Меню сайту

Категорії розділу

Наше опитування
Оцініть наш сайт

Всього відповідей: 2231

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Форма входу

Пошук

Календар
«  Листопад 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Корисні посилання



Для користувачів
в бібліотеці діє зона Wi-Fi










   



https://twitter.com/rokitnebiblio





Вітаю Вас, Гость · RSS 23.04.2024, 12:28

Головна » 2017 » Листопад » 22

22 листопада о 10.00 годині в читальній залі книгозбірні відбулась зустріч працівників бібліотек райцентру з головними спеціалістами Рокитнівського бюро правової допомоги Богданець Ігорем Борисовичем та Іваненко Тетяною Леонідівною.

Ігор Борисович ознайомив присутніх з основними послугами та завданнями Бюро правової допомоги, для користувачів нашої книгозбірні та бібліотек системи пан Ігор залишив корисні інформаційні буклети, які підвищать їх правову грамотність.

Під час особистої зустрічі з директором системи Юлією Коханевич були обговорені подальші кроки співпраці бібліотеки з бюро правової допомоги.

Оксана Лісовець.

Коротка довідка:

Рокитнівське бюро правової допомоги - структурний підрозділ Сарненського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Рівненській області

Основним завданням Центру є створення рівних можливостей доступу осіб до правосуддя шляхом організації надання безоплатної вторинної правової допомоги, а саме надання таких видів правових послуг:

захист;

здійснення представництва інтересів осіб, які мають право на безоплатну вторинну правову допомогу, в судах, інших державних органах, органах місцевого самоврядування, перед іншими особами;

складання документів процесуального характеру.

Контакти:

смт. Рокитне, вул. Незалежності, 21

Телефон: 0 800 213 103; (03635) 23 003

Сайт: http://rivne.legalaid.gov.ua

Email: sarny.rivne@legalaid.rv.ua

 


Категорія: Архів новин | Переглядів: 484 | Додав: Ксюша8095 | Дата: 22.11.2017 | Коментарі (0)


24 листопада, об 11:00 годині, в актовій залі Рокитнівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №3 (вул. Горького, 32) відбудеться зустріч з молодим українським письменником, мандрівником Максом Кідруком.

Зустріч відбудеться в рамках туру #100містНОІМ з презентацією роману «Не озирайся і мовчи».

Знайомство  з молодим цікавим письменником; багато цікавої та корисної інформації; участь в автограф, фото-сесії; справжня творча атмосфера, можливість придбати книги автора... Все це на презентації роману «Не озирайся і мовчи».

Зустріч відбудеться  за підтримки Благодійного фонду «Наш Край» народного депутата Василя Яніцького.

ПРИХОДЬ САМ  ТА ЗАПРОСИ ДРУГА.

ВХІД: ВІЛЬНИЙ

 

ПРО НОВИЙ РОМАН:

«Не озирайся і мовчи» — це позажанрова історія з елементами трилера та соціальної драми. Окрім містичної складової, автор піднімає проблеми спілкування і взаєморозуміння батьків та дітей, травлі у школі та бажання втечі від реальності, притаманного підліткам.

Уявіть, що на Землі існує місце, яке ніби застигло в часі. Місце, здатне сховати будь-кого, хто прагне втекти від реальності. Уявіть, що для того, аби туди потрапити, достатньо не озиратися й мовчати. Є лише одна проблема: в такому місці часом з’являються речі, страшніші за те, від чого ховаєшся, - йдеться в анотації.

Макс Кідрук зазначає, що частково «НОІМ» - це роман не про паралельні світи, але про усвідомлення нами часу. «Там, де непідготовлений читач бачить містику, я опираюсь на реальні наукові теорії», - уточнює автор.

"НЕ ОЗИРАЙСЯ І МОВЧИ" [Офіційний трейлер].

 


Категорія: Архів новин | Переглядів: 506 | Додав: Ксюша8095 | Дата: 22.11.2017 | Коментарі (0)


21 листопада 2017 року в приміщенні Навчально-тренінгового центру Рівненської ОУНБ відбувся тренінг на тему «Робота РR-Клубів бібліотек в умовах децентралізації». Учасниками тренінгу були бібліотекарі публічних бібліотек та бібліотек ОТГ. Тренер Тамара Козицька, керівник Хмельницького піар-офісу сучасних бібліотек.

Пані Тамара розповіла про тонкощі взаємодії з місцевими засобами масової інформації та про те, як захопити їхню увагу на високому рівні,  як побудувати ефективні відносини з журналістами. Про роботу Прес-клубу, як невід’ємного структурного підрозділу сучасної бібліотеки та громади, РR-діяльність прес-клубів «Пульс». Про децентралізацію, як принцип реформування усіх сфер життя. В чому сутність реформи і чому про це важливо знати/інформувати, інше.

Програма тренінгу була дуже насичена та цікава, теорію доповнювали цікаві та корисні практичні заняття, дискусії та обговорення.

Нові знання та цікаві знайомства стали результатом участі у тренінгу.

Учасник тренінгу,

провідний бібліотекар Рокитнівської ЦРБ

Оксана Лісовець.

 


Категорія: Архів новин | Переглядів: 519 | Додав: Ксюша8095 | Дата: 22.11.2017 | Коментарі (0)


Майдан ридав. А сотня в небо йшла,

Один за одним, наче янголята.

Тут, на землі прощались матері,

А в небі зустрічала Божа Мати.

Патріотизм у сучасному розумінні – це відчуття того, що набуває сьогодні особливого значення. Щоб стати патріотами своєї держави; свідомими громадянами; людьми, які пам’ятають своє коріння й шанують пам'ять предків; громадянами, які готові в будь який момент віддати своє життя за Батьківщину.

21 листопада – в нашій державі відзначається День Гідності та Свободи. До цієї дати в читальній залі книгозбірні, оформлено книжково-ілюстративну виставку «Герої не вмирають. Україна, за її волю! Вічна пам'ять героям Небесної сотні!». Оформлено два стенди на районний мітинг-реквієм «Загиблі воїни АТО Рокитнівщини» та «Революції Гідності присвячується».

21 листопада вшановуючи пам’ять загиблих на Майдані в Революцію гідності, патріотів, які віддали своє життя за Україну був проведений вечір-реквієм «Події що змінили долю України» (до 4-ої річниці Євромайдану). Захід пройшов в Рокитнівській ЗОШ №3 з учнями п’ятого класу, класовод Олена Генріхівна Узун. Захід посвятили учасникам Революції  гідності, землякам, які віддали найцінніше – своє життя – заради того, аби Україна та всі ми встали з колін. Щоб почали змінювати свою державу, а наші діти та онуки дістали змогу жити в іншій країні.

Тож, світла та вічна пам'ять патріотам, які віддали життя за Україну. Герої не вмирають!

Валентина Лінкевич.


Категорія: Архів новин | Переглядів: 426 | Додав: Ксюша8095 | Дата: 22.11.2017 | Коментарі (0)

Рокитнівська ЦСПШБ © 2024 | Хостинг від uCoz | Розробка та дизайн: Іван Соколов