Меню сайту

Категорії розділу

Наше опитування
Оцініть наш сайт

Всього відповідей: 2231

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Форма входу

Пошук

Календар
«  Квітень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Корисні посилання



Для користувачів
в бібліотеці діє зона Wi-Fi










   



https://twitter.com/rokitnebiblio





Вітаю Вас, Гость · RSS 26.04.2024, 12:54

Головна » 2019 » Квітень » 5 » Професійна поїздка до міста Бердичів.
15:06
Професійна поїздка до міста Бердичів.

04 квітня 2019 року Рівненська обласна універсальна наукова бібліотека спільно з Громадською організацією «Рівненське обласне відділення Української бібліотечної асоціації» організували професійну поїздку до міста Бердичів.

Учасниками професійного візиту стали і четверо членів УБА Рокитнівщини це: провідний бібліотекар Рокитнівської ЦРБ Оксана Лісовець, бібліотекар Рокитнівської районної бібліотеки для дітей Валентина Ничипорчук, бібліотекар бібліотеки-філії с.Карпилівка Наталія Бричка, бібліотекар бібліотеки-філії с.Купель Жанна Налапко. Загалом кількість учасників нараховувала 50 осіб з різних куточків області.

Мета поїздки – вивчення практичного досвіду роботи публічних книгозбірень міста у напрямку організації бібліотечного обслуговування молоді, створення музейного простору в бібліотеках, проектної діяльності та розвитку інноваційних послуг на місцях.

В рамках програми відвідали: Бердичівську центральну міську бібліотеку та Бердичівську міську бібліотеку для дітей. Нас приймали професійні, щирі, креативні, відкриті… працівниці цих книгозбірень на чолі з Тетяною Вікторівною Кущук.

Колеги поділилися з нами організацією та роботою Молодіжного центру "М-Формація"., що діє в структурі Центральної міської бібліотеки, Музею єврейства міста Бердичева, який організовано в Центральній бібліотеці для дітей, сучасними, креативними, інноваційними… послугами, які надають книгозбірні своїй громаді.

Екскурсійна програма включала відвідини: Музею Джозефа Конрада в Бердичеві та Всеукраїнський Санктуарій Матері Божої Святого Скапулярію міста, яким опікуються брати Босі Кармеліти. Відвідали нижній храм, де діє музейна експозиція, присвячена історії ордену в Бердичіві та верхній храм, де знаходиться чудотворна ікона Матері Божої Бердичівської.

Відвідали відреставрований та оновлений Бердичівський муздрамтеатр, побували біля костелу Святої Варвари на центральній площі міста на якій побачили оригінальні міські скульптури: пам'ятник бердичівському пиву, пам'ятник бердичівському костюмчику, бердичівський глобус миру і т.д.

У захваті від поїздки та позитивних, креативних, щирих... колег.

Вдячні організаторам ГО «Рівненське обласне відділення Української бібліотечної асоціації», раді, що ми з вами.

Оксана Лісовець.

 

Більше фото тут.

Категорія: Архів новин | Переглядів: 416 | Додав: Ксюша8095     | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Рокитнівська ЦСПШБ © 2024 | Хостинг від uCoz | Розробка та дизайн: Іван Соколов