Меню сайту

Категорії розділу

Наше опитування
Оцініть наш сайт

Всього відповідей: 2231

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Форма входу

Пошук

Календар
«  Червень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Корисні посилання



Для користувачів
в бібліотеці діє зона Wi-Fi










   



https://twitter.com/rokitnebiblio





Вітаю Вас, Гость · RSS 19.04.2024, 07:19

Головна » 2019 » Червень » 05

Друзі, пропонуємо вашій увазі книжкову підбірку детективного жанру. Захопливі сюжети, інтриги, таємниці…, що не відпустять Вашу увагу до останньої сторінки.

Відпочивайте корисно і нехай це літо вам принесе море цікавих подій, радість спілкування, безліч позитиву. Гарних літніх вражень!

КНИГА - завжди розділить з вами радість літа.

 

 

 

 

 

Ірина Баковецька-Рачковська

Пластилін: оповідання / Артур Конан Дойд; пер. з англійської Є. В. Тарнавський; худож.-оформлювач О. Гугалова. — Дніпро: Моноліт-Bizz, 2018. — 256 с.

 

Детективний роман з елементами психологізму «Пластилін» від Іри Баковецької-Рачковської — це неординарний, сміливий погляд на сутність буття й природу самовизначення людини. Це ніби прочинені двері у світ людської душі… Сюжет захоплює з перших рядків і «тримає» аж до кінця. Лінія головного героя закликає до багатогодинних міркувань щодо людського буття й заразом розбурхує найпотаємніші глибинні почуття й найвідвертіші емоції. Отже, буде цікаво!

«Пластилін» — це кардинально нове слово в сучасній українській літературі. Головний герой роману — журналіст на прізвисько Кекс — береться за розслідування вбивства одинадцятьох своїх колег, заразом поринаючи в глибини власної душі й ув’язаючи в пластиліновій масі людської буденності. Що за істота наважилася скоїти це жахіття? Яким міг би бути мотив? Чи є це ритуальною витівкою релігійних фанатиків або кровожерною помстою зневіреної коханки? Чим далі заходить розслідування, тим краще для читача відкривається світ головного персонажа з його спостереженнями та внутрішніми переживаннями. Кексові доведеться пройти важкий шлях, щоб розплутати справу, бо, тільки знайшовши вбивцю, він зуміє пізнати себе.

 

 

Дойд Артур Конан

Скандал у Богемії: оповідання / Артур Конан Дойд; пер. з англійської Є. В. Тарнавський; худож.-оформлювач О. Гугалова. — Харків: Фоліо, 2015. — 217с, — (ІСТИНИ).

Оповідання «Скандал у Богемії» англійського письменника Артура Конан Дойла (1859—1930) було вперше опубліковано у 1891 році й вважається одним з найкращих творів письменника про Шерлока Голмса.

До сищика звертається король Богемії — його шантажує жінка на ім’я Ірен Адлер, з якою він колись мав стосунки, але потім розлучився. Тепер він хоче одружитися, але Ірен погрожує завадити весіллю, передавши родині нареченої компрометуючу фотографію, на якій вони зняті разом. Шерлок Голмс
попри все має віднайти цю світлину...

До видання також увійшли оповідання «Блідий вояк», «Постійний пацієнт», «Звіздочолий», «Шляхетний парубок» та інші.

 

 

 

Кокотюха Андрій

Називай мене Мері.». Роман / Андрій Кокотюха. — Київ : Нора-Друк, 2018. — 352 с. — (серія «Морок»).

Прокинувшись вранці у власній квартирі біля мертвого тіла, колишній поліцейський Олег Кобзар опиняється поза законом. Земля горить під ногами, його оголошено в розшук, ще й по­люють убивці, яких направляє невідома і жорстока рука. Тільки здаватися — не в правилах Кобзаря. Врятувати власне життя і знайти справжнього вбивцю йому допомагає слідча Віра Хо­лод — єдина, хто вірить в непричетність Олега і готова навіть порушити правила, аби відновити справедливість.

 

 

 

 

 

 

 

Крісті А. ... Читати далі »


Категорія: Архів новин | Переглядів: 365 | Додав: Ксюша8095 | Дата: 05.06.2019 | Коментарі (0)


04 червня в інтернет-центрі бібліотеки (Пункті європейської інформації (ПЄІ) для юних користувачів проведена Віртуальна подорож «Європа очима українців. Бельгія».

Бельгія. Країна, яка є втіленням справжньої казки, яка ожила в нашій реальності. Середньовічна архітектура міст і чарівні ландшафти сільської місцевості, романтичні замки із шикарними маєтками, чудові пляжі і вишукані бальнеологічні курорти, знаменита бельгійська кухня і запаморочливий шоколад.

Оксана Лісовець.

 

 

 

 

 


Категорія: Архів новин | Переглядів: 444 | Додав: Ксюша8095 | Дата: 05.06.2019 | Коментарі (0)

Рокитнівська ЦСПШБ © 2024 | Хостинг від uCoz | Розробка та дизайн: Іван Соколов