Меню сайту

Категорії розділу

Наше опитування
Оцініть наш сайт

Всього відповідей: 2231

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Форма входу

Пошук

Календар
«  Лютий 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728

Корисні посилання



Для користувачів
в бібліотеці діє зона Wi-Fi










   



https://twitter.com/rokitnebiblio





Вітаю Вас, Гость · RSS 24.04.2024, 13:57

Головна » 2014 » Лютий » 6 » Свято Книги в шкільному відділі публічно-шкільної бібліотеки с. Блажове
17:34
Свято Книги в шкільному відділі публічно-шкільної бібліотеки с. Блажове
     Читання - ось найкраще навчання – стверджує народна мудрість. Не можна не погодитися з цими словами. В цьому переконуєшся щоразу, коли мова заходить про роль книги в житті людини. Книга - мудрий друг, який не вміючи говорити розказує нам про незвичайні пригоди і подорожі, про чудеса, про навколишній світ. Такими словами ведучі Жуковська Катерина та Кибукевич Анастасія розпочали Свято Книги, яке проходило в актовому залі Блажівській ЗОШ І-ІІІ ст. 5-го лютого.
     До участі у святі були залучені учні 1- Б, 6-А та 8-го класів. 
     У святково оформленому залі відбувся дебютний виступ на сцені учнів першого класу. Маленькі та ще не сміливі хлопчики і дівчатка на диво голосно та виразно розповідали вірші про книгу, читання та правила поведінки з книгою. Першокласники  закликали своїх старших товаришів вірно дружити з книгою, берегти її, тоді вона зможе стати  для них найкращим помічником в житті та  навчанні. Ведучі свята провели невеличкий екскурс в історію виникнення та створення книги, розповіли глядачам про те, який довгий шлях пройшла книга, щоб стати такою, якою ми її зараз бачимо.
     Дуже цікавою та повчальною стала театралізована вистава учнів 6- А класу «Як звірята книгу лікували», глядачі побачили як від неохайного та неслухняного Хлопчиська-поганиська втекла книга, над якою він знущався. Її брудну та обшарпану зустріли Зайчик та Ведмедик і відвели до Книжкової лікарні, де добрий лікар Айболит вилікував нещасну. 
     В кінці Свята Книги був показаний коротенький  мультфільм  «Книжки хлопчика Гриши», який навчив наших юних читачів правильного поводження з книгою. Свято пройшло в невимушеній, теплій атмосфері.
     Кожна дитинка після нашого свята понесла в душі маленьке зернятко, з якого потім виросте відчуття великої потреби в книзі та необхідність духовного розвитку. Ми змогли досягти поставленої мети – прищепити дітям любов до читання та повагу до книги.
     Підготували бібліотекар Коханевич Ю.А. та вчитель 1-Б класу Чернуха О.П.
Юля Коханевич.
            


Переглядів: 453 | Додав: WWWWW_W     | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Тетяна Смик  
Я дуже рада Вас бачити !!! Я так далеко а мені здаеться і я побувала на Вашому св"яті !!! Я бажаю Вам процвітати і далі так чудово працювати !!! Ви молодці бібліотекарі!!! Дякую Вам і всього найкращого !! Привіт Вам із Далека!!!

Ім`я *:
Email *:
Код *:

Рокитнівська ЦСПШБ © 2024 | Хостинг від uCoz | Розробка та дизайн: Іван Соколов