Меню сайту

Категорії розділу

Наше опитування
Оцініть наш сайт

Всього відповідей: 2231

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Форма входу

Пошук

Календар
«  Жовтень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Корисні посилання



Для користувачів
в бібліотеці діє зона Wi-Fi










   



https://twitter.com/rokitnebiblio





Вітаю Вас, Гость · RSS 16.04.2024, 10:57

Головна » 2017 » Жовтень » 31

30 жовтня об 11 годині у інтернет-центрі бібліотеки відбувся вебінар «Бібліотека – осередок інтелектуального дозвілля та спілкування молоді». Вебінар організувала Рівненська обласна бібліотека для молоді для бібліотекарів, що обслуговують юнацтво та молодь. Участь у вебінарі прийняли бібліотекарі Рокитнівської районної та міської бібліотек.

Колеги з Рівненської обласної бібліотеки для молоді поділились своїм досвідом у виступах: «Використання небібліотечних підходів у партнерській діяльності бібліотеки»; «Соціальні медіа як інструмент комунікаційно-іміджевої політики бібліотеки»; «Бібліотека – інтелектуальний центр інформування молоді про Європу»; «Поліваріантні методи масової роботи в дозвілевій діяльності бібліотеки»; «Бібліотечний ворк-шоп як сучасна форма організації дозвілля дітей та молоді»; «Створення сучасного бібліотечного простору для змістовного спілкування молоді».

З цікавих та корисних виступів колег можна багато чого запровадити у своїх книгозбірнях, що й, думаю, буде зроблено при плануванні роботи на 2018 рік. Дякуємо організаторам за вебінар та цікаві ідеї та форми роботи.

Оксана Лісовець.


Категорія: Архів новин | Переглядів: 487 | Додав: WWWWW_W | Дата: 31.10.2017 | Коментарі (0)


    На професійне рандеву «Досвід кожного – багатство всіх» у бібліотеку – філію с. Карпилівка для ознайомлення з досвідом роботи завітали бібліотекарі району з 18 сіл. Завідує бібліотекою Наталія Леонідівна Бричка – молодий, енергійний, ерудований працівник. 

     Серед гостей заходу була присутня заступник голови Рокитнівської районної ради Світлана Михайлівна Пахнюк.  Світлана Михайлівна постійно цікавиться бібліотечними справами району, часто відвідує заходи, які організовуються КЗ «Рокитнівською ЦБС».

     Прийшли підтримати бібліотекаря  працівники Будинку культури Алла Олександрівна Козаченко, Інна Леонідівна Нестерчук та бібліотекар зі стажем Любов Андріївна Усач.

     Наталія Леонідівна  провела оглядову екскурсію по бібліотеці. Як у справжньої господині все зроблено з любов’ю, затишно і комфортно.

     Окрасою бібліотеки є музейна експозиція «Народні умільці села». Музейна експозиція складається з таких розділів: «Майстер різьби по дереву», «Чарівний бісер», «Вироби з паперу та орігамі», «Предмети домашнього вжитку», «Тканні вироби та українська вишивка».

     Село Карпилівка славиться історичними та архітектурними пам’ятками. Серед них : Православна Церква Різдва Пресвятої Богородиці - пам’ятка архітектури І половини ХХ століття, «Курган – могила керівника загону  ОУН – УПА  Кузьми Брички - Черешні» та «Богданова криниця»  (за легендою її викопало  військо Б. Хмельницького), пам’ятний знак підкорювачам Поліської цілини, пам’ятник Т.Г. Шевченку. Бібліотекар розробила буклет «Туристичними стежками села Карпилівка», організувала стенд та продемонструвала відповідну презентацію.

     Відвідувачі були захоплені естетично оформленою зоною дитячого обслуговування, де розміщені куточки по інсценізації казок «Червона шапочка», «Золоте яєчко», «Рукавичка». Оригінально оформлені книжкові виставки «Дихай вільно моя Україно», «Паперове мереживо», «У гостях у казки», «Старе життя новим книгам» . Постійно проводяться майстер – класи до Дня святого Валентина, до Великодня, до Дня Матері, вироби яких красуються на поличці.

     Провідним методистом Рокитнівської ЦРБ Людмилою Дудик було проведено захоплюючий бібліотечний квест «У світі ВООКляндії», де змагалися дві команди, які проявили кмітливість, показали знання і любов до книг.

     На завершення було проведено майстер – клас від бібліотекаря «Патріотичний браслет».

     Заступник голови Рокитнівської районної ради Світлана Михайлівна відмітила хорошу роботу книгозбірні, вручила почесну грамоту від Рокитнівської районної ради за популяризацію книги та читання, впровадження інноваційних форм роботи і також вручила грошову премію від депутата Рокитнівської районної ради Брички Юрія Миколайовича.

     Захід приніс море позитивних емоцій, кожен з присутніх почерпнув для себе багато нового, цікавого та корисного.

Дудик Людмила Іванівна,

 провідний методист Рокитнівської ЦРБ.

Більше світлин тут.

 

 


Категорія: Архів новин | Переглядів: 619 | Додав: WWWWW_W | Дата: 31.10.2017 | Коментарі (0)

Рокитнівська ЦСПШБ © 2024 | Хостинг від uCoz | Розробка та дизайн: Іван Соколов