Меню сайту

Категорії розділу

Наше опитування
Оцініть наш сайт

Всього відповідей: 2231

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Форма входу

Пошук

Календар
«  Грудень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Корисні посилання



Для користувачів
в бібліотеці діє зона Wi-Fi










   



https://twitter.com/rokitnebiblio





Вітаю Вас, Гость · RSS 25.04.2024, 19:54

Головна » 2016 » Грудень » 19

 

18 грудня святий Миколай зробив хороший подарунок пошановувачам української сучасної літератури Рокитнівщини. Адже напередодні свята, вперше до нас в Рокитне, а саме в нашу книгозбірню, завітали дві молоді, талановиті поетеси: Валентина Анатоліївна Люліч  та Ірина Сергіївна Мельник на творчу зустріч в рамках акції «Письменницький маршрут».

Зустріч з паннами Валентиною та Іриною, одна з тих, які залишаються в пам’яті на довго, бо ж краса, талант та щирість цих дівчат не залишають байдужим нікого.

Розпочалась зустріч з презентації-знайомства з гостями. Про пані Валентину розповіла присутнім Оксана Лісовець, а пані Ірину представила Валентина Єремейчук. 

Тож, знайомтесь: Валентина Анатоліївна Люліч – українська поетеса, авторка двох книжок поезії та кулінарного детективу, член Рівненської обласної організації Національної спілки письменників України, дипломат Першого Міжнародного літературного конкурсу імені поета і філософа Платона Кускова, лауреат літературних премій імені Михайла Дубова та імені Валер'яна Поліщука, переможець обласного конкурсу «Краща книга Рівненщини» в номінації «Найкращий літературний дебют» зі збіркою «Світ у долонях», лауреат конкурсу повстанської та патріотичної пісні «Повстанська ватра-2014» за найкраще виконання.

Мельник Ірина Сергіївна – поетеса, педагог, актриса Рівненського Молодіжного народного театру Міського палацу культури, член Національної спілки письменників України.

Ну, а далі творче слово мали молоді поетеси. Щиро, емоційно, талановито авторки декламували свої поетичні твори, легко та дружньо спілкувались з присутніми на заході, відповідали на запитання залу. Прикрасою зустрічі стали пісні під гітару у виконанні Валентини Люліч.

Слова подяки авторкам висловили начальник відділу культури Рокитнівської РДА Наталія Федорівна  Ярмошко та колега по перу  член спілки журналістів України, та літературно-мистецького об'єднання "РОКИТА" Анна Михайлівна Волошина. Щиро подякували за гарно проведений час присутні на заході, дирекція та колектив бібліотеки.

Як, і кожна творча зустріч, наша завершилась придбанням поетичних збірок з автографами гостей та звичайно фотосесією.

Тож, вкотре дякуємо паннам Валентині та Ірині за їх талант, популяризацію творів рівненських авторів, щире спілкування та дарунки нашим користувачам, збірки своїх поезій.

Оксана Лісовець.

 

   

  

 


Категорія: Архів новин | Переглядів: 499 | Додав: WWWWW_W | Дата: 19.12.2016 | Коментарі (0)

Рокитнівська ЦСПШБ © 2024 | Хостинг від uCoz | Розробка та дизайн: Іван Соколов