Як Ви знаєте, зараз дуже актуальна тема натуральних продуктів і здорового харчування. І саме літом, коли прийшла пора ягід та фруктів господині прийнялися до готування варення та консервації. Є можливість проявити кулінарну фантазію та забезпечити сім’ю на всю зиму смачнючими вітамінами з банки. І на допомогу вправним хазяюшкам в цій справі на літній терасі 26.06.1916 було організовано тематичний перегляд літератури на тему: «Смак літа». Адже свіжими ягодами поласувати вдається недовго, тому завдячуючи порадам та рецептам ви зможете приготувати на зиму: смачне варення, компот, повидло, джем. А, також гості тераси мали можливість обмінятися рецептами та перейняти досвід інших господинь.
Пробуйте, експериментуйте і дивуйте своїх близьких смачненьким.
Антоніна Боровська.