Меню сайту

Категорії розділу

Наше опитування
Оцініть наш сайт

Всього відповідей: 2231

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Форма входу

Пошук

Календар
«  Червень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Корисні посилання



Для користувачів
в бібліотеці діє зона Wi-Fi










   



https://twitter.com/rokitnebiblio





Вітаю Вас, Гость · RSS 29.03.2024, 07:01

Головна » 2019 » Червень » 25

В Рокитнівській центральній районній бібліотеці з 11 по 21 червня демонструвалася пересувна виставка «Нас вбивали, бо ми – українці», яку для експозиції  представив Національний  музей «Меморіал жертв Голодомору». Працівники бібліотеки знайомили відвідувачів книгозбірні, жителів селища Рокитне про причини Голодомору, механізми здійснення та визнання і сприйняття Голодомору у світі.

З студентами медичного училища, юнацтвом, користувачами бібліотеки, проведено годину пам’яті «Мовою фактів, народ пам’ятає пам'ять закликає». Також провели екскурсію «Забуттю не підлягає» для своїх колег сільських бібліотекарів, які з цікавістю знайомилися з представленими матеріалами.

Валентина Лінкевич, бібліотекар читального залу.

 

 

 

Більше фото за посиланням Пересувна виставка-експозиція "Нас вбивали, бо ми - Українці".


Категорія: Архів новин | Переглядів: 406 | Додав: Ксюша8095 | Дата: 25.06.2019 | Коментарі (0)


25 червня для юних, допитливих користувачів в читальній залі книгозбірні була проведена пізнавальна мандрівка «Подорож по Україні. Крим». Зокрема, користувачів ознайомили  з цікавою, актуальною, корисною книгою для сімейного читання «Допитливій малечі про цікаві речі. Подорож по Україні», автор Анна Третяк. В сезон літніх відпусток книга стане чудовим путівником-підказкою планування подорожей по Україні.

Оксана Лісовець.

 


Категорія: Архів новин | Переглядів: 340 | Додав: Ксюша8095 | Дата: 25.06.2019 | Коментарі (0)


21 червня 2019 року відбувся семінар – практикум «Бібліотека – центр громади. Сучасне бачення якісного обслуговування» для бібліотечних працівників району.

Бібліотека сьогодні – не лише сховище шедеврів української та світової літератури, а й центр духовного спілкування та дозвілля. Та все ж таки, культура читання зараз під загрозою.

Головне, що визначає атмосферу життя бібліотечної спільноти на сучасному етапі – це надихаюча творчість, пошуки нових технологій і нетрадиційних шляхів, які дозволяють спрямувати свою діяльність на виховання у користувачів інтересу до книги, читання та бібліотеки.

Бібліотечні працівники закладу завжди перебувають у творчому пошуку, щоб задовільнити потреби сучасного молодого користувача, привернути увагу до книги та читання.

Обслуговування молоді в Рокитнівській центральній районній бібліотеці завжди було важливою складовою бібліотечної діяльності. Про роботу з  молодим користувачем  «Бібліотека посередник між молодим читачем і книгою» розповіла Тетяна Лобач, бібліотекар відділу обслуговування.

Заступник директора по роботі з дітьми Віра Миколаївна Мельник у своєму виступі «Основні функції районної бібліотеки для дітей в сучасному суспільстві: фактори успіху» нагадала про важливість  популяризації книги і читання серед дітей.

 Провідний методист Дудик Л.І. особливу увагу звернула на перетворення сільських бібліотек із книгосховищ на сучасні інформаційно-культурні, дозвіллєві центри для місцевої громади.

Вона зазначила, що сучасні  бібліотекарі  повинні переосмислювати традиційні підходи до обслуговування читачів, впроваджуючи інноваційні.

Провідний методист Людмила Дудик презентувала присутнім презентації інновацій «Бібліотечні акції: корисно,  цікаво, актуально», «Фотозони в бібліотеці»,  «Бібліотека –майданчик апробацій».

Людмила Дудик, провідний методист Рокитнівської ЦРБ.


Категорія: | Переглядів: 367 | Додав: Ксюша8095 | Дата: 25.06.2019 | Коментарі (0)

Рокитнівська ЦСПШБ © 2024 | Хостинг від uCoz | Розробка та дизайн: Іван Соколов