Меню сайту

Категорії розділу

Наше опитування
Оцініть наш сайт

Всього відповідей: 2231

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Форма входу

Пошук

Календар
«  Листопад 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Корисні посилання



Для користувачів
в бібліотеці діє зона Wi-Fi










   



https://twitter.com/rokitnebiblio





Вітаю Вас, Гость · RSS 29.03.2024, 13:25

Головна » 2019 » Листопад » 11

Враховуючи побажання та пропозиції членів групи «Старіти? Немає часу!», 10 листопада, в нашій книгозбірні, читальній залі, проводився майстер- клас «Фітнес. Оздоровча фізкультура».

Провести перше заняття люб’язно погодилась фітнес-тренерка Ірина Почтар. У вступній частині пані Ірина розповіла, як правильно займатися спортом, про періодичність занять та фізичні навантаження, про користь фітнес вправ. Адже під час занять поліпшується кровообіг, збільшується об’єм легень, зміцнюється серцевий м’яз та опор­но-руховий апарат, навіть рівень холестерину у крові зменшується і кожне має можливість зміцнити здоров’я без ліків.

Після теоретичної частини перейшли до практичної. Щиро вдячні Ірині Миколаївні за професійні поради, за підтримку та персональну увагу до кожного учасника занять.

По ходу занять до нас приєдналися члени літературно-мистецького об’єднання «Рокита», які займалися на абонементі бібліотеки. Дідик Валентина, член «Рокити», колишній медичний працівник також поділилась з присутніми зі своїм комплексом занять які вона проводить для себе уже не один рік.

Тож, щиро вдячні нашим тренерам за корисно та цікаво проведений час.

Шановні друзі, користувачі, запрошуємо всіх бажаючих приєднатись до наших занять, які надалі будуть проходити згідно графіка: вівторок, четвер о 17 год. , неділя – 16 год. Бадьорість та енергійність гарантуємо.

 

Антоніна Боровська,

Оксана Лісовець.

Більше фото за посиланням:

https://www.facebook.com/pg/rokytnivskyi.tsrb/photos/?tab=album&album_id=1241330012718381

 

 


Категорія: Архів новин | Переглядів: 378 | Додав: Ксюша8095 | Дата: 11.11.2019 | Коментарі (0)


10 листопада у районній бібліотеці людно. На базі літературної вітальні «У світі прекрасного» зібралися на 17- и ліття «Рокити», люди закохані у поезію. Тут атмосфера, яка спонукає до творчої праці, відпочинку.

Із цією датою присутніх привітала голова громадського літературно-мистецького об’єднання «Рокита», член спілки письменників України, член спілки журналістів України Анна Волошина побажала творчих здобутків, поетичних злетів своїм колегам. Продекламувала свої нові поезії.

Люди різних професій, пенсійного віку, які представляють літературу нашого краю присутні на заході. Запрошена представник районної газети «Новини Рокитнівщини» Валентина Кириловець, яка привітала присутніх із ювілеєм, а також побажала творчих успіхів авторам.

Поділився своїми творчими доробками автор, капітан далекого плавання Юрій Басистий, що має п’ятсот своїх поезій, читав свої нові вірші, які написав в останній час.

Своїми віршами поділилась Валентине Зубчик, які присвятила своїй сім’ї, чоловіку, який повернувся живим з АТО. Також прочитала дві свої пробні поезії на осуд колегам слова в яких всі починаються з однієї літери. Всім дуже сподобались.

Поділилась своїм болем Надія Скуміна про втрату доньки та прочитала вірш-посвяту про неї.

Присутні на святі Олена Горпинич, Валентина Дідик, Вікторія Іваненко. Колеги по перу ділилися думками, читали свої нові поезії, мінялися враженнями про прослухане, давали поради друзям по перу. Згадували своїх колег, які відійшли у вічність.

Зустріч проходила на абонементі книгозбірні, а паралельно в читальній залі проводилось фітнес заняття з тренером Іриною Почтар, тож всі літератори з задоволенням відвідали захід та приєднались до руханки.  По закінченні курсу вправ від пані Ірини  Валентина Дідик показала присутнім свої ранкові фітнес вправи, які займають не багато часу, а бадьорять на цілий робочий день.

         Хочеться закінчити поезією Анни Волошиної:

Хай не гасне поезії сила,

Що Господь дарував нам усім,

Хай цвітуть наші вірші садами

І панує любов у словах земних!

         Щастя вам на літературній ниві, хай творча Муза надихає на подальші звершення.

Валентина Лінкевич.


Категорія: Архів новин | Переглядів: 298 | Додав: Ксюша8095 | Дата: 11.11.2019 | Коментарі (0)

Рокитнівська ЦСПШБ © 2024 | Хостинг від uCoz | Розробка та дизайн: Іван Соколов