Меню сайту

Категорії розділу

Наше опитування
Оцініть наш сайт

Всього відповідей: 2231

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Форма входу

Пошук

Календар
«  Березень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Корисні посилання



Для користувачів
в бібліотеці діє зона Wi-Fi










   



https://twitter.com/rokitnebiblio





Вітаю Вас, Гость · RSS 26.04.2024, 12:15

Головна » 2015 » Березень » 23 » Літературно музична композиція до Всесвітнього дня поезії, зустріч з місцевими поетами «До сонця хай летить моя душа»
11:34
Літературно музична композиція до Всесвітнього дня поезії, зустріч з місцевими поетами «До сонця хай летить моя душа»
     19 березня, напередодні Всесвітнього дня поезії, працівником відділу обслуговування Рокитнівської центральної бібліотеки Антоніною Боровською та бібліотекарем Рокитнівського професійного ліцею  Галиною Новак  для учнів професійного ліцею було проведено  літературно музичну композицію  «До сонця хай летить моя душа». Композиція проведена у приміщенні бібліотеки професійного ліцею.
     Мета заходу: ознайомити гостей та учнів з історією Всесвітнього дня поезії; вдосконалювати навички виразного читання творів різних жанрів митців поезії, розвивати творче мислення, уміння аналізувати прочитане; «почуття часу», точність та влучність слова; виховувати любов до рідного краю, популяризація літератури місцевих авторів.
     На літературну зустріч були запрошенні члени громадського літературно-мистецького об’єднання «Рокита» Віра Терещук, Валентина Дідик, Анна Волошина.
     Ведучі заходу учениці ліцею Алла Чубик та Анастасія Рудчук, під тиху закулісну музику читаючи вірш Ліни Костенко «Є вірші - квіти» розпочали захід. Далі ознайомили присутніх з історією Всесвітнього дня поезії, завданнями поезії. Під музику чарівної сопілки декламувались вірші про поезію, зачитувався монолог Мавки із драми-феєрії «Лісової пісні» Лесі Українки.
     Полонить своєю словесністю, багатством, чуттєвістю…, і поезія Рокитнівщини. 
     Поезією ми захоплюємося, вивчаємо, презентуємо. А є люди які  пишуть власну… І такі люди завітали до нас в гості. Це жителі нашого селища, члени громадського літературно-мистецького об’єднання «Рокита». Голова літературно-мистецького об’єднання Терещук Віра Іванівна розповіла про членів «Рокити», про її історію. Далі слово мали гості свята: Терещук Віра Іванівна, Дідик Валентина Василівна, Волошина Анна Михайлівна,  які з радістю розповіли про свій творчий шлях, та зачитали свої поезії.
     В кінці, організатори заходу подякували гостям  за їхню поезію, за те, що вони не пожалілися на брак часу, і прийшли на зустріч з нами. Побажали всіляких гараздів в переддень свята.
 Антоніна Боровська,
Оксана Лісовець.

      

      

      
Переглядів: 14238 | Додав: WWWWW_W     | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Рокитнівська ЦСПШБ © 2024 | Хостинг від uCoz | Розробка та дизайн: Іван Соколов