Меню сайту

Категорії розділу

Наше опитування
Оцініть наш сайт

Всього відповідей: 2231

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Форма входу

Пошук

Календар
«  Квітень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Корисні посилання



Для користувачів
в бібліотеці діє зона Wi-Fi










   



https://twitter.com/rokitnebiblio





Вітаю Вас, Гость · RSS 28.03.2024, 16:43

Головна » 2016 » Квітень » 7 » Сарненський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги інформує.
11:38
Сарненський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги інформує.

Оголошується конкурс з відбору кандидатів на посади керівників бюро правової допомоги.

            З 1 липня цього року у 12-ти районах Рівненської області розпочнуть свою роботу Бюро правової допомоги, які надаватимуть безоплатну первинну правову допомогу (юридичні роз’яснення і консультації) та забезпечуватимуть доступ до вторинної (надання адвоката за рахунок держави для соціально незахищених верств населення). Крім того, у Бюро можна буде скористатися онлайн-послугами Міністерства юстиції і фахівець допоможе отримати будь-яку довідку, подати заяву тощо.

            На території, яка входить до юрисдикції Сарненського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, Бюро правової допомоги будуть створені у Березнівському, Володимирецькому, Дубровицькому, Рокитнівському районах та м. Кузнецовськ. У зв’язку з цим Координаційний центр з надання правової допомоги оголошує конкурс з відбору кандидатів на посади начальників та/або заступників начальників бюро правової допомоги.

            Вимоги до претендентів:

– вища юридична освіта не нижче першого (бакалаврського) рівня вищої освіти;

– вільне володіння українською мовою;

– доброчесність, толерантність;

– спроможність до усної та письмової ефективної комунікації;

– аналітичне мислення, спроможність швидко орієнтуватися і шукати необхідну інформацію;

– рівень досвідченого користувача персонального комп’ютера;

– стресостійкість.

            Підтверджений досвід волонтерської діяльності/участі у діяльності громадських організаціях/ініціативних групах, які надають допомогу вразливим суспільним групам, є перевагою.

            Основними завданнями Бюро правової допомоги є:

  • правопросвітни
  • цтво у відповідних територіальних громадах;
  • надання безоплатної первинної правової допомоги;
  • забезпечення доступу до безоплатної вторинної правової допомоги;
  • здійснення представництва згідно з наказом відповідного місцевого центру про надання безоплатної вторинної правової допомоги суб'єктам відповідного права, визначеним пунктами 1, 2, 8 — 12 частини першої статті 14 Закону України “Про безоплатну правову допомогу”, працівниками відповідних структурних підрозділів місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги;
  • забезпечення доступу до електронних сервісів Міністерства юстиції.

            Для участі у конкурсі претендентам необхідно:

            1) до 18:00 4 травня 2016 року заповнити заявку на веб-сайті www.legalaid-jobs.in.ua (http://legalaid-jobs.in.ua/?p=239). Надіслані в інший спосіб та/або з порушенням встановленого строку заявки не розглядаються;

            2) до 00:00 16 травня 2016 року пройти курс дистанційного навчання «Вступ до системи надання безоплатної правової допомоги» (далі – курс дистанційного навчання). Зареєструватися на курсі дистанційного навчання зможуть ті претенденти, які отримають запрошення Координаційного центру з надання правової допомоги, надіслане на адресу електронної пошти, вказану в заявці. Проходження претендентами курсу дистанційного навчання завершується о 00 годин 00 хвилин 16 травня 2016 року.

            Претенденти, які відповідають встановленим вимогам та пройшли курс дистанційного навчання, будуть запрошені на інтерв’ю шляхом надсилання регіональними центрами з надання безоплатної вторинної правової допомоги повідомлення на адреси електронної пошти, вказані претендентами в заявках. Інтерв’ювання розпочнеться після 16 травня 2016 року. Для проходження інтерв’ю необхідно буде прибути до приміщення Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Рівненській області допомоги та пред’явити паспорт громадянина України.

            Прийняття на роботу здійснюватиметься директором Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Рівненській області.

            Методологічна підтримка проведення конкурсу здійснюється українсько-канадським проектом «Доступна та якісна правова допомога в Україні», що реалізується Канадським бюро міжнародної освіти і фінансується Міністерством закордонних справ, торгівлі та розвитку Канади.

            За детальнішою інформацією просимо звертатися у Сарненський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги, який знаходиться за адресоюм. Сарни, вул. Широка 22 (другий поверх приміщення «Приватбанку»). Тел.: (096) 994 53 48.

            ЗАПРОШУЄМО ДО УЧАСТІ В КОНКУРСІ!

            Сарненський місцевий центр

з надання безоплатної вторинної

правової допомоги.

 

Переглядів: 476 | Додав: Ксюша8095     | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Рокитнівська ЦСПШБ © 2024 | Хостинг від uCoz | Розробка та дизайн: Іван Соколов