Меню сайту

Категорії розділу

Наше опитування
Оцініть наш сайт

Всього відповідей: 2231

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Форма входу

Пошук

Календар
«  Лютий 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29

Корисні посилання



Для користувачів
в бібліотеці діє зона Wi-Fi










   



https://twitter.com/rokitnebiblio





Вітаю Вас, Гость · RSS 25.04.2024, 06:59

Головна » 2016 » Лютий » 3 » Перемога в конкурсі на участь у проекті УБА «Все про Європу: читай, слухай, дізнавайся в пунктах європейської інформації в бібліотеках».
17:04
Перемога в конкурсі на участь у проекті УБА «Все про Європу: читай, слухай, дізнавайся в пунктах європейської інформації в бібліотеках».

     Друзі, хочемо поділитись з вами  чудовою новиною, наша бібліотека серед бібліотек-переможців конкурсу на участь у проекті УБА «Все про Європу: читай, слухай, дізнавайся в пунктах європейської інформації в бібліотеках» за підтримки Європейського Союзу (програма «Еразмус +»). 

     Проект передбачає активну роботу бібліотек з популяризації знань про ЄС та європейський вибір України шляхом створення Пунктів європейської інформації для надання інформаційно-просвітницьких послуг мешканцям місцевих громад районних центрів, невеликих міст і селищ України.

     Мета проекту: створити та організувати активну діяльність Пункту європейської інформації у бібліотеці для надання мешканцям місцевої громади інформаційно-просвітницьких послуг і популяризації знань про ЄС, європейські цінності та європейський вибір України.

     Отож, в 2016 році в читальній залі Рокитнівської районної бібліотеки буде створено Пункт європейської інформації (Пункт ЄІ). 

     Що проект дасть бібліотекам і місцевим громадам?

 Формування колекції інформаційних матеріалів про ЄС та євроінтеграцію Ресурсне наповнення пунктів ЄІ;

Пристрої для читання електронних ресурсів та збереження електронної інформації Технічні засоби для пунктів ЄІ;

Набір рекламно-інформаційних матеріалів, сувенірів про ЄС та євроінтеграцію до Дня Європи та заходів бібліотеки Інформаційні матеріали;

Отримання доступу до електронних баз даних про ЄС та євроінтеграцію від Представництва ЄС в Україні та інших для надання консультацій читачам Формування колекцій електронних ресурсів;

Поширення інформації про ЄС та євроінтеграцію України;

Посібник “Пункти європейської інформації в бібліотеках: технологія створення та механізми популяризації інформації про ЄС та євроінтеграцію України” … інше.

     Новий імідж бібліотеки і поширення знань про ЄС.

 

Джерело:

http://ula.org.ua/ua/news/3321-peremozhtsi-konkursu-proektu-uba-vse-pro-yevropu-chytai-slukhai-diznavaisia-v-punktakh-ievropeiskoi-informatsii-v-bibliotekakh-za-pidtrymky-yevropeiskoho-soiuzu-prohrama-erazmus

Оксана Лісовець.

 

Переглядів: 567 | Додав: Ксюша8095     | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 2
1 наташа  
Шановні колеги, щиро вітаю вс з перемогою в конкурсі! Успіхів!

2 Ксюша8095  
0
Щиро вдячні пані Наташа, нам дуже приємно.

Ім`я *:
Email *:
Код *:

Рокитнівська ЦСПШБ © 2024 | Хостинг від uCoz | Розробка та дизайн: Іван Соколов