Меню сайту

Категорії розділу

Наше опитування
Оцініть наш сайт

Всього відповідей: 2231

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Форма входу

Пошук

Календар
«  Грудень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Корисні посилання



Для користувачів
в бібліотеці діє зона Wi-Fi










   



https://twitter.com/rokitnebiblio





Вітаю Вас, Гость · RSS 29.03.2024, 17:14

Головна » 2018 » Грудень » 10

10-го грудня відзначається - Міжнародний день прав людини.

До відзначення Дня прав людини та Всеукраїнського тижня права  в читальній залі бібліотеки оформлено виставку-вікторину «Права. Гарантії. Захист».

Запрошуємо Вас до перегляду виставки-вікторини.

Виставка діятиме з 10 по 16 грудня.

Чекаємо за адресою:

смт. Рокитне, вул. Піонерська, 2а

 

Оксана Лісовець.

Тетяна Лобач.


Категорія: Архів новин | Переглядів: 373 | Додав: Ксюша8095 | Дата: 10.12.2018 | Коментарі (0)


7-8 грудня 2018 року в м. Рівне, в приміщенні читальної зали Рівненської обласної бібліотеки для молоді відбувся відкритий простір, тренінг «Зміни на місцях: що ми можемо робити спільно?». Організатори: громадська Спілка «Громадські Ініціативи України» та громадська організація "Волинський ресурсний центр".

Відкритий простір «Зміни на місцях: що ми можемо робити спільно?» згуртував представників громадських організацій, органів місцевого самоврядування, освітян, бібліотекарів,  активістів/ток Рівненської області.

Учасниками вільного простору стали і троє представників з Рокитнівщини це: директор КЗ «Рокитнівська ЦБС» Юлія Коханевич, провідний бібліотекар Рокитнівської ЦРБ Оксана Лісовець, бібліотекар Рокитнівської районної бібліотеки для дітей Валентина Ничипорчук.

Тренери відкритого простору: голова правління «Громадські Ініціативи України» Yuriy Stepanets та Ruslana Stasyuk представник від громадської організації "Волинський ресурсний центр"  (місто Рівне).

Що в нас спільного, а що відмінного? Чи маємо спільні інтереси? Чи можемо бути корисними один одному? Які ресурси і можливості ми вже маємо, а яких потребуємо? Що можуть робити спільно ініціативи у сфері екології, місцевого розвитку, урбаністики, роботи з дітьми і молоддю, соціальні ініціативи, захисту тварин, культурні товариства та товариства національних меншин, а ще багато інших організацій та ініціатив, що працюють на Рівненщині? На ці та багато інших питань шукали відповіді учасники тренінгу упродовж двох днів.

Нові знання, цікаві знайомства, корисні ідеї та поради по промоції читання. Суперово проведений час. Вкотре переконалась, що бібліотекарі це і бджілки, і метелики, і зірочки, і квіточки, і…

Тож, будемо старатись, щоб всі напрацювання тренінгу (а по промоції читання на 100%) обов’язково втілились в 2019 році. А, при підтримці нових друзів-однодумців це вдасться дуже легко J.

Хочемо подякувати організаторам заходу, і кажемо до нових зустрічей, адже наші навчання будуть продовжуватися.

Учасник тренінгу,

Оксана Лісовець.

 

 

... Читати далі »


Категорія: Архів новин | Переглядів: 435 | Додав: Ксюша8095 | Дата: 10.12.2018 | Коментарі (2)


6-7 грудня 2018 року на базі Рокитнівської ЦРБ цікаво пройшов семінар  – практикум   «Створення відео у техніці стоп-моушен».

Що таке стоп – моушен? Як зняти відеоролик? Над такими завданнями працювали бібліотечні працівники центральної районної бібліотеки, районної бібліотеки для дітей та бібліотекарі бібліотек – філій.

Провідний методист Людмила Дудик продемонструвала зразки відео зроблені в техніці стоп – моушен. Потім ознайомила з презентацію «Створення відео у техніці «стоп моушен» та надала практичні рекомендації.

І розпочалася жвава робота. По заздалегідь розробленому сценарію розпочалася зйомка. Робота була цікавою та захоплюючою. Було зроблено до 100 фото. Продовжилась робота по створенню відеоролика в програмі Camtasia Studio. По закінченню навчання  презентували свої роботи «Всі дороги ведуть до бібліотеки», «Мій любий край - це серця рідна пристань».

Працівники бібліотек отримали домашні завдання. Їм є над чим працювати.

Людмила Дудик,

провідний методист.


Категорія: Архів новин | Переглядів: 420 | Додав: Ксюша8095 | Дата: 10.12.2018 | Коментарі (0)

Рокитнівська ЦСПШБ © 2024 | Хостинг від uCoz | Розробка та дизайн: Іван Соколов