Меню сайту

Категорії розділу

Наше опитування
Оцініть наш сайт

Всього відповідей: 2231

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Форма входу

Пошук

Календар
«  Серпень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Корисні посилання



Для користувачів
в бібліотеці діє зона Wi-Fi










   



https://twitter.com/rokitnebiblio





Вітаю Вас, Гость · RSS 28.03.2024, 13:42

Головна » 2018 » Серпень » 15 » ЛІТНІЙ ВІДПОЧИНОК З КНИГОЮ. ЖАНР ДЕТЕКТИВ.
13:44
ЛІТНІЙ ВІДПОЧИНОК З КНИГОЮ. ЖАНР ДЕТЕКТИВ.

Друзі, пропонуємо вашій увазі книжкову підбірку детективного жанру. Захопливі сюжети, інтриги, таємниці…, що не відпустять Вашу увагу до останньої сторінки.

Відпочивайте корисно і нехай це літо вам принесе море цікавих подій, радість спілкування, безліч позитиву. Гарних літніх вражень!

КНИГА - завжди розділить з вами радість літа.

 

 

 

 

Волков Олексій.

Емісар . К.: Нора-Друк,. 2012. – 287 с.

Власнику кафе «Артист» незнайомці роблять пропозицію, від якої неможливо відмовитися. Намагаючись втекти, він мимоволі спричиняє смерть двох людей. Опинившись в США, головний герой роману грає нав’язану йому роль загадкового емісара. Хитросплетіння сюжету маневрує на межі реального. Інтриги спецслужб, підступні пастки і карколомні викриття не завадять головному герою попри все йти до втілення мрії всього життя — зіграти роль у кіно за власним сценарієм.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Кокотюха А. А.

Автомобіль із Пекарської: роман / Андрій Кокотюха; худож.-оформлювач Л.П.Вировець. — К.: ДОВЖЕНКО БУКС, 2016. — 283 с.: іл.

Львів, 1911 рік. У центрі міста, на вулиці Пекарській, у власному розкішному автомобілі знайдено мертвою доньку нафтового магната. У вбивстві підозрюють її таємного коханця. Це — Густав Сілезький, один із королів львівського злочинного світу. Він може довести свою невинність. Та докази готовий довірити лише одній людині — Климові Кошовому, який повинен знайти справжнього вбивцю, аби витягнути давнього знайомого з тюрми. У пошуках йому допомагає вірний друг Йозеф Шацький, і разом вони розкривають брудні таємниці з життя міської аристократії. Люди в масках, кримінальні ватажки, мільйонери, провокатори — підозрюються всі. І все ж найбільший ризик для Клима Кошового — це те, що його приватне розслідування категорично не подобається впливовій красуні Магді Богданович...

 

 

 

 

 

 

Лойко С.

Рейс. - Київ : Брайт Стар Паблішинг, 2017. - 432 с.

В основу роману-трилера відомого письменника, автора світового бестселера «Аеропорт», покладено реальні події. Головний герой самостійно розслідує обставини загибелі його дружини й доньок, які летіли в «Боїнгу», збитому над Донбасом. Захопливий сюжет не відпускає уваги читача до останньої сторінки.

 

 

 

 

 

 

 

 

Роздобудько І. В.

Перейти темряву /І. В. Роздобудько; худож.-оформлювач О. М. Артеменко. — Харків: Фоліо, 2012. — 155 с. — (Графіті).

... Якщо метелику, що потрапив до сачка, по черзі відривати крильця та лапки, він буде дуже кумедно повзти та звиватися. Таких метеликів та мурашок у його сачку повно. З відірваними крильцями вони намагаються злетіти і не розуміють, чому це не виходить. Знову і знову вони повзуть, а він просто дивиться на них. Він не кат — він дослідник, і він дуже хоче знати, що вони відчувають, ці комахи. І впевнена дитяча рука знову тягнеться до сачка...

... Цікаво, а як там воно з людьми?..

 

 

 

 

Тисовська Н.

Секрети старої стрільниці : Роман / Наталя Тисовська. — К. : Наш час, 2016. — 256 с.

Творчу студію «Ґвалт» збурило надзвичайне повідомлення — четверо друзів-студійців отримали ґрант на зйомку анімаційного фільму «Характер­ник», присвяченого кошовому отаману Івану Сірку. Але під час презентації проекту сталося лихо — раптово і загадково помер історик, який консульту­вав ґрантерів щодо написання сценарію. Чи не може ця смерть бути пов’язана з таємницею, яку свого часу забрав у могилу Іван Сірко?

Книги на Вас чекають у фонді абонементу.

ЦІКАВОГО ЧИТАННЯ! СУПЕРОВОЇ ВІДПУСТКИ! КРУТЕЗНИХ ВАМ КНИЖЕЧОК!

Оксана Лісовець.

 

Категорія: Архів новин | Переглядів: 537 | Додав: Ксюша8095     | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Рокитнівська ЦСПШБ © 2024 | Хостинг від uCoz | Розробка та дизайн: Іван Соколов