Меню сайту

Категорії розділу

Наше опитування
Оцініть наш сайт

Всього відповідей: 2231

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Форма входу

Пошук

Календар
«  Серпень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Корисні посилання



Для користувачів
в бібліотеці діє зона Wi-Fi










   



https://twitter.com/rokitnebiblio





Вітаю Вас, Гость · RSS 19.04.2024, 18:18

Головна » 2018 » Серпень » 27

Вже традиційно 24 серпня в нашому селищі людно, святково, урочисто, адже як і вся Україна, Рокитне святкує День Незалежності нашої держави.

 

27-й День Народження України відзначали насиченою святковою програмою. Розпочалось святкування Молебнем за Україну та український народ. Далі жителі та гості Рокитного взяли участь у святковій ході, покладанні квітів до Стелли Героям Небесної Сотні та військовослужбовцям, які загинули в зоні проведення АТО, пам’ятному знаку «Воїнам – інтернаціоналістам Рокитнівщини» та Меморіалу Слави. Параді вишиванок.

 

Далі святкове дійство проходило на площі біля райдержадміністрації, де жителів району привітали: голова райдержадміністрації Микола Кушнір, голова районної ради Анатолій Кінчур, в.о. Рокитнівського селищного голови Тетяна Богданець, а також голова правління громадської організації «Культурно-спортивне об’єднання інвалідів» Олександр Іськов, який є організатором фестивалю «Мамина весна» для воїнів АТО та їхніх матерів. Порадували присутніх святковим концертом «Я – Україна! Я – держава!» аматори сцени району в рамках фестивалю-конкурсу «І творчістю хата багата». Також були проведені: пісенно-музичний флешмоб «Поліський вернісаж»; мистецько-соціально-благодійний захід для воїнів АТО та їхніх матерів в рамках фестивалю «Мамина весна»; презентація творчих садиб КДК району; конкурс «Парад вишиванок»; майстер класи з виготовлення патріотичних оберегів, «Патріотичний body-art»; різноманітні дитячі, спортивні змагання та інші заходи.

 

Бібліотечні працівники райцентру також не залишились осторонь святкувань. Бібліо-майстрині Антоніна Боровська, Оксана Лісовець, Марія Гуз, Лариса Комзюк та Валентина Ничипорчук провели для присутніх на святі майстер клас з виготовлення патріотичних оберегів: «Патріотичні браслети – фєнічки», «Патріотичний набір: патріотичні жовто-блакитні браслети, патріотичне намисто», «Патріотичний body-art».

Локація для майстер класів включала фотозону «Україна це…» та «Дерево побажань рідній Україні», біля яких активно попрацювали Юлія Коханевич та Тетяна Лобач.

Дуже швидко наше «Дерево побажань…»  було прикрашене вітаннями та побажання рідній Україні. Найбільша кількість побажань було звичайно про мир: «мирного неба над головою», «щоб найскоріше закінчилась війна», «добробуту та процвітання», «щоб українці жили в мирі та добробуті»…  І, ми просто впевнені, що в такий святковий день всі бажання від маленьких да дорослих українців обов’язково здійсняться, адже ми на це заслуговуємо.

Багато охочих сфотографувались, зробили патріотичне селфі було і біля нашої фотозони «Україна це…».

В рамках конкурсу «Парад вишиванок», наш заклад «Рокитнівська централізована бібліотечна система», другий рік поспіль став переможцем у номінації «Краща організація у вишиванках», тож вітаємо нас з перемогою та дякуємо журі за визнання.

Також, хочемо привітати нашу колегу, провідного методиста Рокитнівської ЦРБ Гуз Марію Іванівну, з одержанням Почесної грамоти від райдержадміністрації за багаторічну сумлінну працю, високі показники в роботі, вагомий внесок в культурний розвиток району та активну творчу діяльність та з нагоди свята. Так тримати.

... Читати далі »


Категорія: Архів новин | Переглядів: 614 | Додав: Ксюша8095 | Дата: 27.08.2018 | Коментарі (0)

Рокитнівська ЦСПШБ © 2024 | Хостинг від uCoz | Розробка та дизайн: Іван Соколов