Меню сайту

Категорії розділу

Наше опитування
Оцініть наш сайт

Всього відповідей: 2231

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Форма входу

Пошук

Календар
«  Березень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Корисні посилання



Для користувачів
в бібліотеці діє зона Wi-Fi










   



https://twitter.com/rokitnebiblio





Вітаю Вас, Гость · RSS 28.04.2024, 02:25

Головна » 2011 » Березень » 1 » Обласна конференція з питань попередження негативних проявів в дитячому середовищі на тему «Безпечне дитинство»
17:45
Обласна конференція з питань попередження негативних проявів в дитячому середовищі на тему «Безпечне дитинство»

1 березня з 11:00 до 14:00 у приміщенні центральної районної бібліотеки відбулась обласна конференція з питань попередження негативних проявів в дитячому середовищі на тему «Безпечне дитинство», розпочалась Інтернет-конференція одночасно у всіх районних дискусійних групах. В цей же час на сайті форуму в розділі "Безпечне дитинство” були подані 2 дискусійних питання: «В чому причини дитячої злочинності?», «Як створити ефективну систему попередження дитячої злочинності?» та проведено опитування по питаннях «Який чинник, на вашу думку, найбільше впливає на зростання дитячої злочинності?» та «Роботу яких служб потрібно удосконалити для зменшення дитячої злочинності?».

Розпочалась Інтернет-конференція з відео-трансляції вступного слова Заступника голови облдержадміністрації Губанова О.В., а далі проходила робота в дискусійних групах, яких у нас сформувалось – 3, відповідно до поставлених питань в розділі форуму «Безпечне дитинство».

Інтернет-конференція мала змогу об’єднати  різні структурні підрозділи району, так присутніми були: начальник служби дітей РДА (Боровець Ж.М.), директор центру СССДМ (Григор’єва В.М.),  начальник відділу у справах сім'ї та молоді РДА (Соколов І.Ю.), головний спеціаліст ССД (Бунько С.І.), спеціаліст І категорії ССД (Шупрудько І.М.), головний спеціаліст відділу освіти (Бунько В.В.), головний спеціаліст відділу культури (Оксенюк Т.В.),  помічник прокурора (Денисюк С.В.), оперуповноважений групи кримінальної міліції у справах дітей (Єремейчук К.М.), заступник головного лікаря по ОХМД (Наумович І.Ф.), невропатолог Рокитнівської ЦРЛ (Дежнюк В.А.), психіатр Рокитнівської ЦРЛ (Гур’єва Л.В.), заступник селищного голови (Шкоропад М.З.), директор ЦСПШБ (Гуз М.І.), бібліотекарі ЦРБ (Єремейчук В.О., Лінкевич В.Є., Боровська А.О., Лісовець О.М.), методисти ЦРБ (Дудик Л.І., Пахнюк М.І.) бібліотекарі РДБ (Мельник В.М., Лозян Л.А., Комзюк Л.А.).

Завершилась Конференція відеотрансляцією з Рівного по підведенню підсумків форуму та презентацією проекту "Їм потрібна ваша увага".







Переглядів: 1036 | Додав: WWWWW_W     | Рейтинг: 3.7/3
Всього коментарів: 2
2 WWWWW_W  
БІБЛІОТЕКИ ЗНАЧНО ПІДНІМАЮТЬ СВІЙ АВТОРИТЕТ ПРОВОДЯЧИ ТАКІ ЗАХОДИ. ok

1 Левенятко  
"Безпечне дитинство", дана тема на сучасному етапі є дуже актуальна (хоч мабуть і завжди була). І в ході Інтернет-конференції присутні представники структурних підрозділів району в ході дискусії змогли об"єднати думки про попередження дитячої злочинності. Сподіваємось, що досвід та напрацювання все таки приведуть до позитивних наслідків.

Ім`я *:
Email *:
Код *:

Рокитнівська ЦСПШБ © 2024 | Хостинг від uCoz | Розробка та дизайн: Іван Соколов