Меню сайту

Категорії розділу

Наше опитування
Оцініть наш сайт

Всього відповідей: 2231

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Форма входу

Пошук

Календар
«  Лютий 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728

Корисні посилання



Для користувачів
в бібліотеці діє зона Wi-Fi










   



https://twitter.com/rokitnebiblio





Вітаю Вас, Гость · RSS 28.03.2024, 10:02

Головна » 2019 » Лютий » 23

22 лютого 2019 року в приміщенні районного Будинку культури відбулась колегія відділу культури і туризму райдержадміністрації «Про підсумки діяльності установ і закладів культури району у 2018 році та завдання на 2019 рік». На нараду були запрошені директори районних комунальних закладів культури, працівники клубних, бібліотечних установ та дитячої музичної школи.

З виступами про пророблену роботу виступили: директор Рокитнівського районного будинку культури Савченко Ольга Константинівна, директор КЗ «Рокитнівська ЦБС» Коханевич Юлія Анатоліївна, директор Рокитнівської музичної школи Рудницька Олександра Миколаївна.  Підсумувала роботу за пророблений рік та окреслила завдання роботи на 2019 рік начальник відділу культури і туризму райдержадміністрації Наталя Федорівна Ярмошко.

Гостями колегії були: народний депутат України Василь Яніцький, голова районної ради Анатолій Кінчур,  перший заступник голови райдержадміністрації Олексій Берташ, депутат Рівненської обласної ради Віктор Охремчук.

 

З високою нагородою, Грамотою Верховної Ради України, за вагомий особистий внесок у розвиток бібліотечної справи, якісну організацію і інформацію, довідково-бібліографічне обслуговування користувачів бібліотеки, багаторічну сумлінну працю та за високий професіоналізм. Хочемо привітати шановну Мартенюк Марію Трохимівну, бібліотекаря бібліотеки-філії с.Масевичі, яку вона отримала з рук народного депутата України Василя Петровича Яніцького.

 

Грамотою та премією народного депутата України Василя Яніцького  відзначено Лісовець Оксану Миколаївну, провідного бібліотекаря Рокитнівської ЦРБ. За багаторічну плідну працю, вагомий внесок у розвиток бібліотечної справи, глибоку повагу до духовної спадщини народу, примноження ролі бібліотеки в житті суспільства, впровадження інноваційних форм роботи.

 

За досягнуті успіхи в роботі в 2018 році по результатах роботи нагородили:

По бібліотечних закладах.

 

Кулакевич Руслану Савівну бібліотекаря бібліотеки–філії с. Блажове;

 

Місюру Лідію Петрівну, бібліотекаря бібліотеки–філії с. Кам'яне;

 

Герасимчук Ганну Миколаївну, бібліотекаря бібліотеки – філії с. Біловіж.

 

Переможці отримали грамоти за сумлінну працю.

Перед початком підсумкової наради о 9.30, бібліотечні працівники системи зібрались в читальній залі районної бібліотеки для обговорення поставлених завдань на 2019 рік.

Перед присутніми виступили:

... Читати далі »


Категорія: Архів новин | Переглядів: 498 | Додав: Ксюша8095 | Дата: 23.02.2019 | Коментарі (0)


Бібліотекар – це «універсальний солдат». Адже, окрім виконання своїх основних посадових обов’язків, якщо хочеш працювати в теплому приміщенні потрібно самому запалити грубку, щоб було тепло користувачам. Якщо хочеш працювати у чистому приміщенні потрібно самому прибрати (особливо працюючи у сільській бібліотеці).

Але в першу чергу бібліотекар – це аптекар душ людських. Це психолог, порадник, подруга, вихователь, майстриня, організатор, тренер, блогер… і так далі.

Саме такою людиною, професіоналом, Бібліотекарем з великої букви є Мартенюк Марія Трохимівна, бібліотекар бібліотеки-філії с.Масевичі. Це жінка на яку можна і потрібно рівнятися, як на професіонала і людину. І дуже приємно, ми горді, що віддана праця таких людей високо оцінюється.

Хочемо привітати шановну Марію Трохимівну з високою нагородою, Грамотою Верховної Ради України за вагомий особистий внесок у розвиток бібліотечної справи, якісну організацію і інформацію, довідково-бібліографічне обслуговування користувачів бібліотеки, багаторічну сумлінну працю та за високий професіоналізм.

22 лютого на підсумковій колегії відділу культури і туризму цю грамоту Марія Трохимівна отримала з рук народного депутата України Василя Петровича Яніцького.

Шановна Марія Трохимівна від всього нашого колективу КЗ «Рокитнівська ЦБС» прийміть щиросердечні вітання з побажаннями здоров’я та наснаги, вдячних користувачів, щоб професія приносила задоволення не тільки для душі, а й суттєво покращувала сімейний бюджет :-).

Завдяки таким професіоналам і ентузіастам, як Ви, нам є на кого рівнятися. Віри Вам у себе і у свою професію.

Оксана Лісовець.


Категорія: Архів новин | Переглядів: 441 | Додав: Ксюша8095 | Дата: 23.02.2019 | Коментарі (0)

Рокитнівська ЦСПШБ © 2024 | Хостинг від uCoz | Розробка та дизайн: Іван Соколов