Меню сайту

Категорії розділу

Наше опитування
Оцініть наш сайт

Всього відповідей: 2231

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Форма входу

Пошук

Календар
«  Грудень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Корисні посилання



Для користувачів
в бібліотеці діє зона Wi-Fi










   



https://twitter.com/rokitnebiblio





Вітаю Вас, Гость · RSS 25.04.2024, 23:45

Головна » 2019 » Грудень » 19 » Екскурсія до бібліотеки учнів Рокитнівського професійного ліцею.
12:45
Екскурсія до бібліотеки учнів Рокитнівського професійного ліцею.

18 грудня нашу книгозбірню відвідали учні першого курсу Рокитнівського професійного ліцею з метою ознайомлення з головною книгозбірнею району.

Для учнів був проведений цікавий та пізнавальний історичний екскурс по пересувній інформаційно-просвітницькій виставці «ДОНБАС: ПЕРЕPROЧИТАННЯ ОБРАЗУ», що діє у фойє нашої книгозбірні, який провела бібліограф ЦРБ Валентина Єремейчук.

Пересувна інформаційно-просвітницька виставка створена Українським інститутом національної пам'яті спільно з Національним музеєм історії України.

Далі  екскурсанти відвідали відділ обслуговування (абонемент) де бібліотекар відділу Антоніна Боровська розповіла: що потрібно, щоб записатися до бібліотеки, ознайомила з основними правилами книгозбірні, які книги є у фонді, як віднайти потрібну книгу, як берегти книгу, розповіла про алфавітний каталог бібліотеки та інше.

Про послуги Центру обслуговування громадян електронною інформацією (ЦОГ ЕІ), який діє на абонементі присутніх ознайомила координатор проекту, бібліотекар Тетяна Лобач.

Наступною зупинкою екскурсантів стала читальна зала, Інтернет-центр бібліотеки про роботу якого розповіла Оксана Лісовець. Учні дізнались про функції читального залу, про правила користування, правила запису, про послуги Інтернет-центру, можливостями навчальних послуги, можливостями відпочинку спілкування з друзями, родичами в соціальних мережах, можливостями пошуку рефератів, повідомлень та багато іншого. Також, як координатор проекту ознайомила з Пунктом європейської інформації «Все про Європу: читай, слухай, дізнавайся в бібліотеці» детальніше зупинившись на конкурсах та грантах, які пропонують для наших учнів та студентів освітні заклади членів ЄС.

Оксана Лісовець.

 

Категорія: Архів новин | Переглядів: 297 | Додав: WWWWW_W     | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Рокитнівська ЦСПШБ © 2024 | Хостинг від uCoz | Розробка та дизайн: Іван Соколов