Меню сайту

Категорії розділу

Наше опитування
Оцініть наш сайт

Всього відповідей: 2231

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Форма входу

Пошук

Календар
«  Березень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Корисні посилання



Для користувачів
в бібліотеці діє зона Wi-Fi










   



https://twitter.com/rokitnebiblio





Вітаю Вас, Гость · RSS 25.04.2024, 13:13

Головна » 2018 » Березень » 23 » Творче спілкування – посиденьки «Поезії чарівні звуки».
09:27
Творче спілкування – посиденьки «Поезії чарівні звуки».

21.03.2018 року в читальній залі бібліотеки на творче спілкування – посиденьки  «Поезії чарівні звуки» (до Всесвітнього дня поезії) зібрались поети, члени  громадського літературно-мистецького об’єднання «Рокита», пошановувачі поезії.

Розпочалось свято приємними сюрпризами-подарунками від  гостей, наших друзів, поетів Рокитнівщини. Квіти чарівним панянкам вручив Сергій Миколин, святковими кульками прикрасила свято Анна Волошина, нову творчу збірку «Віночок віршів» бібліотеці подарувала Віра Іванівна, вірш-привітання творчій зустрічі посвятила Олена Горпиніч.

Ведучі свята Антоніна Боровська та Оксана Лісовець поінормували про історію Всесвітнього дня поезії, говорили про неповторність мистецтва поезії, вітали гостей поетів зі святом.

Нові поетичні строки лунали з вуст гостей свята – Анни Волошиної, Віри Терещук, Олени Горпиніч, Сергія Миколина, гумористичними нотками розбавив захід Теодор Міцковський.

В творчій атмосфері за чашечкою чаю говорили про колег по перу, які в силу домашніх та професійних обставин не змогли бути присутніми на заході. А, ще згадували творчих друзів, які пішли у вічність - Богданець Надію Петрівну, Антоніну Богданець, Дорошенко Тамару Нилівну. Останній, Тамарі Нилівні, Віра Іванівна Терещук написала та продекламувала присутнім вірш посвяту.

Вірші членів громадського літературно-мистецького об’єднання «Рокита» зачитувала Антоніна Боровська.

Свято закінчилось, залишивши по собі приємну гордість, що ти знайомий, спілкуєшся, зустрічаєшся з талановитими людьми, яким завжди є що сказати. І, те про що вони хвилюються, чим живуть, про свої болі та радісні, щасливі миті вони вміють перенести на папір, розповісти читачу. Залишились святкові світлини та відео за яке ми вдячні пані Олені Горпиніч. Вдячні нашим гостям, за їхню поезію, за те, що вони не пожалілися на брак часу, і прийшли на зустріч з нами.

Бажаємо нашим поетам добра людського, здоров’я міцного, поетичного натхнення, щастя без ліку та довгого віку.

Оксана Лісовець.

 

 

 

 

Категорія: Архів новин | Переглядів: 563 | Додав: Ксюша8095     | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Рокитнівська ЦСПШБ © 2024 | Хостинг від uCoz | Розробка та дизайн: Іван Соколов