Меню сайту

Категорії розділу

Наше опитування
Оцініть наш сайт

Всього відповідей: 2231

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Форма входу

Пошук

Календар
«  Жовтень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Корисні посилання



Для користувачів
в бібліотеці діє зона Wi-Fi










   



https://twitter.com/rokitnebiblio





Вітаю Вас, Гость · RSS 29.03.2024, 17:49

Головна » 2020 » Жовтень » 01

30 вересняВсеукраїнський день бібліотек, свято загальнонародне, бо через бібліотеки на різних етапах життя проходить все населення країни.

За вікном чудова осіння пора. І за традицією щороку в ці дні ми зустрічаємося в тісному дружньому колі, щоб поговорити про себе, свою професію, жартома і всерйоз.

І сьогодні нас прийшли привітати представники місцевої влади в особі її перших керівників, які всіляко допомагають нам, опікуються культурою району: голова Рокитнівської районної державної адміністрації Мініч Віктор Григорович та голова Рокитнівської районної ради Кінчур Анатолій Андрійович.

Саме ви, бібліотекарі, допомагаєте читачам бути обізнаними у сучасних проблемах, пізнавати реальну картину світу. Нині бібліотеки є тими інформаційними ланками, які поєднують читачів і управлінські структури, роблять діяльність органів влади прозорою і відкритою для населення. Подальший розвиток бібліотечної справи – це запорука розвитку суспільства.

Нагородили почесною грамотою директора КЗ «Рокитнівська ЦБС» Коханевич Юлію Анатоліївну за сумлінну і плідну працю, високий рівень професійної майстерності, творчий підхід до реалізації завдань та бібліотекаря бібліотеки – філії с. Камяне Місюру Лідію Петрівну за перемогу в обласному – огляді – конкурсі сільських бібліотек Рівненської області «Краща сільська бібліотека» у номінації «Промоція читання» та з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек.

Бібліотечні працівники прийняли найщиріші вітання з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек від начальника відділу культури, молоді і спорту Ярмошко Наталії Федорівни. Вона зазначила, що це свято свідчить про глибоку повагу народу до своєї духовної спадщини, освіти, науки і культури, а також про визнання історичної ролі бібліотеки в житті суспільства.

Сьогодні книгозбірні – це інформаційні, культурні, освітні заклади, які роблять вагомий внесок у розвиток українського державотворення, сприяють розбудові громадянського суспільства.

Побажала творчої невичерпної енергії, нових ідей та успіхів, бути необхідними для своїх читачів.

Бажаємо вам, шановні бібліотекарі, творчої наснаги, міцного здоров’я, натхнення, радості, щастя, добра, фінансової підтримки  і нових успіхів у вашій благородній просвітницькій справі.

 

                                                        Людмила Дудик.


Категорія: Архів новин | Переглядів: 301 | Додав: Ксюша8095 | Дата: 01.10.2020 | Коментарі (0)

Рокитнівська ЦСПШБ © 2024 | Хостинг від uCoz | Розробка та дизайн: Іван Соколов