Меню сайту

Категорії розділу

Наше опитування
Оцініть наш сайт

Всього відповідей: 2231

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Форма входу

Пошук

Календар
«  Жовтень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Корисні посилання



Для користувачів
в бібліотеці діє зона Wi-Fi










   



https://twitter.com/rokitnebiblio





Вітаю Вас, Гость · RSS 24.04.2024, 00:36

Головна » 2015 » Жовтень » 1 » Святкування Всесвітнього дня бібліотек в ПШБ с.Блажове.
08:22
Святкування Всесвітнього дня бібліотек в ПШБ с.Блажове.

     Щорічно ми відзначаємо 30 вересня Всесвітній день бібліотек. Цьогоріч також цей день не став винятком в ПШБ с.Блажове. Ще з самого ранку  в бібліотеку посипалися дітки та дорослі з щирими привітаннями та побажаннями і своєю позитивною енергією зарядили мене  на довго J.

     Для учнів першого класу була проведена екскурсія, дітки ознайомилися з правилами поведінки в бібліотеці, дізналися як правильно обирати для себе книги та мали змогу побавитися в зоні відпочинку з іграшками.

    Після гостювання в шкільній бібліотеці, ми всі  на чолі з вчителькою Кулакеви І.А., дружно та гамірно завітали до публічної бібліотеки. Цікаву та змістовну екскурсію по музейній експозиції, присвяченій Герою Соціалістичної праці Мисюкевич М.Д., нам провела бібліотекар Кулакевич Р.С.

     Після невеликого екскурсу в історію нашого села, діти отримали можливість потримати в руках клубочки ниток льону, подивитися як колись працювали за ткацьким верстатом та як з простої рослинки в кінці виходить справжнісінька матерія, з якої можна шити одяг. Дивлячись в дитячі очі, повні захвату та подиву, ми зрозуміли, що наша екскурсія вдалася на славу.

     Далі в програмі нашого святкування був майстер-клас по створенню книжкових інсталяцій для користувачів середньої вікової категорії, ми дали нове життя старим книгам, прикрасивши інтер’єр бібліотеки своїми виробами. Ватро зазначити, що в ролі майстрів нашого МК виступили учні старших класів, які передавали свої знання, набуті минулого року.

    В холі школи була розміщена виставка фотографій «ФОТОСПОГАДИ»,  всі користувачі отримали змогу візуально поринути в найяскравіші моменти з життя нашої бібліотеки, та знайти себе на фото.

     Також був вивішений перелік найактивніших читачів бібліотеки, в якому були відзначені найбільш читаючі учні та класи в цілому. Лідерами стали 3-А та 3-Б  класи.

     Паралельно з МК в бібліотеці цілий день функціонував мультзал, в якому дітки дивилися популярні мультфільми, зняті за мотивами казок.

     Для молоді  в холі школи була організована ілюстративна виставка «NE-форматний погляд на книги та читання», в якій за допомогою популярних мотиваторів розкривалася вся користь книг та читання в цілому.

     Цілісінький день в моїй маленькій бібліотеці не було де і голці впасти, дитячий сміх, гамір лунав повсюди. Всесвітній День бібліотек в ПШБ с.Блажове пройшов яскраво та емоційно, сумувати не було часу.

КОХАНЕВИЧ ЮЛІЯ

 Бібліотекар ПБШ с.Блажове

Переглядів: 509 | Додав: WWWWW_W     | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Рокитнівська ЦСПШБ © 2024 | Хостинг від uCoz | Розробка та дизайн: Іван Соколов