Меню сайту

Категорії розділу

Наше опитування
Оцініть наш сайт

Всього відповідей: 2231

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Форма входу

Пошук

Календар
«  Вересень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Корисні посилання



Для користувачів
в бібліотеці діє зона Wi-Fi










   



https://twitter.com/rokitnebiblio





Вітаю Вас, Гость · RSS 25.04.2024, 12:31

Головна » 2012 » Вересень » 04

Долаючи відстань – об’єднуємо родини.
     Літо – це море сонця, світла, тепла … Це пора радості … Це сонце в небесах … І яскравий блиск в очах …
     Літо пора відпусток, відпочинку, і саме в цю пору близькі люди долають чимало кілометрів, щоб зустрітися зі своїми рідними, яких не бачили рік, два, а можливо і більше. Та радість зустрічі затьмарює тривога за рідними, які залишились дома. Та цього літа гості нашого селища мали змогу скористатись можливістю подолати відстань скориставшись Скайп – спілкуванням в Рокитнівській центральній районній бібліотеці, адже можливості такого спілкування  – безмежні та, головне, безкоштовні. А користуватись безкоштовними Інтернет – послугами жителям нашої громади надає програма «Бібліоміст» завдяки якій і з’явився безкоштовний Інтернет у бібліотеці.
     Переваги таких послуг нещодавно змогла оцінити Кольб Наталія Миколаївна, уродженка селища Рокитне, яка на даний час з сім’єю проживає у Німеччині. «Кожного року приїжджаю в Рокитне провідати маму та брата з сім’єю. Маю двох діток. Сину 23 роки, він не має змоги часто зі мною приїжджати, а ось донька, 15-ти річна Кристіна  завжди була поруч. В цьому році вона не змогла приїхати, та ми домовились, що я обов’язково зв’яжуся з нею по відео-зв’язку через Інтернет. Ця можливість з’явилась. В районній бібліотеці є безкоштовний доступ до мережі Інтернет. Ввічливі і готові допомогти працівники бібліотеки, допомогли мені здійснити нашу з донькою домовленість. Дуже вдячна за проведені 2 години за комп’ютером, адже спілкування з донькою принесло масу задоволення».
     Тож, дійсно, такий зв’язок для наших користувачів більше ніж просто послуга бібліотеки.
 
Підготувала провідний бібліотекар
Рокитнівської центральної районної бібліотеки
Оксана Лісовець.
 

Категорія: | Переглядів: 644 | Додав: WWWWW_W | Дата: 04.09.2012 | Коментарі (0)


«…бібліотекар мусить бути творцем…»

Софія Русова

З часу перемоги у програмі "Бібліоміст" працівниками нашої бібліотеки були  впроваджені нові послуги та форми роботи, про одну із них я і хочу розповісти.

В грудні 2011 року наша бібліотека зробила ще один крок, щоб стати ближчими  до користувачів, адже саме для наших користувачів Рокитнівська ЦРБ створила блог «БІБЛІОNEWS».

БібліоNEWS - колективний блог Рокитнівської центральної районної бібліотеки,  додатковий майданчик офіційного сайту Рокитнівської централізованої системи публічно-шкільних бібліотек (http://roklibr.at.ua),  про бібліотечне життя, цікаві новинки, літературні події краю.

Це майданчик, де висвітлюються головні бібліотечні події, новини.

Метою впровадження в роботу бібліотеки інноваційної форми роботи створення блогу «БІБЛІОNEWS», стало бажання прорекламувати діяльність, завдання та напрямки роботи нашої бібліотеки. Показати, що бібліотека є сучасною, що вона готова до конструктивного спілкування, критики, змін і інновацій, поліпшити спілкування з користувачами, у тому числі потенційними, шляхом підтримки діалогу  через пости авторів т ... Читати далі »


Категорія: | Переглядів: 631 | Додав: WWWWW_W | Дата: 04.09.2012 | Коментарі (0)

Рокитнівська ЦСПШБ © 2024 | Хостинг від uCoz | Розробка та дизайн: Іван Соколов