Меню сайту

Категорії розділу

Наше опитування
Оцініть наш сайт

Всього відповідей: 2231

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Форма входу

Пошук

Календар
«  Березень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Корисні посилання



Для користувачів
в бібліотеці діє зона Wi-Fi










   



https://twitter.com/rokitnebiblio





Вітаю Вас, Гость · RSS 29.03.2024, 14:50

Головна » 2016 » Березень » 12 » Вечір-вшанування пам’яті загиблих в АТО «Хоробрі серця».
11:06
Вечір-вшанування пам’яті загиблих в АТО «Хоробрі серця».

Вічна Слава! Назвемо поіменно, горем повні своїм…

Це потрібно – не мертвим! Необхідно – живим!

     11 березня 2016 року, в читальній залі бібліотеки пройшов  вечір-вшанування пам’яті загиблих в АТО  «Хоробрі серця». В результаті  бойових дій на сході віддали життя четверо наших земляків: Віталій Маринич, Леонід Озеранчук, Петро Білець, Станіслав Кулакевич. На захід запрошено батьків та родичів героїв. Ведучі Валентина Єремейчук та Тетяна Лобач ознайомили гостей заходу з біографією наших героїв, обставинами загибелі.  Їх нагороджено  медаллю «Захиснику Вітчизни», а Станіслава Кулакевича орденом «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно). Присутні вшанували пам'ять про загиблих героїв-земляків хвилиною мовчання.

     В рамках вечора-вшанування пройшла презентація книги-пам'яті «Революція Гідності. Війна.», яку для бібліотеки та родичам загиблих воїнів подарувала Рівненська обласна організація Національної спілки письменників України.

     Ця унікальна книга, яка вмістила в себе твори наших рівненських літераторів – сум, співчуття і душевність перенесені у поезію та прозу проникнуть у серце кожної небайдужої людини, стануть духовною підтримкою нашим героїчним воїнам, залишать в історії новітньої України правдивий, щемливий і болючий слід від кривавих подій 2013-2015 років – Революції Гідності і АТО – за справжню незалежність українців. Книги батькам  вручила керівник  апарату Рокитнівської районної ради Світлана Пахнюк.

     Вірш посвяту прочитала місцева поетеса, голова громадсько-літературної організації «Рокита» Віра Іванівна Терещук. Музикальний  супровід заходу забезпечили  артисти районного Будинку культури.

     До заходу оформлено стенд «Загиблі воїни АТО Рокитнівщини», книжково-ілюстративні виставки «Українці – нація героїв» та «Хай же змилоститься доля і майбутнє буде без війни».

     Присутні на заході родичі загиблих воїнів в АТО, представники районної ради, селищної ради, місцевої преси, громадськість селища та району.

ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ!

СЛАВА УКРАЇНІ!

ГЕРОЯМ СЛАВА!

Оксана Лісовець, Валентина Лінкевич.

    

    

    

Переглядів: 514 | Додав: WWWWW_W     | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Рокитнівська ЦСПШБ © 2024 | Хостинг від uCoz | Розробка та дизайн: Іван Соколов