Меню сайту

Категорії розділу

Наше опитування
Оцініть наш сайт

Всього відповідей: 2231

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Форма входу

Пошук

Календар
«  Жовтень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Корисні посилання



Для користувачів
в бібліотеці діє зона Wi-Fi










   



https://twitter.com/rokitnebiblio





Вітаю Вас, Гость · RSS 29.03.2024, 04:17

Головна » 2014 » Жовтень » 16 » В бібліотеках району. Святкування Дня села Блажове
09:43
В бібліотеках району. Святкування Дня села Блажове
     14 жовтня в концертній залі села Блажове ніде було і яблуку впасти. Здається, на святковий вечір до Дня села зійшлися всі жителі: від малого до великого. Море людських голосів затихло, як тільки на сцену вийшли ведучі – Коханевич Лілія та Коханевич Юлія. Після прекрасних рядків поезії про наш мальовничий край та рідне село, до слова запросили почесних гостей свята: заступника голови районної державної адміністрації Оксану Іванівну Кулакевич та голову Блажівської сільської ради Василя Єремійовича Смика. Скільки гарних та теплих привітань лунало в цей вечір – не перерахувати.
     Після слів ведучих про політичні події в країні, про неоголошену війну на території нашої держави, про тих мужніх та відважних героїв, які ціною свого життя виборюють нашу незалежність, в очах багатьох стояли сльози. Хвилиною мовчання ми вшанували пам'ять всіх загиблих та поклали вінок до могили нашого ГЕРОЯ Кулакевич Станіслава Андрійовича, який загинув в зоні АТО.
     Перлиною свята була прекрасна концертна програма ансамблю «Калина» - працівників Рокитнівського БК. Вони подарували нам яскравий віночок українських пісень та запалили вогники добра в душах глядачів. Давно вже Блажівський БК не чув таких мелодійних та водночас потужних голосів! Пісні проймали наскрізь, нікого не залишили байдужим. Приємним подарунком став білоруський народний танець у виконанні діток Глинівського БК, якими піклується Коханевич О.М.
     Під час концерту в холі стояла скринька пожертв для наших бійців, і як приємно бачити, що навіть маленькі діти відгукнулися на акцію, і без жалю пожертвували свої заощадження…хай не такі великі….зате такі щирі та чесні! Вдалося зібрати близько 1500 грн., це не так багато, але вони від душі. Скринька була передана керівнику ансамблю «Калинка», які в скорому часі планують вирушити в зону АТО.
     Після закінчення свята блажівчани відвідали виставку робіт декоративно-прикладного мистецтва «Талановиті руки».
     Кожен з нас в цей день отримав частинку тепла: одні на сцені, інші в залі. Та всі відчули, що ми дійсно справжня велика сім'я і нас об’єднує любов до рідної землі, до рідної України. Ми – єдиний народ! 
Юлія Коханевич.
    
Переглядів: 599 | Додав: WWWWW_W     | Рейтинг: 2.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Рокитнівська ЦСПШБ © 2024 | Хостинг від uCoz | Розробка та дизайн: Іван Соколов