Меню сайту

Категорії розділу

Наше опитування
Оцініть наш сайт

Всього відповідей: 2231

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Форма входу

Пошук

Календар
«  Лютий 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829

Корисні посилання



Для користувачів
в бібліотеці діє зона Wi-Fi










   



https://twitter.com/rokitnebiblio





Вітаю Вас, Гость · RSS 29.03.2024, 03:58

Головна » 2020 » Лютий » 05

06 лютого о 18.00 годині в читальній залі книгозбірні на замовлення користувачів майстер-клас проведе волонтерка Вікторія Єремейчук.

Після реклами в соціальних мережах про «Фітнес у книгозбірні» до нас мають бажання приєднатись ще група учасниць які прагнуть до активного оздоровчого руху.

Врахувавши побажання та узгодивши графік та час занять запрошуємо ще бажаючих до нас в бібліотеку.

Щотижневі заняття по четвергах о 18 год.

Майстер- клас з тренером-волонтером - останній четвер місяця о 18 год.

ПРИЄДНУЙТЕСЬ :). З нами здорово, активно, корисно, суперово.

Антоніна Боровська.


Категорія: Архів новин | Переглядів: 349 | Додав: Ксюша8095 | Дата: 05.02.2020 | Коментарі (0)


Друзі, колись в дитинстві, юності була переконана, що письменник це людина з дуже хорошою уявою, фантазер..., що сюжет книги повністю придуманий автором, і нічого спільного до реального життя не має. Подорослішавши, працюючи в бібліотеці, відвідуючи презентації, спілкуючись з письменниками розумію, що для того щоб написати книгу потрібно дослідити тему, почитати багато матеріалу, поспілкуватись з профільними людьми і т. д. Вкотре про це переконалась і на презентації книг детективного жанру, «моторошної» літератури Ксенії Циганчук: «Коли приходить темрява», «Кривавими слідами», «По той бік пам’яті», що відбулась 4 лютого о 12.00 годині в читальній залі книгозбірні.

Ксеня Циганчук – філолог, викладач іноземних мов, проживає у місті Рівне. Переможець авторитетного літературного фестивалю «Коронація слова» у номінації «Найкращий гостросюжетний детектив». Володарка спеціальної відзнаки Андрія Кокотюхи «Золотий пістоль» за найкращий гостросюжетний детектив. У 2018 році книга авторки «Коли приходить темрява» переможець обласного конкурсу «Краща книга Рівненщини» у номінації «Краще видання для юнацтва та молоді».

У багатьох на презентації виникало питання чому молода, тендітна дівчина пише саме трилери, детективи, жахастики. Виявляється Ксенія змалечку полюбляла, захоплювалась літературою детективного жанру і дуже мріяла написати свій. Щасливі, що їй це вдалося, що її книги читаються, перемагають у престижних конкурсах, інтригують.

Цікава, крутезна презентація, матеріал доноситься так, що на деяку інформацію починаєш дивитись зовсім під іншим кутом, а про казки авторка розповіла нам таке..! І те, що всі привезені книги були розкуплені (можливо їх навіть бракувало) свідчить, що все вдалося, що творчість авторки сподобалась присутнім на презентації.

Хочу трошки ознайомити читача з книгами авторки:

«Коли приходить темрява». Саме з цим детективом, трилером авторка перемогла на «Коронації слова» у номінації «Найкращий гостросюжетний детектив». Володарка спеціальної відзнаки Андрія Кокотюхи «Золотий пістоль» за найкращий гостросюжетний детектив. У 2018 році книга переможець обласного конкурсу «Краща книга Рівненщини» у номінації «Краще видання для юнацтва та молоді».

Анотація до книги. Усе більш жорстокими та цинічними стають вбивства, які скоює загадковий рівненський маніяк… Ставши першим, хто опинився на місці злочину, Назар тепер постійно відчуває на собі чийсь холодний погляд. Так, наче дивиться темрява… Хтось стежить за квартирою його коханої Лізи та її молодшої сестри, а слідчий Малашко неначе безсилий щось вдіяти. Це змушує Назара з дівчиною самим узятися за справу. Єдине, що їм відомо — вбивця все звужує кола, наближаючись до хлопця. Він той, хто зовсім поруч… Інтуїція ніколи ще не підводила Назара, і він відчуває — лише маленьке зусилля, і він зазирне в очі вбивці…

«По той бік пам’яті». Кажуть, чарівні казки — то не просто вигадки народів світу, а відгомін реальних подій, які відбувалися у дохристиянські часи. Зокрема й моторошних обрядів ініціації, що їх проходила тодішня молодь у хатинах-домовинах посеред дрімучого лісу… Наші дні. Дві дівчини та троє хлопців вирушають на відпочинок за місто. Проте їхні плани летять шкереберть, щойно друзі опиняються на роздоріжжі біля поламаної автівки й у пошуках допомоги прибиваються до старого занедбаного хутора. І давня казка оживає, змушуючи кожного згадати свій найпотаємніший страх. Що ж приховує колективне несвідоме наших предків упродовж тисячоліть, і які жахи насправді закодовані у знайомих нам з дитинства народних казках?

«Кривавими слідами». Серія: «Поліцейський детектив». Молода дівчина несподівано знаходить свого нареченого вбитим. За розслідування береться дотошний слідчий Єгор Скляр та не менш уперта патрульна Власта Коваль. Для Єгора розкрити злочин — справа честі, адже ще жодне вбивство він не лишив нерозв’язаним. Більше того, на новому місці роботи йому потрібно підтвердити свій статус крутого слідчого. Та справа далеко не така проста, як може здатися на перший погляд. Практично всі, хто так чи інакше пов’язаний з убитим італійцем, мають алібі. То хто ж злочинець? Хтось із найближчих друзів та родичів чи все-таки невідомий, який приїхав із самої Італії, аби завершити справи минулого?

Книга заснована на реальних подіях. Додано ... Читати далі »


Категорія: Архів новин | Переглядів: 441 | Додав: Ксюша8095 | Дата: 05.02.2020 | Коментарі (0)

Рокитнівська ЦСПШБ © 2024 | Хостинг від uCoz | Розробка та дизайн: Іван Соколов