Меню сайту

Категорії розділу

Наше опитування
Оцініть наш сайт

Всього відповідей: 2231

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Форма входу

Пошук

Календар
«  Березень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Корисні посилання



Для користувачів
в бібліотеці діє зона Wi-Fi










   



https://twitter.com/rokitnebiblio





Вітаю Вас, Гость · RSS 29.03.2024, 10:55

Головна » 2016 » Березень » 25 » Програма Komubook Biblio з поповнення фондів українських бібліотек.
16:12
Програма Komubook Biblio з поповнення фондів українських бібліотек.

     Платформа Komubook (http://komubook.com.ua/) у співпраці з Українською бібліотечною асоціацією (http://ula.org.ua/ua/news)  запускає програму Komubook Biblio, метою якої є поповнення фондів українських бібліотек новою літературою.

     Платформа Komubook – це інноваційний український видавничий проект, що розпочав свою роботу у жовтні 2015-го року. Проект працює на основі краудфандингу, тобто залучає фінансову підтримку потенційних читачів для видання книжок.

Відбувається все наступним чином: команда платформи пропонує певну книжку і оцінює вартість її видання; потім оголошується збір коштів, який може тривати від 30 до 60 днів; коли потрібна сума назбиралася, Komubook видає книжку і розсилає її усім учасникам, які зробили внески.

     Віднедавна на платформі з’явилися нові опції підтримки видань, які дають учасникам можливість не лише підтримати певне видання для себе, але й подарувати один чи й кілька примірників книжки українським бібліотекам. З моменту запровадження нових опцій, ними вже встигли скористатися десятки учасників, які сумарно подарували бібліотеками вже кілька десятків книжок.

     Якщо Ваша бібліотека бажає стати учасником програми KomubookBiblio та безкоштовно отримати книжки у власний фонд, просимо Вас до 1 травня 2016 р. заповнити відповідну реєстраційну форму.

     Команда Komubook уважно розгляне усі заявки і відбере ті бібліотеки, які отримають видання, подаровані учасниками платформи.

Відбір бібліотек буде спиратися на наступні принципи:

а) рівномірне розподілення. Ми будемо прагнути надіслати подаровані книжки в різні регіони нашої країни.

б) віддаленість та доступність книжок. На жаль жителям невеликих населених пунктів набагато важче отримати доступ до сучасних видань, аніж жителям столиці або великих міст. Тому в першу чергу ми надаватимемо перевагу віддаленим куточкам України.

в) кількість читачів. Звісно ми зацікавлені, щоб надіслані книжки прочитало якомога більше читачів, тому такий фактор як кількість читачів буде не менш важливим.

г) особливі умови. Якщо на Вашу думку існують причини, чому ми мали б надіслати книжки саме у Вашу бібліотеку, повідомте нам про них. Ми їх обов’язково врахуємо.

ДЖЕРЕЛО:

http://ula.org.ua/ua/355-ogoloshennya/3395-prohrama-komubook-biblio-z-popovnennia-fondiv-ukrainskykh-bibliotek

Переглядів: 502 | Додав: WWWWW_W     | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Рокитнівська ЦСПШБ © 2024 | Хостинг від uCoz | Розробка та дизайн: Іван Соколов