Меню сайту

Категорії розділу

Наше опитування
Оцініть наш сайт

Всього відповідей: 2231

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Форма входу

Пошук

Календар
«  Вересень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Корисні посилання



Для користувачів
в бібліотеці діє зона Wi-Fi










   



https://twitter.com/rokitnebiblio





Вітаю Вас, Гость · RSS 29.03.2024, 16:38

Головна » 2014 » Вересень » 9 » Мрії здійснюються
14:05
Мрії здійснюються
     XXI століття - століття високих комп'ютерних технологій. Сучасна людина живе у світі електронної культури. Вже неможливо уявити своє життя без комп’ютерної техніки та комп’ютерних технологій. Вони так міцно увійшли в наше життя, так закріпилися в ньому, що  неможливо уявити  людину, яка б  не розуміла про що йдеться. 
     Публічно – шкільна бібліотека с.Борове  щиро переймається турботами і потребами жителів села. Поспілкувавшись з працівниками сільської школи та працівниками дитячого садочку «Берізка» у працівників бібліотеки виникла гостра потреба в мультимедійній дошці, що дозволяє працювати на сучасному рівні. А на неї потрібні значні кошти.    
     Відповідно, вирішили взяти участь у конкурсі грантів для програми підтримки ініціатив місцевих громад під назвою "Заради усмішок дітей", оголошених групою компаній «РЕНОМЕ». Основна мета проекту публічно – шкільної бібліотеки с. Борове  «Мультимедійна дошка – незамінний помічник» – забезпечити для дітей активний відпочинок та навчити використовувати  новітні технології,   інтернет – ресурси, орієнтуватися в інформаційному середовищі.
     Завдяки наполегливій праці працівників публічно – шкільної бібліотеки с. Борове    5 вересня 2014 року свято відбулося. Координатор компанії «РЕНОМЕ» Олена Тинник  привітала переможців конкурсу та вручила техніку (Екран Lumi PSDB112, Ноутбук Acer Aspire V5-123-12102G32nkk (NX.MFEQU.010), проектор). Директор Рокитнівської ЦСПШБ свої привітання розпочала гаслом «Мрії здійснюються». Зазначила, що мрії здійснюються лише у тих, хто прикладає для цього зусилля, і шукає різноманітні шляхи задоволення потреб своїх користувачів та громади. Подякувала працівникам бібліотеки  за результативні подолання проблем громади, принаймні її часточки та представникам ПрАТ «РЕНОМЕ», що саме нашому проекту вони дали найвищу оцінку.
      Перерізання стрічки доручили представнику компанії «РЕНОМЕ» Тинник Олені, директору Рокитнівської ЦСПШБ Скаковець Т.Є, секретарю Борівської сільської ради Кульпач Ю.М.
      Завідуюча бібліотекою Довгаль В.В. продемонструвала присутнім презентацію про бібліотеку з використанням отриманої техніки. А бібліотекар Фоменко С.І. ознайомила з презентацією проекту «Мультимедійна дошка – незамінний помічник». Вона зазначила, що використання мультимедійної дошки допоможе ефективніше задовольняти потреби місцевої громади у пошуках необхідної інформації та розширити коло своїх професійних можливостей. Буде організовано сучасне середовище за допомогою якого:
- працівники сільської ради надаватимуть індивідуальні та колективні консультації   при проведенні сесій, виконкомів, сходів села (актив сільської ради), при оформленні різного роду документів;
- створення комфортних умов для гри і розвитку пізнавальних та інтелектуальних здібностей малечі, проведенню  циклу  культурно-розважальних заходів для дітей під час відпочинку на літніх канікулах (вихователі дитячого садка, бібліотекарі);
- підготовка бібліотекарем презентацій по правовому вихованню, розповсюдження традиційної і медіа – інформації, зустрічі з цікавими людьми.
     В бібліотеці було організовано виставку творчих робіт шанованої жительки села, відмінника народної освіти України Литвин Ганни Олександрівни та показано відео презентацію «Відомі люди села. Литвин Ганна Олександрівна». Ганна Олександрівна привітала всіх з визначною подією в житті громади і подарувала дві свої роботи для бібліотеки.
      Хороших успіхів побажала завідуюча дитячим садочком «Берізка» Крук Н.Ф., а її вихованці привітали присутніх віршами та піснями. Захоплюючим були перші розвиваючі ігри, які продемонстрували маленькі учасники свята.
     Значну допомогу в проведенні заходу надала вчитель музики Сорока Ж.Ф.
Переконана, що, реалізуючи проект «Мультимедійна дошка – незамінний помічник» можна з упевненістю сказати, що отримана техніка є ефективним технічним засобом, за допомогою якого можна значно урізноманітнити форми роботи з громадою, батьками та виховання, навчання і розвиток дитини-дошкільника, мультимедійні презентації рік за роком стають все більш затребуваною і ефективною формою проведення занять для різної вікової аудиторії.
                                                                         Провідний методист Рокитнівської  ЦРБ
                                                                       Дудик Л.І.


Переглядів: 648 | Додав: WWWWW_W     | Рейтинг: 2.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Рокитнівська ЦСПШБ © 2024 | Хостинг від uCoz | Розробка та дизайн: Іван Соколов