Меню сайту

Категорії розділу

Наше опитування
Оцініть наш сайт

Всього відповідей: 2231

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Форма входу

Пошук

Календар
«  Лютий 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728

Корисні посилання



Для користувачів
в бібліотеці діє зона Wi-Fi










   



https://twitter.com/rokitnebiblio





Вітаю Вас, Гость · RSS 28.03.2024, 20:50

Головна » 2018 » Лютий » 05

07 лютого об 11.00 годині у інтернет-центрі бібліотеки відбудеться відеоконференція із циклу "Твоє право" на тему:  «Відповідальність за вчинення насильства в сім'ї».

Спікер онлайн-консультації - адвокат, який співпрацює з Рівненським місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги Панчелюга Катерина Миколаївна.

Запрошуємо зацікавлену аудиторію до нашої бібліотеки для участі у вебінарі та обговоренні по темі, це чудова можливість поставити питання спеціалісту стосовно теми відеоконференції.

 

НАШІ КООРДИНАТИ:

вул. Піонерська, 2 «а».

Тел. 2-19-54

e-mail: rvbiblio@gmail.com

ЧЕКАЄМО САМЕ НА ВАС.


Категорія: Архів новин | Переглядів: 452 | Додав: Ксюша8095 | Дата: 05.02.2018 | Коментарі (0)


Учора, 4 лютого, відбулась зустріч місцевих авторів, членів громадської організації «Рокита» в межах літературної вітальні «У світі прекрасного». 

Гостями літературної вітальні стали місцеві літератори Анна Волошина, Віра Терещук, Валентина Дідик, Валентина Зубчик, Олена Горпиніч, Теодор Міцковський та запрошені.

Голова літературної громадської організації «Рокита» Віра Тирищук, привітала Анну Волошину з прийняттям її в члени спілки письменників Рівненщини. В пані Анни вийшли з друку вісім поетичних збірок. Поетеса ознайомила присутніх з новими своїми віршами.

Валентина Зубчик представила на огляд присутніх наукову роботу, на малу академію наук, своєї учениці «Літературний ринок і творчість сучасного поета Рівненщини Миколи Трубілка», в якій висвітлено про  творчість місцевих літераторів, музикантів, художників. Ця робота зайняла перше місце на районному конкурсі, подана на область. Читала свої нові твори.

Знайомили присутніх з своїми віршами Олена Горпиніч, у віршованому привітанні привітала Анну Волошину з членством спілки письменників Рівненщини, Валентина Дідик прочитала поезії про сім’ю, родину, Теодор Міцковський вірші про політику та Україну.

За чашечкою чаю присутні поділились особистими враженнями від почутих творів, давали поради, зауваження. Зустріч пройшла цікаво, весело у невимушеній обстановці.

В таких людях жива схованка людського духу, його багата скарбниця, в яку вони вкладають своє життя, свої сподіванки, розум, досвід, почуття

Заходи, що  популяризують художнє слово, збирають у  бібліотеці пересічних зацікавлених користувачів,  активістів  громади, дітей, молодь, талановитих земляків.

Літературні зустрічі в бібліотеці - програма нашої Рокитнівської центральної районної бібліотеки, що мають на меті популяризацію художнього слова місцевих, сучасних авторів  та популяризацію їх літератури.

Валентина Лінкевич.


Категорія: Архів новин | Переглядів: 514 | Додав: Ксюша8095 | Дата: 05.02.2018 | Коментарі (0)

Рокитнівська ЦСПШБ © 2024 | Хостинг від uCoz | Розробка та дизайн: Іван Соколов