Меню сайту

Категорії розділу

Наше опитування
Оцініть наш сайт

Всього відповідей: 2231

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Форма входу

Пошук

Календар
«  Вересень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Корисні посилання



Для користувачів
в бібліотеці діє зона Wi-Fi










   



https://twitter.com/rokitnebiblio





Вітаю Вас, Гость · RSS 18.04.2024, 16:59

Головна » 2015 » Вересень » 25 » Свято до Всеукраїнського Дня Бібліотек «Шана тобі бібліотекарю».
15:33
Свято до Всеукраїнського Дня Бібліотек «Шана тобі бібліотекарю».

     Чудової осінньої пори за традицією бібліотечні працівники Рокитнівщини зустрічаються в тісному дружньому колі, щоб поговорити про себе, свою професію жартома і всерйоз. І це свято розпочали ведучі провідний методист Рокитнівської ЦРБ Людмила Іванівна Дудик та бібліотекар відділу обслуговування Антоніна Олександрівна Боровська.

     Так було і цього разу. З професійним святом привітала бібліотечних працівників системи та працівників, які пішли на заслужений відпочинок, директор Рокитнівської ЦСПШБ Тетяна Євгенівна Скаковець.

    Вшанували на цьому святі і тих, хто присвятив бібліотечній справі усе своє життя, для кого бібліотечна справа стала покликанням. Це наші ветерани - Галина  Семенівна Герасимчук, Ольга Володимирівна Налапко, Антоніна Петрівна Моцьор, Любов Андріївна Усач. Рокитнівська профспілкова організація працівників культури та адміністрація Рокитнівської ЦСПШБ привітали зі святом та вручили пам’ятні подарунки.

     Підсумок досягнутого за 2015 рік зробила провідний методист Рокитнівської ЦРБ Людмила Іванівна Дудик. Було відзначено переможців обласного конкурсу міні – грантів  бібліотечних ініціатив від Рівненського обласного відділення Української бібліотечної асоціації. На святі привітали своїх колег, які стали переможцями в номінації «Просування читання серед громади» працівників публічно – шкільних бібліотек сіл Біловіж, Переходичі.Автори проектів бібліотекарі публічно – шкільних бібліотек села Біловіж Галина Семенівна Герасимчук - проект «Книги +діти = не нудне літо» та села Переходичі Раїса Іванівна Лісовець – проект «Бібліотека вихідного дня» поділилася досвідом роботи.

     Також було відзначено і переможців районного конкурсу творчої майстерності «Я пропоную свій досвід». Це Коханевич Юлія Анатоліївна  (перше місце) бібліотекар публічно – шкільної бібліотеки с.Блажове з досвідом роботи «Вмію сам – навчу тебе» (серія майстер – класів). Друге місце розділили бібліотекар публічно – шкільної бібліотеки  с.Борове Фоменко Світлана Іванівна з досвідом роботи  «Мультимедійна дошка – незамінний помічник» та бібліотекар публічно – шкільної бібліотеки с.Масевичі Мартенюк Марія Трохимівна з  досвідом роботи «За офіційною інформацією – до бібліотеки».

     Третім місцем було відзначено бібліотекаря публічно – шкільної бібліотеки с. Осницьк Тимощук Марину Іванівну за досвід роботи «Робота в рамках вихідного дня».

     Також було визначено переможців конкурсу плакат – мотиватор читання, яке проводилось відкритим голосуванням. Це Балдич Надія Василівна, бібліотекар публічно – шкільної бібліотеки с.Вежиця та Коханевич Юлія Анатоліївна, бібліотекар публічно – шкільної бібліотеки с.Блажове.

     Цього року в нашу бібліотечну сім’ю влились нові сили – це Інна Володимирівна Яценко, Ганна Миколаївна Герасимчук, Наталія Леонідівна Бричка, Жанна Володимирівна Бричка. З ними ведучі провели розминку – знайомство. Новопризначені працівники отримали «фірмові поради» від колег. Відбулося і посвячення в бібліотекарі.

     Третю частину свого життя ми проводимо на роботі. А так як бібліотека для нас рідний дім, а колектив – друга сім’я, то ми провели сімейне свято – корпоративну вечірку. А там було все – гра «Робочий настрій», старі загадки на новий лад «Робота і колектив». Як ми живемо і відпочиваємо познайомили ведучі «Світських бібліотечних новин» бібліограф  Рокитнівської ЦРБ Єремейчук Валентина Олексіївна та бібліотекар відділу обслуговування Тетяна Петрівна Лобач. Гарного настрою додала пісня – імпровізація «Бібліотекар».  Підняли всім настрій неперевершені «частушки вечные, про нас библиотечные» у виконанні талановитих бібліотекарів Валентини Єремейчук та Тетяни Лобач.

     Не  втримались від слів подяки учасникам свята кореспондент районної газети Валентина Кириловець та бібліотечні працівники Надія Григорівна Рабець та Єва Антонівна Шеремет.

     Свята стало для всіх приємним відпочинком, радісним і веселим.

                                        Дудик Л.І., провідний методист Рокитнівської ЦРБ

Переглядів: 581 | Додав: WWWWW_W     | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Рокитнівська ЦСПШБ © 2024 | Хостинг від uCoz | Розробка та дизайн: Іван Соколов