Меню сайту

Категорії розділу

Наше опитування
Оцініть наш сайт

Всього відповідей: 2231

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Форма входу

Пошук

Календар
«  Квітень 2022  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Корисні посилання



Для користувачів
в бібліотеці діє зона Wi-Fi










   



https://twitter.com/rokitnebiblio





Вітаю Вас, Гость · RSS 02.05.2024, 01:15

Головна » 2022 » Квітень » 18 » Художниця з Рокитнівщини звичайним олівцем малює надзвичайні малюнки
14:54
Художниця з Рокитнівщини звичайним олівцем малює надзвичайні малюнки

Анастасії Шеремет 15 років, вона навчається у Борівському ліцеї і вміє гарно малювати. Особливо вдало та реалістично в неї виходять портрети. Ази художнього мистецтва дівчина освоювала у художньому відділі музичної школи, свої роботи відправляла на шкільні виставки та районні конкурси, малює все інтуїтивно, за натхненням. Про це та багато чого іншого вона розповіла на відкритті своєї персональної виставки малюнків олівцем «Мій вайб» у Рокитнівській центральній селищній бібліотеці.

За словами дівчинки, захоплення почалося ще у сім років з мультяшних героїв. Їх вона малювала олівцями. Потім спробувала малювати легкі композиції, келихи, вази та пляшки. Прихильність до портретів саме графітним олівцем прийшла несподівано: дівчина побачила, як в цій техніці працюють інші художники. Зацікавилась і вирішила теж спробувати.

Починала, як розповіла юна художниця, з малого - не дуже складних образів. Ескіз, потім штрих за штрихом. Коли зрозуміла, що почало виходити – взялася за портрети.

Свої роботи показувала батькам, особливо матері, яка найпершою побачила талант дочки та передала її у руки професіоналам – Любові Іванівні Єремейчук, вчительці образотворчого мистецтва Нетребської гімназії та Поліні Сергіївні Терещук, вчительці Рокитнівської музичної школи по класу образотворчого мистецтва.

Анастасія завжди відрізнялася від однолітків активністю, залюбки брала участь у всіх мистецьких заходах і конкурсах. Власниця кубку всеукраїнського проекту «Майбутнє України – талановиті діти» (номінації «Талановиті діти»), посіла І місце в районному конкурсі «Кольорові фарби Осені», ІІ місце у районному конкурсі «Молодь обирає здоров’я», отримала грамоту за високі досягнення в навчанні у музичній школи.

Для глядачів свої малюнки Анастасія виставляє у соціальних мережах. Окрім малювання, наша героїня дуже любить читати. Перевагу надає жанру фантастика.

Важливо те, що дівчина розуміє: здібності потрібно розвивати. Тому не збирається зупинятися, націлена опановувати мистецтво надалі. В планах почати працювати в інших техніках, а в майбутньому і свою професію пов’язати з малюванням, а саме з дизайном одягу, адже художниця вже має ескізи власної колекції.

Запрошуємо усіх бажаючих переглянути роботи юної художниці. Виставка демонструватиметься у Рокитнівській центральній селищній бібліотеці (вул. Піонерська, 2а) впродовж кількох місяців.

Спілкувалась Лідія Ражик.

Категорія: Архів новин | Переглядів: 133 | Додав: Ксюша8095     | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Рокитнівська ЦСПШБ © 2024 | Хостинг від uCoz | Розробка та дизайн: Іван Соколов