Меню сайту

Категорії розділу

Наше опитування
Оцініть наш сайт

Всього відповідей: 2231

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Форма входу

Пошук

Календар
«  Липень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Корисні посилання



Для користувачів
в бібліотеці діє зона Wi-Fi










   



https://twitter.com/rokitnebiblio





Вітаю Вас, Гость · RSS 26.04.2024, 22:04

Головна » 2019 » Липень » 12 » ЛІТНІЙ ВІДПОЧИНОК З КНИГОЮ. ЧИТАЄМО ПРО КОХАННЯ.
16:19
ЛІТНІЙ ВІДПОЧИНОК З КНИГОЮ. ЧИТАЄМО ПРО КОХАННЯ.

Друзі, пропонуємо вашій увазі книжкову підбірку книг про кохання. Романтичні історії не відпустять Вашу увагу до останньої сторінки.

Відпочивайте корисно і нехай це літо вам принесе море цікавих подій, радість спілкування, безліч позитиву. Гарних літніх вражень!

КНИГА - завжди розділить з вами радість літа.

 

 

 

 

 

 

 

Дашвар Люко

РАЙ.центр [Текст]: худож О. Маслов. — Харків: Книжковий Клуб «Клуб Сімейного Дозвілля», 2010. — 272 с. : іл.

Помешкання в центрі мегаполісу, навчання в престижному виші, роман з багатієм — для провінціала то межа успішності, ніби опинитись у центрі раю! Заради цього можна поступитися принципами, сховати гордість, збрехати...

Але чи є в тому раю — у брендованому одязі, у шикарних офісах та автівках представницького класу — безгрішні душі? Бо тільки безгрішна душа зможе побачити двох вояків гетьмана Петра Дорошенка, які пробудилися через 340 років, щоб відшукати РАЙ.центр.

 

 

 

 

 

 

 

Ґюстав Флобер

Пані Боварі. З життя провінції / пер. з франц. Юлії Максимейко. - Київ : КНИГОЛАВ, 2018. - 336 с. - (Серія «Золота полиця»).

За роман «Пані Боварі» Ґюстава Флобера свого часу притягли до суду - книжку вважали замахом на суспільну мораль. Він же всього-на-всього розповів історію низки подружніх зрад, що їх чинить дружина провінційного лікаря, розчарована безбарвністю життя. Коли нудьга, яку не можуть втамувати численні коханці, перетворюється на відчай - тоді й з’являється конфлікт, що загрожує суспільній моралі.

 

 

 

 

 

 

 

Лондон, Джем

Серця трьох / Джек Лондон ; пер. з англ. Миколи Іванова. — К. : Знання, 2017. — 359 с.

“Серця трьох” відомого американського письменника Джека Лондона (1876—1916) — взірець пригодницького роману. В основі сюжету пригоди молодого нью-йоркського мільйонера Френка Моргана, його друга і далекого родича Генрі та чарівної Леонсії, яких об’єднали пошуки скарбів майя і романтичне кохання. Небезпечні мандри у Кордильєрах, містичні пророцтва, таємничі печери, де кожний крок приховує смертельну небезпеку, біржові інтриги, підступність ворогів і зрада удаваних друзів — ось той шлях, який доводиться долати героям твору. Книга легко читається і пробуджує у читача віру у справжню дружбу, віддане кохання і такі людські чесноти, як мужність, шляхетність і самопожертва.

 

 

 

 

 

 

 

Меландрі Франческа

Ева спить. Роман / Пер. з італійської М. Прокопович — К. : Нора-Друк, 2017. — 400 с. — Серія «День Європи».

Ева, фахівець зі зв’язків з громадськістю, що мешкає на Півночі Італії, отримує несподіване повідомлення з Півдня Італії від людини, яку вона знала ще у дитинстві. У цьому повідом­ленні йдеться, що Віто, колишній коханий її матері, який так і не став її чоловіком, важко хворий і хоче бачити Еву, щоб про­лити світло на давні сімейні таємниці. Ева вирушає на південь, у Колабрію. Ця довга поїздка у потязі через всю Італію навіює їй спогади про дитинство, яке збіглося з важким періодом в історії Італії — боротьби і конфліктів у прикордонних райнах Північ­ної Італії і Австрії. Кожна країна має свої важкі часи, які часто стають персональними трагедіями багатьох родин. А болючі шрами, що залишаються від таких драматичних історій, стають сюжетами цікавих романів.

 

 

 

 

 

 

Моем В.С.

Тягар пристрастей людських: роман / Вільям Сомерсет Моем; пер. з англ. Є. Даскал. — Харків : Книжковий Клуб «Клуб Сімейно­го Дозвілля», 2018. — 752 с.

Це історія Філіпа Кері, невтомного шукача сенсу життя. Усе почалося ще зі шкільних років, а потім — навчання в Німеччині, знайомство з ідеа­лістом Гейвордом. Однак той не зміг допомогти з відповіддю на головне запитання. І Філіп вирушив далі, продовжуючи пошуки. Лондон, Париж, мрія стати художником, химерне сплетіння слів богемного поета Кроншоу... Довгі розмови про вічне стають ковтком живої води, даючи сили не припиняти пошуків себе та істини. Та що, як відповіді на запитання вже давно були відомі самому Філіпові? Доля чоловіка перевертається догори дриґом, він відкриває світ людських пристрастей. Проте цей вир згубних бажань і душевних мук стає неабияким тягарем...

 

 

 

 

 

 

Теплі історії про кохання: Збірка оповідань / За ред. Ю. Шутенко. - К.: Брайт Стар Паблішинг, 2017.— 136 с.

Збірка містить оповідання про кохання різних авторів. Твори сповнені багатьох переживань: є в них і радість, і хвилювання, ніжність і міць, віра й сподівання на краще, тріумф і туга, вдячність і прозріння. Історії змусять і весело посміятися, і замислитися, деякі -зворушать до сліз. Со­лодкого читання та радості кохання!

Категорія: Архів новин | Переглядів: 425 | Додав: Ксюша8095     | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Рокитнівська ЦСПШБ © 2024 | Хостинг від uCoz | Розробка та дизайн: Іван Соколов