповання. Воїн-одинак розпочинає вкрай небезпечний двобій з московськими людоловами… Але чим насправді було це завдання і яка роль належала дочці генерала? Відповідь на це запитання приголомшить найпроникливішого читача.

Підготувала Оксана Лісовець.

Цікавого читання:)

Категорія: Архів новин | Переглядів: 271 | Додав: Ксюша8095     | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Рокитнівська ЦСПШБ © 2024 | Хостинг від uCoz | Розробка та дизайн: Іван Соколов