Меню сайту

Категорії розділу

Наше опитування
Оцініть наш сайт

Всього відповідей: 2231

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Форма входу

Пошук

Календар
«  Листопад 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Корисні посилання



Для користувачів
в бібліотеці діє зона Wi-Fi










   



https://twitter.com/rokitnebiblio





Вітаю Вас, Гость · RSS 18.04.2024, 23:17

Головна » 2013 » Листопад » 15 » Навчальний візит делегації бібліотекарів України до бібліотек Івано-Франківської області
16:29
Навчальний візит делегації бібліотекарів України до бібліотек Івано-Франківської області

11-13 листопада поточного року директор Рокитнівської ЦСПШБ Тетяна Євгенівна взяла участь у поїздці обміну досвідом з бібліотеками Івано-Франківської області

Бібліотекарі з різних областей України були ознайомлені з інноваційними послугами та цікавими заходами колег: досвідом впровадження проектної діяльності обласної універсальної наукової бібліотеки; проектом Городенківської ЦРБ «Ти не одна – відтепер бібліотеки з тобою»; діяльністю центральної міської бібліотеки та її філій -  співпраця з притулком для неповнолітніх, робота з дітьми з навчально-реабілітаційного центру. Ознайомилися   з роботою міської бібліотеки для дітей.

Ми відвідали Долинську ЦРБ, ознайомилися із діяльністю ЦБС. Колеги представили  проект «Інтернет для незрячих та осіб з вадами зору». Завітали з візитом до Рожнятівської ЦБС, де з нами поділилися досвідом про адвокаційну діяльність та розповіли про молодіжне творче об’єднання «Пропелер». Побували у бібліотеці с. Сваричів, переможця 5-го раунду конкурсу програми «Бібліоміст».

Цікавою була програма у Надвірнянської ЦБС. Ми були ознайомлені з роботою бібліотеки-філії с. Тисменичани: ведення бібліотечного блогу. У с. Фітьків оглянули сільський музей старожитностей. У бібліотеці – філії цього села пройшло професійне спілкування «Бібліотека – простір ідей для місцевої громади». Надвірнянська ЦРБ презентувала свої інноваційні послуги: проект «Туризм і бібліотека»; показала співпрацю з літераторами Надвірнянщини, літературною студією «Бистрінь».

Ця поїздка стала для мене хорошою можливістю для обміну досвідом, професіонального розвитку. Дякую колегам Івано – Франківщині за чудову зустріч, теплоту і щирість.

Організаторами цього навчального візиту була команда програми «Бібліоміст», за що їй щиро вдячні усі учасники поїздки. 

Т.Скаковець
директор Рокитнівської ЦСПШБ






Переглядів: 549 | Додав: WWWWW_W     | Рейтинг: 2.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Рокитнівська ЦСПШБ © 2024 | Хостинг від uCoz | Розробка та дизайн: Іван Соколов