Меню сайту

Категорії розділу

Наше опитування
Оцініть наш сайт

Всього відповідей: 2231

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Форма входу

Пошук

Календар
«  Серпень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Корисні посилання



Для користувачів
в бібліотеці діє зона Wi-Fi










   



https://twitter.com/rokitnebiblio





Вітаю Вас, Гость · RSS 28.03.2024, 20:04

Головна » 2017 » Серпень » 30 » Святкування 26-ї річниці Дня Незалежності України.
08:50
Святкування 26-ї річниці Дня Незалежності України.

Цьогоріч, 24 серпня вся Україна святкувала 26-ту річницю Незалежності нашої держави.

Дуже насиченою була святкова програма і в нашому селищі. Жителі та гості Рокитного мали можливість взяти участь у святковій ході, покладанні квітів до Стелли Героям Небесної Сотні та військовослужбовцям, які загинули в зоні проведення АТО, пам’ятному знаку «Воїнам – інтернаціоналістам Рокитнівщини» та Меморіалу Слави.

Порадували присутніх  святковим концертом «Єдина країна – рідна Україна» аматори сцени району. Також були проведені: флеш-моб за участю хореографічних колективів ДМШ та закладів культури; акція «Розмалюй вишиванкою цей день»;  конкурс «Моя вишивана сорочка»; майстер клас з виготовлення ляльки-мотанки; різноманітні спортивні змагання та інші заходи.

Не залишились осторонь святкувань і бібліотеки райцентру. Бібліо-майстрині Антоніна Боровська, Лариса Комзюк та Оксана Лісовець провели для присутніх на святі майстер клас з виготовлення ляльки-мотанки «Український оберіг – лялька-мотанка». Привертала увагу до місця проведення майстер класу лялька мотанка у зріст людини, яку зробили працівниці центральної районної бібліотеки, вона стала чудовим об’єктом для проведення святкового селфі. Гості свята переглянули патріотичну книжково-ілюстративну виставку «Живеш в Україні – цінуй українське, знай українське, гордись українським», та виставку декоративно-прикладного мистецтва «Магія українського рушника», вишивальниць із села Борове Григорчук Юлії Михайлівні та Рябой Любові Петрівни, ляльки  ручної роботи в техніці «Грунтований текстиль»  Панько Лесі Іванівні.

В рамках конкурсу «Моя вишивана сорочка», наш заклад «Рокитнівська централізована бібліотечна система», став переможцем у номінації «Краща організація у вишиванках», тож вітаємо бібліотечних красунь з перемогою та дякуємо журі за визнання.

 

Оксана Лісовець.

 

 

 

 

Категорія: Архів новин | Переглядів: 412 | Додав: WWWWW_W     | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Рокитнівська ЦСПШБ © 2024 | Хостинг від uCoz | Розробка та дизайн: Іван Соколов