Меню сайту

Категорії розділу

Наше опитування
Оцініть наш сайт

Всього відповідей: 2231

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Форма входу

Пошук

Календар
«  Липень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Корисні посилання



Для користувачів
в бібліотеці діє зона Wi-Fi










   



https://twitter.com/rokitnebiblio





Вітаю Вас, Гость · RSS 28.03.2024, 18:24

Головна » 2015 » Липень » 21

    Літо – це прекрасна пора, пора яскравих вражень, творчості, активного пізнання світу. Так, літо – це довгі-предовгі канікули, природа, річка, море задоволення. Всі діти з нетерпінням чекають на цей час.                                                                                                                    

    З метою урізноманітнення літнього відпочинку, організації дозвілля влітку, а також стимулювання читання дітей, розширення їх читацького світогляду та розвитку літературно – творчих здібностей  дітей публічно – шкільна  бібліотека с. Біловіж розробила  проект «Книги + діти = не нудне літо». Даний проект «Книги + діти = не нудне літо» бібліотекаря публічно-шкільної бібліотеки с. Біловіж Галини Герасимчук став одним із переможців обласного конкурсу міні-грантів бібліотечних ініціатив від Рівненського обласного відділення Української бібліотечної асоціації.

    Бюджет проекту --1100 грн. Відповідно до мети і цілей проекту бібліотека придбала дитячі ілюстровані  книги, інтелектуальні ігри,  розмальовки, канцелярське приладдя,  матеріал для вишивки та ін.

    Відкриття реалізації проекту «Книги + діти = не нудне літо» у  публічно-шкільній бібліотеці с. Біловіж відбулося  14 червня 2015 року. На відкриття були запрошені директор Біловізької загально-освітньої школи І-ІІІ ст. Кайданович Т.Я., волонтери Герасимчук Г.М. та Павлушенко О.М. керівник гуртка «Художня вишивка та квілінг», мами, бабусі та  звичайно ж  дітки.

    В рамках проекту, для маленьких користувачів бібліотеки,  були організовані ігрові зони розваг: «Складаємо пазли»; «Я вмію малювати», «Талановиті пальчики», діяла  літературно - читацька акція «Я рекомендую». За період реалізації проекту «Книги + діти = не нудне літо»  з 3 червня по 12 липня 2015 року працівником бібліотеки з допомогою партнерів Біловізької ЗОШ I-IIІ ст. було проведено низку заходів, а саме: піар-компанія проекту, конкурс «У різних барвах веселкових мистецтво наших читачів», майстер-клас «Талановиті пальчики»; екскурсії на природу з книгою  «А ми на вулицю ідемо, та книжечки з собою беремо»; театралізована літературна мандрівка «Подорожуємо на острів Почитайликів»; бібліогалявинка «Книги любимо і читаємо» та інше. Попереду в юних користувачів цікаві зустрічі з казковими героями, героями улюблених творів.

Провідний методист

Рокитнівської центральної районної бібліотеки

Марія Гуз.


Категорія: | Переглядів: 542 | Додав: WWWWW_W | Дата: 21.07.2015 | Коментарі (0)

Рокитнівська ЦСПШБ © 2024 | Хостинг від uCoz | Розробка та дизайн: Іван Соколов