Меню сайту

Категорії розділу

Наше опитування
Оцініть наш сайт

Всього відповідей: 2231

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Форма входу

Пошук

Календар
«  Вересень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Корисні посилання



Для користувачів
в бібліотеці діє зона Wi-Fi










   



https://twitter.com/rokitnebiblio





Вітаю Вас, Гость · RSS 25.04.2024, 02:47

Головна » 2012 » Вересень » 18

     Завершився обласний тур Всеукраїнського конкурсу світлин «В об'єктиві  я і книга», в якому прийняли участь бібліотекарі та користувачі з 7 районів Рівненщини та міста Кузнецовська. Всього до Рівненської обласної бібліотеки для юнацтва, яка виступила регіональним координатором конкурсу, надійшло 78 світлин. В конкурсі  прийняла участь  і  Рокитнівська ЦСПШБ,  а фото  «Піду я на ставочок.....» - завідувачки Остківської ПШБ Рокитнівського району с. Остки Кухновець Ганни Юріївни,    на розсуд журі конкурсу, головою якого виступив член Спілки фотохудожників України, лауреат міжнародної премії «Філантроп» та член Міжнародної федерації фотомитців Олександр Майструк, було відібрано  з точки зору оригінальності та якості виконання світлин для участі у ІІ-му етапі конкурсу і відправлено у місто Київ. 

Ось  світлини-переможці:


Категорія: | Переглядів: 922 | Додав: WWWWW_W | Дата: 18.09.2012 | Коментарі (3)


 Громадські обговорення «Якою має бути бібліотека нашої громади?» на території Рокитнівської селищної ради.

На території Рокитнівської селищної ради функціонують три  бібліотеки: Рокитнівська центральна районна бібліотека, Рокитнівська дитяча бібліотека (з шкільними відділами в ЗОШ №3 та Рокитнівській гімназії), Рокитнівська міська бібліотека, які розміщенні в окремих пристосованих приміщеннях.

Протягом березня – травня 2012 року бібліотеками селища проведено громадські обговорення на тему: «Якою має бути бібліотека нашої громади?». Ціль обговорення - гарантування права громадян висловити власну позицію та думку про сучасне бібліотечне обслуговування, доступність інформації.

Участь в опитуванні прийняли всі бібліотеки селища .

Розповсюджено в навчальних закладах плакат «Візьміть участь у громадських обговореннях «Якою має бути бібліотека нашої громади?»: Рокитнівському медичному училищі, професійному ліцеї, Рокитнівській ЗОШ №3, Рокитнівській гімназії. Також плакат розміщений на дошках інформації на ринку, вокзалі, біля Будинку культури.

Проведена рекламна компанія: надрукована стаття в місцевій газеті «Новини Рокитнівщини», виставлені матеріали на офіційному сайті Рокитнівської ЦСПШБ (http://roklibr.at.ua/), на блозі БІБЛІОNEWS (http://rokitne-blog.at.ua/).  Соціальних мережах  ВКонтакті, facebook.

Оформлено куточки  де зроблено фото-колаж : «Сучасна бібліотека», «Інтер’єр сучасної бібліотеки», «Бібліотека майбутнього», скринька для анкет та пропозицій користувачів.

На сучасному етапі користувачі бібліотек хочуть мати сучасні послуги: наявність ігрової зони для дітей, телефонізація бібліотек, наявність комп’ютерів, сканерів, периферійних пристроїв, необхідність доступу до Інтернету, навчання у бібліотеці роботі на ПК, необхідність телевізора, мультимедійного обладнання, мати можливість переглядати відеофільми.  З опитаного видно, що користувачі хочуть мати хорошу матеріальну базу: покращити інтер’єр бібліотеки, необхідність ремонту, потреба в сучасних  меблях. Під час обговорення піднімалося питання придбання сучасної літератури: навчальну літературу, довідкові видання, збільшення кількості періодики для дітей, та юнацтва.

 

 

Громадські обговорення «Якою має бути бібліотека нашої громади?» на території Томашгородської селищної ради.

Виявити свою думку по темі обговорень жителі селища мали змогу за допомогою анкетування, діти 4-8 класів  віком  9-14 років  малювали  малюнки  на  тему: «Якою має  бути  бібліотека  майбутнього», діти  віком  12-14 років  приймали  участь  у  створенні  колажу  на тему: «Бібліотека  майбутнього».

... Читати далі »


Категорія: | Переглядів: 2649 | Додав: WWWWW_W | Дата: 18.09.2012 | Коментарі (6)


УВАГА НОВА ПОСЛУГА!

      Шановні друзі в нашій бібліотеці запроваджується нова послуга е-mail розсилка інформації.
Якщо Ви працюєте, навчаєтеся і у Вас не завжди вистачає часу зайти чи зателефонувати в бібліотеку? Пропонуємо скористатися нашою новою послугою – е-mail розсилка інформації.
     Якщо Вас цікавить інформація про нові тематичні виставки, цікаві зустрічі, заходи, Ви хотіли б отримувати списки літератури з конкретної теми, залиште свій e-mail бібліотекарю відділу обслуговування, та чекайте повідомлень!

Категорія: | Переглядів: 750 | Додав: WWWWW_W | Дата: 18.09.2012 | Коментарі (2)

Рокитнівська ЦСПШБ © 2024 | Хостинг від uCoz | Розробка та дизайн: Іван Соколов