Меню сайту

Категорії розділу

Наше опитування
Оцініть наш сайт

Всього відповідей: 2231

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Форма входу

Пошук

Календар
«  Грудень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Корисні посилання



Для користувачів
в бібліотеці діє зона Wi-Fi










   



https://twitter.com/rokitnebiblio





Вітаю Вас, Гость · RSS 25.04.2024, 23:48

Головна » 2019 » Грудень » 28

Новорічні свята – це чарівний час магії, мрій, великих сподівань, неймовірних історій. Повітря наповнене приємними турботами, казковістю, очікуванням, неймовірними ароматами радості та щастя. Спонтанні та жадані подарунки, благосні вчинки, неочікувані приємності, закохані погляди, вдячні слова, злагоджена взаємодія. Навколо все гарно прикрашене та сяє в унісон очікуючим дива серцям.

Сяє новорічними та різдвяними прикрасами і наша книгозбірня. Бібліотечні трудівниці підготували до таких символічних та традиційних свят святкову фотозону, новорічну інсталяцію, підібрали для вас найкращі книги, які поведуть вас у світ романтики, пригод, детективу, поезії… цими святковими вихідними.

Тож, наші найкращі, друзі, користувачі запрошуємо вас до нас на гостину. У книгозбірні, тільки для вас, святкова новорічна фотозона, святковий настрій, інсталяції, найкращі книги.

Радо чекаємо на вас :).


Категорія: Архів новин | Переглядів: 386 | Додав: Ксюша8095 | Дата: 28.12.2019 | Коментарі (0)


Всі ми з нетерпінням очікуємо улюблене свято — Новий рік. Звичайно ж, незамінний символ Нового року — це ялинка. Але не кожен ставить в будинку живе дерево. Тоді на заміну можна виготовити ялинку своїми рукам. Останнім часом набирають популярності та дуже цінуються вироби, зроблені своїми руками. Методів і технік дуже багато.

Отже, 26 грудня 2019 року в читальному залі центральної районної бібліотеки було проведено майстер-клас по виготовленню новорічної ялинки  з ватяних дисків.

Щоб своїми руками зробити  пухнасту  білосніжну красуню, необхідно підготувати деякі матеріали. Для такого виробу не потрібно витрачати багато грошей, адже найголовнішим матеріалом служать ватяні диски.

Для виготовлення такого деревця необхідно приготувати 2 упаковки ватних дисків. Додатково приготуйте степлер, клей, картон для основи, акрилові фарби білого кольору і додатковий декор у вигляді перламутрових намистин.

Для створення такої незвичайної новорічної прикраси нам знадобиться безліч пелюсток, виготовлених з ватних дисків. Для цього потрібно зігнути ватні  диски вчетверо і закріпіть куточок степлером. Якщо такого інструменту у вас вдома немає, то можна просто скористатися клеєм. Коли всі декоративні "голочки" з дисків будуть готові, виготовте конусоподібну основу з щільного картону. Розмір підбирайте на власний розсуд. Якщо голочок не вистачає, їх завжди можна доробити. Покрийте основу білою акриловою фарбою і дайте їй висохнути. Тепер, коли всі приготування закінчені, потрібно приклеїти всі пелюсточки до основи. Починайте клеїти з нижньої частини, поступово піднімаючись до верхівки. Коли всі голочки будуть на своєму місці, займіться декором. Посадіть намистини на клей. Будь-який прояв фантазії вітається. Ялинка з ватяних дисків може бути прикрашена мішурою або кольоровими стрічками. Можна зробити різні саморобні гірлянди і вирізати іграшки. Все залежить від ваших ідей і бажання. І на завершення  потрібно прикрасити верхівку і наша незвичайна новорічна ялинка повністю готова.

Майстриня Марія Гуз провела майстер-клас для працівників бібліотек, які в свою чергу зможуть провести подібні майстер-класи для своїх користувачів. Виготовлені білосніжні красуні  можуть слугувати чудовою прикрасою для будинку  та гарним подарунком своїм рідним і друзям.


Категорія: Архів новин | Переглядів: 297 | Додав: Ксюша8095 | Дата: 28.12.2019 | Коментарі (0)


27 грудня в читальній залі книгозбірні для юнацтва проведено біографічне ознайомлення «Люди, що прославили Крим». Бібліотекар ознайомила присутніх з біографіями відомих політичних діячів, спортсменів, артистів, співаків.

Оксана Лісовець

 


Категорія: Архів новин | Переглядів: 312 | Додав: Ксюша8095 | Дата: 28.12.2019 | Коментарі (0)

Рокитнівська ЦСПШБ © 2024 | Хостинг від uCoz | Розробка та дизайн: Іван Соколов